-

نوشته اصلی توسط
mя. мIм
مهاجم رو مخفی کردی؟؟؟
پست بالاترت لینک رو بدون مخفی کردن مهاجم گذاشته
سلام دوست گرامی
اینکه پست بالاتر لینک رو گذاشته من موقعی که پست رو میزاشتم دوستمون لینک رو نذاشته بودن
ولی کلا چندبار این سوال رو دوستان مطرح کردن که چرا مهاجم مخفی میشه
1- در فروم دژکوب قدیم رسم بود که مهاجم رو مخفی کنیم و به خاطر همین هم اخطار دریافت میکردیم که چرا مهاجم یا مدافع رو بدون اجازه صاحب اکانت لینکش رو میزاریم
2- فقط صاحب اکانت میتونه لینک رو کامل بزار توی فروم و با اجازه ایشون و گذاشتن لینک بدون اجازه صاحب اکانت به دور از انسانیته به خاطر همین من لینک رو مخفی میکنم و تعداد کشته شده های اصلی رو میزارم
این هم یه لینک دیگه
http://dejkoob.ir/ir/report/1069918941e

نوشته اصلی توسط
PiChPiChI
به نظرم شرایط متای شرق با زیر پرچم رفتن جنوب غرب چند تا تفاوت اصلی داره دوست عزیز
اول اینکه هیچ اتکی از ne روی se و بالعکس صورت نگرفته بود که فرض کنیم یه ساید از ترس اون یکی رفته زیر پرچمش !
دوم اینکه هیچکدوم از لیدرها و بازیکنان se نرفتن تو اتحادهای ne یا بالعکس که بازم فرض کنیم از ترس رفتن تو اون اتحاد
سوم اینکه در جریان صورت گرفتن این متا نه کسی از کل شرق حذف کرده ، نه اومده تو فروم پست بزاره که ساید ما بلاصاحبه !
پ.ن : تبریک میگم بابت خفتتون
پ. ن : اینجوری که شما دارین جنگ آموزتون رو از ترس اتک و فیک جا بجا میکنین فکر کنم بزودی تبدیل شه به گیج !
موقعی که اعلام کردیم این بازی برای ما یه بهونه برای دوستی بیشتره باور نکردن بعضی از دوستان چون که این بازی اصلا برای ما مهم نیست همین که در کنار دوستانمون باشیم بسه ما موقعی که میخواستیم واندر صد کنیم همر بکشیم بیرون و .... همه این کارها رو کردیم
هیچ موقع بچه های اس دبلیو از ان دبلیو ترسی نداشتن و برعکس این که اون اتفاقات افتاد به خاطر چند تا پلیر بود که با جو بچه های اسپید قدیم اشنایی نداشتن و بعضی ها هم میخواستن از اب گل الود ماهی بگیرن که متاسفانه بعضی از دوستان مون حذف اکانت کردن
اگه بچه های اس دبلیو اون موقع توی اتحادهای ان دبلیو نمیامدن مطمئا کسانی که میخواستن منطقه رو به هم بزنن به اهدافشون میرسیدن کم توی همین فروم ندیدم اگه بچه های اس دبلیو میترسیدن الان باز هم توی اتحادهای ان دبلیو بودن که میبینیم اینجوری نیست
درمورد جنگ اموز هم این راهی که شما رفتین گرگهاشو ما کشتیم
جهان هرکس به اندازه وسعت فکر اوست
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن