-

نوشته اصلی توسط
1kilu
سیامک در رفاقت بکس جنوب غرب هیچ شکی نیس سر همین رفاقت بود ک تنها سایدی ک واندر صد نکرد دژکوب ایران جنوب غرب بود همیشه رفاقته یه طرفه بوده نمیدونم چرا همیشه از طرف شما بوده یه بار نشد یکی بیاد برای جنوب غرب رفاقت رو کنه و جنوب غرب صد کنه
این بارم همینطوره بشینید دفاع بسازید برای شمال غرب کمک کنید دست در دست رفیقان بدهید شمال غرب خویش را کنید اباد مهین کیلوی چند هاااااااااااااا
این رفاقته یه جور ارثه از اون نسل به این نسل انتقال پیدا کرده از این نسل هم به نسل بعدی
این رفاقته موقع لانچ همر های جنوب غرب روی اون اکانته کجا گم شده بود خدا میدونه
حرف اون شب شد یاد اشک های سهیل افتادم ک با چه صدای ناراحتی التماس میکرد دیوار نکنید و همین رفیق های امروزی چ پوز خندی میزدن و پرایوت میدادن ک نیما کی میخوره لینکارو یادت نره ها ریپرت کن
هفت تا اسپید دژکوب رو من سر رفاقت ها نمیدونم.خودم هر هفتاش بازی کردم تو ج.غ بودم به شخصه مشکل رو از لیدری میدونستم
رفاقت اونجا رثی نبود بلکه لیدر بود که سرور به سرور انتقال یافت.هنوز یادم نمیره سرور اپید سوم رو که اک ویسکی از ناتار جنگ کوچیک زد و انداخت تو ده اینتر میلانش و هر روز تا رو اخر سرور ام ام میزدن ک اگه این ده رو پوش نکنین از مجموعه اتحادهای ج.غ اخراج و فارم و چیف میشین.توقع صد کردن از اونا نداشتیم ما
نه عزیزم دف واس شمال غرب نمیکشیم شما برو دقت کن تو کتیبه ها میبینی که جنگ منحصر بچه های شمال غرب لطف کردن دادن به ما (خدایی بیا بگو واس دفسازی دادن یکم بخندم من این موقع شب)
یا احمق یونیک که با تک هیرو پس دادن
ابوذر اینا رفاقته
موقع لانچ همر من هنوز به طور صد در صدی نفهمیدم لانچر کی بوده که اینچنین نامردی رو کرده.
دفاع کردنشون هم خیلی از بچه های ش.غ موافق نبودن ولی نیما خواست دفاع کرد
ولی اینقدر مردونگی دارن که الان دارن جبران میکنن(یه نمونش همین جنگ یونیک)
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن