نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
ببخشیدا ولی حرف شمارو قبول ندارم
خود من برخی از لیدرهارو قبول ندارم بخاطر برخی عملکردهاشون پس دلیل نمیشه چون لیدر رو قبول نداره بعنی ساید رو قبول نداره. طرف شاید علی رو قبول داشته باشه پس میشه پلیر ساید؟ اگر ایکس رو نداشته باشه میشه دشمن؟ بنده خدا میشه یویو این وسط که.
درضمن اکانتی که بیاد اکانت شمال شرق رو بزنه شمال شرقی حساب نمیشه یا اکانتی که برای دفاع از خودش از کسی کمک میگیره؟ خدایی خیلی باحال بود این حرفت. همه ما توی همه سایدها دوست داریم و به هم کمک کنیم این دلیل نمیشه پلیر باشه یا نباشه. اگر این پلیر نیست پس اونم نیست. اون اکانت که لیدر بود چرا زد؟ میزاشت یاسد تصمصم میگرفت.
دیدگاه من و شما 2 دیدگاه کاملا متفاوت به بازی و ساید هست که نظر هر دو محترم هست.
اما دوست عزیز دلیل نمیشه چون من اومدم جنوب غرب باید هر چی لیدر بگه بگم چشم شاید اون لیدر اشتباه کنه پس باید با اشتباه اون حلو برن همه؟ نماز خوندن چیه داداشم مگه اینجا همه چی با زوره؟
منم با علمبکرد برخی لیدرهای جنوب غرب مخالفم پس باید الان رو من اتک بزارن؟

اصلا همه راست میگن من برم به لیدرهای جنوب غرب گیر بدم یکم
دوست عزیز کلا داری حاشا میکنی خوب متوجه حرف بنده شدید!

یه عده بعنوان مجری قوانین مجموعه و نظارت بر کار اعضای مجموعه در راستای رسیدن به تعالی مجموعه هستن که بهشون میگیم لیدر!
قوانین مجموعه هم که برگرفته از دیدگاه و استراتژی در هر مجموعه منصوب میشه که بهش میگیم اساس نامه!
حالا شاید توی اساسنامه ی شما یویو خطاب بشه اون بنده خدا اما اینجا اون بنده خدا یه عضو شمال شرقی هست و نباید خلاف تعریف عضو شمال شرقی عمل یا رفتار کنه وگرنه باهاش طبق ضوابط برخورد خواهد شد و حتی با ناسازگاری از مجموعه حذف خواهد شد!

بنده به عنوان یه عضو شمال شرقی که دارم وقت میذارم هزینه میکنم کار درستی کردن که اتک دادن و به اون فرد که اخلاق بازی کردن رو نداره بها نداد!

به یه پلیر نوب میشه اعتماد کرد و بها داد اما به یه پلیر بی اخلاق به هیچ وجه!

حالا شما توی سایدتون شاید چهارتا دهکده واستون همه چیز باشه شاید 10 کیلو نیرو واستون همه چیز باشه اونش دیگه برمیگرده به دیدگاهی که دارید.

نهایتا هم اینا همش حاشیه هست اصل قضیه رو خوب متوجه شدید که چی بود.

میگن کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد!

موفق باشید.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
نکته اول
این که یه اکانت تو شمال شرق اکانتی دیگه از شمال شرق رو زده ! مساله کاملا داخلی هست علت هاش رو هم من جویا شدم جدا از بحث فحاشی و ... موارد دیگه ای هم بوده که صلاح نیست اینجا باز بشه ! این از این
دوست دلسوز جنوب غربیمون هم حرف هاتون بسیار منطقی و متین
یه روشنگری کوچیک هم بفرمایید اینکه از یه ساید دیگه تشریف بیاورند دف و اینسرت بنمایند لینک بذارن تو فروم اسمش چیه ؟!!
دوستان شمال شرقی مشکلات ساید داخل ساید حل بشه بهتر هست نه تو فروم !
شاد باشید و پایدار این بحث هم تموم شده هست
عذر میخوام مانی جان نبودی و پستت رو ندیدم و اون پست اخرم قبل این پستت بود وگرنه وقتی شما بگید تمام یعنی تمام؛
کاملا حرفت منطقی هست و ممنونم از توضیحت؛
و امیدوارم این موضوع به مغوله ی بازی پاک و این حرفا برنگرده و ما هم فکر کنیم همه چیز کاملا اتفاقی بوده!

موفق باشی یاعلی