-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
ذوست عزیز دژکوب بازی تک نفره نیست که شخص تصمیم بگیره، منظورم فقظ به این دوستمون نیست حتی به لیدرهای خودمون هم میگم. وقتی یه مجموعه میاد تیم لیدری تشکیل میده پس نمیتونه شخصا تصمیم های اینجوری رو بگیره. اسمش روش هست تیم لیدری، پلیر ساید، پس برخورد شخصی کاملا اشتباه است که چون به قلانی فحش داده باید بزنیم، نه دوست عزیز اگر قرار باشه اینجوری باشه که تو هیچ سایدی هیچ اکانتی دیگه باقی نمیمونه 4تا لیدر میمونن واسه خودشون بازی میکنن. چند روز پیش هم به یکی از دوستان گفتم که کسی رو که بازی تیمی بلد نیست اعصاب نداره یا پرخاشگره نباید بزارن لیدر ( به خاطر این اتک ها نمیگما) متاسفانه همه سلیقه ای برخورد میکنن درحالی که این اشتباه هست و باید چیزی رو که به نفع ساید هست انجام داد.
در ضمن عزیزم من روی صحبتم فکر نکنم با شما بوده باشه که میگی جوابتو گرفتی. بزارید خود ایشون جواب بده نیاز به وکیل و وصی نداره که
صحبتتون تناقض داره توی تحلیل اتفاقی که افتاده جمع رو تارگت قرار میدی توی جواب گرفتن فرد رو میخوای!!!!!؟
اگه یه نفر قراره جواب بده خب دیگه چه دخلی به جمع پیدا میکنه !؟
اگه جمع زیر سوال برده میشه دیگه چرا باید فرد جواب بده!؟
در ضمن صحبت شما کاملا درست هست اما وقتی حرفتون قابل استناد میشه که این دوستمون درون مجموعه باقی بمونه!
وقتی کسی حذف میکنه یعنی نمیخواد توی مجموعه به هر دلیلی باقی بمونه یا شرایط بازی کردن رو نداره یا هرچیز دیگه ای که قابل احترام هست!
پس اینجا دیگه بحث شخص هست نه جمع!شخصی که تصمیم گرفته درون مجموعه نباشه و طبق دیدگاه خودش درس میده به یه فردی که توهین کرده!
ویرایش توسط Don Teuton : 10-21-2014 در ساعت 11:24 AM
اینجا جایی برای از خود راضی شدن نیست.. " Mostafa il princ "
-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
دوست عزیز به نظر بنده کسی که لیدر میشه باید سیاست داشته باشهو بهتر نبود این اکانت رو برای شمال شرق حفظ میکردید و با صحبت کردن با این بازیکن ایشون رو از فحش دادن پشیمون و شرمنده خودتون میکردید؟ الان بازی برای ساید کجا رفت؟
سلام دوست من
اگه امکان داره اسم اکانت خودتون رو بفرمایید
-

نوشته اصلی توسط
PiChPiChI
در شرایط عادی شاید حرف شما درست باشه ، هر چند من هم تو خودم نمیبینم این صبر و استقامت رو که کسی بابت یک بازی بخواد به خانوادم توهین کنه اون هم مادر که واقعا برای همه عزیزترینه اما برای علیرضا که مادرش همین یکی دو ماه قبل به رحمت خدا رفته شرایط فرق میکنه
شما از زاویه دید من نگاه کن به جریان : چرا یک پلیر در یک بازی بخواد به کسی توهین کنه دیگه خانواده که بدتر ، حتی دلیلی نداره کسی بخواد به دشمنش در ساید مقابلش فحش بده ساید خودت که هدفتون یکی هست دیگه جای خود داره
دوست عزیز حرف شما کاملا درسته و من هم نمیگم اون آقا کار درستی کرده که فخش داده و بدترین اشتباه و زشت ترین کار فحش دادن بخاطر یک بازی هست اما خوب باید یکم هم به ساید فکر کرد و اما خوب خداروشکر که لااقل شما میگید این استقامت رو ندارم و این خودش جای شکر داره که رو راست هستید. ولی نظر شخصی بنده اینه که کسی که فحش میده داره شخصیت خودشو میبره زیر سوال و بهتره اون شخص رو شرمنده کرد چون این سرور میخوره بعدش میره سرور دیگه و باز همون کارو تکرارا میکنه.
در ثانی به آقا علیرضا تسلیت میگم هرچند کمی دیر شده اما خوب در جریان نبودیم که زودتر تسلیت بگیم .
امیدوارم پلیرهای همه سادیها اینو بفهمن که بازی ارزش اینکه خانواده همدیگرو بخواید زیرو رو کنید نداره. به هم احترام بزارید و دوستان خوب پیدا کنید نه دشمن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
partizan
سلام دوست من
اگه امکان داره اسم اکانت خودتون رو بفرمایید
بله عزیزم اسم اکانت به این بزرگی زده شده matrix iii
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Don Teuton
صحبتتون تناقض داره توی تحلیل اتفاقی که افتاده جمع رو تارگت قرار میدی توی جواب گرفتن فرد رو میخوای!!!!!؟
اگه یه نفر قراره جواب بده خب دیگه چه دخلی به جمع پیدا میکنه !؟
اگه جمع زیر سوال برده میشه دیگه چرا باید فرد جواب بده!؟
در ضمن صحبت شما کاملا درست هست اما وقتی حرفتون قابل استناد میشه که این دوستمون درون مجموعه باقی بمونه!
وقتی کسی حذف میکنه یعنی نمیخواد توی مجموعه به هر دلیلی باقی بمونه یا شرایط بازی کردن رو نداره یا هرچیز دیگه ای که قابل احترام هست!
پس اینجا دیگه بحث شخص هست نه جمع!شخصی که تصمیم گرفته درون مجموعه نباشه و طبق دیدگاه خودش درس میده به یه فردی که توهین کرده!
نه عزیزم در چنین مواقغی باید تیم لیدری جوابگو باشه که میشه همون جمع. ایشون هم به عنوان یکی از اعضای تیم لیدری جواب دادن.
شاید الان بگید تو جنوب غرب هستی به تو چه. خوب حق دارید ولی من این حرف رو برای کل سایدها زدم و اگر بخوام به حرف شما استناد کنیم پس ایشون پلیر شمال شرق نبوده بلکه پلیر خودش بوده ( جدا از چیزایی که خودشون گفتن از استقامت که حق هم دارد)
ولی من که میام تو جنوب غرب اکانت میسازم برای سایدم ساختم و همرم رو اکانت خودی لانچ نمیشه مگر اینکه اول تارگت بشم بعد بزنم و بعدشم من یه پلیر نوب هستم ازم نمیتونه کسی انتظاری داشته باشه اما انتظار از لیدرا بالاست. اسمش روش هست لیدر راهنما رهبر پس وقتی میخوان برن هم باید به نفع ساید کنار برن نه اینکه ککاریر کنن ساید ضرر ببینه.
به جان خودم الان میشم تارگت شمال شرق. خخخخخخخخخخخخخ
اما حرفایی که زده شد فقط با دوستان اکانت تایتانیک نبود در مجموع با همه لیدرها بود
من کلا با همه مشکل دارم مگه نه سهیل؟ لول
لطفا دوستان از حرفایی که زده شد ناراحت نشن این نظر بنده بود
ویرایش توسط MATRIX III : 10-21-2014 در ساعت 11:48 AM
-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
دوست عزیز حرف شما کاملا درسته و من هم نمیگم اون آقا کار درستی کرده که فخش داده و بدترین اشتباه و زشت ترین کار فحش دادن بخاطر یک بازی هست اما خوب باید یکم هم به ساید فکر کرد و اما خوب خداروشکر که لااقل شما میگید این استقامت رو ندارم و این خودش جای شکر داره که رو راست هستید. ولی نظر شخصی بنده اینه که کسی که فحش میده داره شخصیت خودشو میبره زیر سوال و بهتره اون شخص رو شرمنده کرد چون این سرور میخوره بعدش میره سرور دیگه و باز همون کارو تکرارا میکنه.
در ثانی به آقا علیرضا تسلیت میگم هرچند کمی دیر شده اما خوب در جریان نبودیم که زودتر تسلیت بگیم .
امیدوارم پلیرهای همه سادیها اینو بفهمن که بازی ارزش اینکه خانواده همدیگرو بخواید زیرو رو کنید نداره. به هم احترام بزارید و دوستان خوب پیدا کنید نه دشمن
- - - Updated - - -
بله عزیزم اسم اکانت به این بزرگی زده شده matrix iii
- - - Updated - - -
نه عزیزم در چنین مواقغی باید تیم لیدری جوابگو باشه که میشه همون جمع
شاید الان بگید تو جنوب غرب هستی به تو چه. خوب حق دارید ولی من این حرف رو برای کل سایدها زدم و اگر بخوام به حرف شما استناد کنیم پس ایشون پلیر شمال شرق نبوده بلکه پلیر خودش بوده ( جدا از چیزایی که خودشون گفتن از استقامت که حق هم دارد)
ولی من که میام تو جنوب غرب اکانت میسازم برای سایدم ساختم و همرم رو اکانت خودی لانچ نمیشه مگر اینکه اول تارگت بشم بعد بزنم و بعدشم من یه پلیر نوب هستم ازم نمیتونه کسی انتظاری داشته باشه اما انتظار از لیدرا بالاست. اسمش روش هست لیدر راهنما رهبر
اوکی پس از دیدگاه خودتون جواب میدم کل حرفایی که نوشتم رو فراموش کنید
شما میفرمایید که این بازیکن رو میشد خجالت زده کرد و حفظش کرد واسه شمال شرق درسته؟
خب من اعتقادم اینه کسی که توی مجموعه ای حضور پیدا میکنه یعنی اون مجموعه رو قبول داره لیدر اون مجموعه رو هم قبول داره تا اینجا درست؟
طبق تعریف خودتونم باید در راستای جمع و ساید حرکت کرد اینم درست؟
خب حالا اون بنده خدا بجای اینکه پشت سر اون لیدر نماز بخونه به اون لیدر فحاشی کرده!
خب این بدین معناست که این بنده خدا اصلا اون لیدر رو قبول نداره!
این بدین معناست که وقتی لیدر رو قبول نداشته باشه یعنی مجموعه رو هم قبول نداره!
این بدین معناست که هیچ دلیلی واسه بودن ایشون توی مجموعه وجود نداره!
این بدین معناست که فردا هیچ تضمینی نیست که با بها دادن به این اکانت فردا روزی تاوان سنگین تری شمال شرق نپردازه...
پ.ن:طبق اساس نامه شمال شرق این اکانت میتونست فارم عمومی ساید بشه!لطف زیادی در حقش شده!
پ.ن:اکانتی که از شمال شرق باشه بازیکن جنوب غرب واسش اینسرت کنه اونم کاتاهای شمال شرق رو مشخص هست که شمال شرقی نیست اون اکانت!!!!!
موفق باشید
-

نوشته اصلی توسط
Don Teuton
اوکی پس از دیدگاه خودتون جواب میدم کل حرفایی که نوشتم رو فراموش کنید
شما میفرمایید که این بازیکن رو میشد خجالت زده کرد و حفظش کرد واسه شمال شرق درسته؟
خب من اعتقادم اینه کسی که توی مجموعه ای حضور پیدا میکنه یعنی اون مجموعه رو قبول داره لیدر اون مجموعه رو هم قبول داره تا اینجا درست؟
طبق تعریف خودتونم باید در راستای جمع و ساید حرکت کرد اینم درست؟
خب حالا اون بنده خدا بجای اینکه پشت سر اون لیدر نماز بخونه به اون لیدر فحاشی کرده!
خب این بدین معناست که این بنده خدا اصلا اون لیدر رو قبول نداره!
این بدین معناست که وقتی لیدر رو قبول نداشته باشه یعنی مجموعه رو هم قبول نداره!
این بدین معناست که هیچ دلیلی واسه بودن ایشون توی مجموعه وجود نداره!
این بدین معناست که فردا هیچ تضمینی نیست که با بها دادن به این اکانت فردا روزی تاوان سنگین تری شمال شرق نپردازه...
پ.ن:طبق اساس نامه شمال شرق این اکانت میتونست فارم عمومی ساید بشه!لطف زیادی در حقش شده!
پ.ن:اکانتی که از شمال شرق باشه بازیکن جنوب غرب واسش اینسرت کنه اونم کاتاهای شمال شرق رو مشخص هست که شمال شرقی نیست اون اکانت!!!!!
موفق باشید
ببخشیدا ولی حرف شمارو قبول ندارم
خود من برخی از لیدرهارو قبول ندارم بخاطر برخی عملکردهاشون پس دلیل نمیشه چون لیدر رو قبول نداره بعنی ساید رو قبول نداره. طرف شاید علی رو قبول داشته باشه پس میشه پلیر ساید؟ اگر ایکس رو نداشته باشه میشه دشمن؟ بنده خدا میشه یویو این وسط که.
درضمن اکانتی که بیاد اکانت شمال شرق رو بزنه شمال شرقی حساب نمیشه یا اکانتی که برای دفاع از خودش از کسی کمک میگیره؟ خدایی خیلی باحال بود این حرفت. همه ما توی همه سایدها دوست داریم و به هم کمک کنیم این دلیل نمیشه پلیر باشه یا نباشه. اگر این پلیر نیست پس اونم نیست. اون اکانت که لیدر بود چرا زد؟ میزاشت ساید تصمیم میگرفت.
دیدگاه من و شما 2 دیدگاه کاملا متفاوت به بازی و ساید هست که نظر هر دو محترم هست.
اما دوست عزیز دلیل نمیشه چون من اومدم جنوب غرب باید هر چی لیدر بگه بگم چشم شاید اون لیدر اشتباه کنه پس باید با اشتباه اون حلو برن همه؟ نماز خوندن چیه داداشم مگه اینجا همه چی با زوره؟
منم با علمبکرد برخی لیدرهای جنوب غرب مخالفم پس باید الان رو من اتک بزارن؟
مهم اینه که ساید با دموکراسی اداره میشه یا با دیکتاتوری که فهمیدن این قضیه میشه به بقیه جوابها رسید (اوه اوه فضا سیاسی شد )
با تشکر که تحملم کردید ناراحت نشید بحث بازیه و همتون رو دوست دارم ماچ ماچ مخصوصا سهیل
اصلا همه راست میگن من برم به لیدرهای جنوب غرب گیر بدم یکم
ویرایش توسط MATRIX III : 10-21-2014 در ساعت 12:07 PM
-
نکته اول
این که یه اکانت تو شمال شرق اکانتی دیگه از شمال شرق رو زده ! مساله کاملا داخلی هست علت هاش رو هم من جویا شدم جدا از بحث فحاشی و ... موارد دیگه ای هم بوده که صلاح نیست اینجا باز بشه ! این از این
دوست دلسوز جنوب غربیمون هم حرف هاتون بسیار منطقی و متین
یه روشنگری کوچیک هم بفرمایید اینکه از یه ساید دیگه تشریف بیاورند دف و اینسرت بنمایند لینک بذارن تو فروم اسمش چیه ؟!!
دوستان شمال شرقی مشکلات ساید داخل ساید حل بشه بهتر هست نه تو فروم !
شاد باشید و پایدار این بحث هم تموم شده هست
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
ببخشیدا ولی حرف شمارو قبول ندارم
خود من برخی از لیدرهارو قبول ندارم بخاطر برخی عملکردهاشون پس دلیل نمیشه چون لیدر رو قبول نداره بعنی ساید رو قبول نداره. طرف شاید علی رو قبول داشته باشه پس میشه پلیر ساید؟ اگر ایکس رو نداشته باشه میشه دشمن؟ بنده خدا میشه یویو این وسط که.
درضمن اکانتی که بیاد اکانت شمال شرق رو بزنه شمال شرقی حساب نمیشه یا اکانتی که برای دفاع از خودش از کسی کمک میگیره؟ خدایی خیلی باحال بود این حرفت. همه ما توی همه سایدها دوست داریم و به هم کمک کنیم این دلیل نمیشه پلیر باشه یا نباشه. اگر این پلیر نیست پس اونم نیست. اون اکانت که لیدر بود چرا زد؟ میزاشت یاسد تصمصم میگرفت.
دیدگاه من و شما 2 دیدگاه کاملا متفاوت به بازی و ساید هست که نظر هر دو محترم هست.
اما دوست عزیز دلیل نمیشه چون من اومدم جنوب غرب باید هر چی لیدر بگه بگم چشم شاید اون لیدر اشتباه کنه پس باید با اشتباه اون حلو برن همه؟ نماز خوندن چیه داداشم مگه اینجا همه چی با زوره؟
منم با علمبکرد برخی لیدرهای جنوب غرب مخالفم پس باید الان رو من اتک بزارن؟
اصلا همه راست میگن من برم به لیدرهای جنوب غرب گیر بدم یکم
دوست عزیز کلا داری حاشا میکنی خوب متوجه حرف بنده شدید!
یه عده بعنوان مجری قوانین مجموعه و نظارت بر کار اعضای مجموعه در راستای رسیدن به تعالی مجموعه هستن که بهشون میگیم لیدر!
قوانین مجموعه هم که برگرفته از دیدگاه و استراتژی در هر مجموعه منصوب میشه که بهش میگیم اساس نامه!
حالا شاید توی اساسنامه ی شما یویو خطاب بشه اون بنده خدا اما اینجا اون بنده خدا یه عضو شمال شرقی هست و نباید خلاف تعریف عضو شمال شرقی عمل یا رفتار کنه وگرنه باهاش طبق ضوابط برخورد خواهد شد و حتی با ناسازگاری از مجموعه حذف خواهد شد!
بنده به عنوان یه عضو شمال شرقی که دارم وقت میذارم هزینه میکنم کار درستی کردن که اتک دادن و به اون فرد که اخلاق بازی کردن رو نداره بها نداد!
به یه پلیر نوب میشه اعتماد کرد و بها داد اما به یه پلیر بی اخلاق به هیچ وجه!
حالا شما توی سایدتون شاید چهارتا دهکده واستون همه چیز باشه شاید 10 کیلو نیرو واستون همه چیز باشه اونش دیگه برمیگرده به دیدگاهی که دارید.
نهایتا هم اینا همش حاشیه هست اصل قضیه رو خوب متوجه شدید که چی بود.
میگن کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد!
موفق باشید.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
partizan
نکته اول
این که یه اکانت تو شمال شرق اکانتی دیگه از شمال شرق رو زده ! مساله کاملا داخلی هست علت هاش رو هم من جویا شدم جدا از بحث فحاشی و ... موارد دیگه ای هم بوده که صلاح نیست اینجا باز بشه ! این از این
دوست دلسوز جنوب غربیمون هم حرف هاتون بسیار منطقی و متین
یه روشنگری کوچیک هم بفرمایید اینکه از یه ساید دیگه تشریف بیاورند دف و اینسرت بنمایند لینک بذارن تو فروم اسمش چیه ؟!!
دوستان شمال شرقی مشکلات ساید داخل ساید حل بشه بهتر هست نه تو فروم !
شاد باشید و پایدار این بحث هم تموم شده هست
عذر میخوام مانی جان نبودی و پستت رو ندیدم و اون پست اخرم قبل این پستت بود وگرنه وقتی شما بگید تمام یعنی تمام؛
کاملا حرفت منطقی هست و ممنونم از توضیحت؛
و امیدوارم این موضوع به مغوله ی بازی پاک و این حرفا برنگرده و ما هم فکر کنیم همه چیز کاملا اتفاقی بوده!
موفق باشی یاعلی
-

نوشته اصلی توسط
Don Teuton
دوست عزیز کلا داری حاشا میکنی خوب متوجه حرف بنده شدید!
یه عده بعنوان مجری قوانین مجموعه و نظارت بر کار اعضای مجموعه در راستای رسیدن به تعالی مجموعه هستن که بهشون میگیم لیدر!
قوانین مجموعه هم که برگرفته از دیدگاه و استراتژی در هر مجموعه منصوب میشه که بهش میگیم اساس نامه!
حالا شاید توی اساسنامه ی شما یویو خطاب بشه اون بنده خدا اما اینجا اون بنده خدا یه عضو شمال شرقی هست و نباید خلاف تعریف عضو شمال شرقی عمل یا رفتار کنه وگرنه باهاش طبق ضوابط برخورد خواهد شد و حتی با ناسازگاری از مجموعه حذف خواهد شد!
بنده به عنوان یه عضو شمال شرقی که دارم وقت میذارم هزینه میکنم کار درستی کردن که اتک دادن و به اون فرد که اخلاق بازی کردن رو نداره بها نداد!
به یه پلیر نوب میشه اعتماد کرد و بها داد اما به یه پلیر بی اخلاق به هیچ وجه!
حالا شما توی سایدتون شاید چهارتا دهکده واستون همه چیز باشه شاید 10 کیلو نیرو واستون همه چیز باشه اونش دیگه برمیگرده به دیدگاهی که دارید.
نهایتا هم اینا همش حاشیه هست اصل قضیه رو خوب متوجه شدید که چی بود.
میگن کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد!
موفق باشید.
- - - Updated - - -
عذر میخوام مانی جان نبودی و پستت رو ندیدم و اون پست اخرم قبل این پستت بود وگرنه وقتی شما بگید تمام یعنی تمام؛
کاملا حرفت منطقی هست و ممنونم از توضیحت؛
و امیدوارم این موضوع به مغوله ی بازی پاک و این حرفا برنگرده و ما هم فکر کنیم همه چیز کاملا اتفاقی بوده!
موفق باشی یاعلی
نه عزیزم اتفاقا به نظر من شما دارید خودتون رو میزنید به اون راه وگرنه منظور منو خوب گرفتید. تو یه مجموعه هیچوقت همه با هم هم نظر نمیشن ولی این دلیل نمیشه اون افراد مورد هجوم قرار بگیرن و به لیدرها بر میگرده که چطور با این قضیه برخورد و اون تعداد رو قانع کنن
در کل دوست عزیز با همه حرفایی که زدید با عرض شرمندگی باید بگم به نظر بنده شما دیکتاتور طلب هستید و همه چیز رو با دیکتاتوری میخواید حل کنید و در کل همه حرفاتون هم همین معنی رو میده که یا با ما یا بره از ساید نقش لیدر هم که هیچی. یادم علی دهیروز خیلی منطقی تر برخورد میکرد. منم اگر اینسرت زدم براش حتما طرف خیری از لیدرهاش ندیده که به دوستش تو ساید دیگه گفته
-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
منم اگر اینسرت زدم براش حتما طرف خیری از لیدرهاش ندیده که به دوستش تو ساید دیگه گفته
مهم فقط همین قسمت بود که اعلام فرمودید تشکر !
بازی کم کم جذاب میشه اگه دوستان بذارند !!
-

نوشته اصلی توسط
partizan
مهم فقط همین قسمت بود که اعلام فرمودید تشکر !
بازی کم کم جذاب میشه اگه دوستان بذارند !!
انشالله همینطوره
منم به زودی میام میگم ابودر بیاد برام اینسرت بزنه
سوال مهم: اگر دوست شما از ساید دیگه زیر اتک باشه و نتش مشکل پیدا کنه و به شما بگه کمکش کنید میگید نه؟ پس فکر نکنم دلیلی بر ناراحتی باشه عزیزم
ویرایش توسط MATRIX III : 10-21-2014 در ساعت 12:57 PM