نقل قول نوشته اصلی توسط PiChPiChI نمایش پست ها
به به استاد کارو از اینطرفا ! از اول سرور تا الان کلن تشریف نداشتین چجوری شد تا ما رفتیم یهو نطقتون باز شد؟! خوب نیست یه وقت کسی ندونه فکر میکنه میترسیدی تا ما هستیم چیزی بگی فکر بد میکنن درموردت عزیزم
استاد کارو جان اول اینکه ما چرا باید از سرور قبل عقده داشته باشیم ؟ مگه ما از شما خورده بودیم که بخوایم عقده داشته باشیم؟
بحث ترس و اینا کردی بزار یه حساب دو دو تا چهار تا برات بکنم سرور قبل ما تو جنوب شرق کلا 4 تا اکانت بودیم نرسیده به واندر کار به جائی رسید که دیگه تو شمالغرب نه کتیبه به درد بخوری بود ( به جز منحصرتون که کلا هر کی تو شمالغرب بود نشسته بود پاش ) نه اکانتی وجو داشت که همری داشته باشه و ازش احساس خطر کنیم قربونت برم . خب یه بار مرور میکنم سرور قبل 4 تا اکانت بودیم شماغرب پکید، اون سرور تموم شد اومدیم اینجا ، اینجا چه جوری بود حساب؟ حداقل 30 تا اکانت همر دار بود و شما فرض میکنیم همونا حالا یکی دو تا اکانت بالا پائین ، حالا خداوکیلی کلاتو قاضی کن ما از چی باید میترسیدیم قربون شکلت خوشتیپ
اما در آخر یه توصیه برای شما و بقیه عزیزانی که نطقشون باز شد دارن بلبل زبونی میکنن : ما درسته که اکانتامون به هر دلیل حذف شد اما یهو چشم باز میکنید میبینید اومدیم رو اکانت بغل دستیتون ، زیاد شلوغ نکنید دلبندان من

گل پسر اسمم رو که میبنی تو پروفایل اتحاد از اول سرور بودم نکنه فقط فرومو دنبال میکنی ؟؟ : ))) اگه اینجا نیستم دلیل نمیشه که تو بازیم نباشم یه نگاه مینداختی تو سرور حداقل ببینی چند چندی چرا داری بی راهه میری گلم بگو این سرور زورمون نمیرسید گفتیم حدف کنیم سنگین تریم 100 بارم از خاطرات کودکیت بگی باز چی ؟؟ این سرور مثل این پلیر عقد ه یا که هر جا برد 100% نباشه و ساید قوی نباشه حذف میکنن میبینمت سرور پیش 4 نفر بودید بنده یه نفر بودم واسه زدن 4 تا پلیر کافیه که اونم نتونستید باز بزنید مهم منحصر معماری بوود که زورتون بهش نمیرسید مام که برندرو تعیین کردیم جنوب غرب برد نوش جونش این وسط به توه هویج مثلا چی رسید ؟ اکانتمو زدی ؟ دهمو پروندی ؟؟ همر چیف کردی ؟ چه حرکت شاخی زدی بگیم اره بارشه : ))) داش من جات باشم جدی میگم بازیرو میبوسم میزارم کنار حداقل تا کتیبه میموندید بازی یادتون بدیم بفهمونیم بهت بابا بازی فرا تر از یه اسکریپته ویوه : ))) .

پ.ن : زورت به ساید مقابل نرسه حذف کنی بدلیل شکستن ناخن یکی از گرزیات صلوات .

با تشکر
کارو