-

نوشته اصلی توسط
turbo
پس شما که استفاده کردی نه کس دیگه و رفتی تو اکانت 10 نفر دیگه فکر کردی همه مسدود هستند :دی! کبک؟
داداش تگری زدیا! یعنی ۱۰ تا اکانت تاپ ne مولتیه منن؟! خب آقا من با مولتیام دارم میرم خداحافظ
))))
خوشگلم! قربونه او شکلت برم! ۷ نفر دیشب آنلاین بودیم هرکی با ip خودش نمیتونست بره، درووووووغ تا این حد؟؟ یه نمونش همین سجاد که اینجاس! یا سامان ویلیام!
قربونت بخواب وقت خوابته مامان با دمپایی بالا سرته ها!
)))
:* :* :* :* :* بخواب!
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ferine
داداش تگری زدیا! یعنی ۱۰ تا اکانت تاپ ne مولتیه منن؟! خب آقا من با مولتیام دارم میرم خداحافظ

))))
خوشگلم! قربونه او شکلت برم! ۷ نفر دیشب آنلاین بودیم هرکی با ip خودش نمیتونست بره، درووووووغ تا این حد؟؟ یه نمونش همین سجاد که اینجاس! یا سامان ویلیام!
قربونت بخواب وقت خوابته مامان با دمپایی بالا سرته ها!

)))
:* :* :* :* :* بخواب!
شما بگو هفت نفر آنلاین بوده ! خودتو هفت نفر حساب میکنی با این همه ادعای کذب! الان هفت نفر هم میان میگن دیشب آنلاین بودن حتما. ما هم باید باور کنیم اما امید که میگه ip شما مسدود بوده دروغ میگه!
فکر کنم شما سیستم رو طراحی کردی بهتر میدونی مثل اینکه.
حتی هم تیمی شما تو اکانت شما میومده محدودیتی نداشته چون ip ایش فرق میکرده باشما پس بهتره تا قبل اینکه این دروغ هم رو شه حقیقت رو بگی. البته از شما انتظار این حرکت نمیره.
در ضمن همه رو مثل شما نمی خوابونند.
-

نوشته اصلی توسط
turbo
شما بگو هفت نفر آنلاین بوده ! خودتو هفت نفر حساب میکنی با این همه ادعای کذب! الان هفت نفر هم میان میگن دیشب آنلاین بودن حتما. ما هم باید باور کنیم اما امید که میگه ip شما مسدود بوده دروغ میگه!
فکر کنم شما سیستم رو طراحی کردی بهتر میدونی مثل اینکه.
حتی هم تیمی شما تو اکانت شما میومده محدودیتی نداشته چون ip ایش فرق میکرده باشما پس بهتره تا قبل اینکه این دروغ هم رو شه حقیقت رو بگی. البته از شما انتظار این حرکت نمیره.
در ضمن همه رو مثل شما نمی خوابونند.
عزیز من تو انگار تو فضا سیر میکنی چیزی زدی؟
بله که ما همه انلاین بودیم داخل رو گرنا خداروشکر ای پی ها مشخصه فقط این وسط شما برای اینکه خودتونو خوب نشون بدی اومدی اینجا داری دروغ میگی که فلانی از 7تا اکانت نامه زده اصلا با عقل جور در میاد داری اکانتای رو میگی مولتی فرنود هستن که هر کدومشون عضو شورا هستن برا خودشون اکانتای خوبی هستن اصلا میشه اینا مولتی 1 نفر باشه؟:d
من واقعا موندم کی اومده ادم مشنگی مثل شما رو گذاشته مولتی هانتر
فقط جالبیش به اینه که ااکنت الکاپون که ی دفعه افت شدید میکنه و روش رید میرن مولتی حساب نمیشه اونوقت اکانتای ما مولتی یکی دیگه حساب میشن برو برادر من من فکر میکنم شما تو جو 147 تا سرور البته ببخشید گفتی شده 156 تا سرور هنوز موندی
آدما مثل عکس هستن …
زیادی که بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین !
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mr.3x
عزیز من تو انگار تو فضا سیر میکنی چیزی زدی؟

بله که ما همه انلاین بودیم داخل رو گرنا خداروشکر ای پی ها مشخصه فقط این وسط شما برای اینکه خودتونو خوب نشون بدی اومدی اینجا داری دروغ میگی که فلانی از 7تا اکانت نامه زده اصلا با عقل جور در میاد داری اکانتای رو میگی مولتی فرنود هستن که هر کدومشون عضو شورا هستن برا خودشون اکانتای خوبی هستن اصلا میشه اینا مولتی 1 نفر باشه؟:d
من واقعا موندم کی اومده ادم مشنگی مثل شما رو گذاشته مولتی هانتر
فقط جالبیش به اینه که ااکنت الکاپون که ی دفعه افت شدید میکنه و روش رید میرن مولتی حساب نمیشه اونوقت اکانتای ما مولتی یکی دیگه حساب میشن برو برادر من من فکر میکنم شما تو جو 147 تا سرور البته ببخشید گفتی شده 156 تا سرور هنوز موندی

فردا میشه 157
مشنگ کسیه که نمی فهمه مشکلش رو یا میدونه خودشو میزنه به مشنگی!
گفته شد وقتی از کلمات غیر مجاز استفاده بشه اون ip مسدود میشه.
پس اگر کسی مسدود شده از کلمات غیر مجاز استفاده کرده.
چه یه نفر چه 7 نفر
حالا مشنگ کیه؟
خوب حالا یا آقا امید داره دروغ میگه یا راست میگه.
اگه راست بگه که هیچی و بحثی باقی نمی مونه.
اما اگه دروغ بگه یعنی اینکه شما میگید مولتی هانتر به خاطر اینکه اکانتتون رو حذف نکنید اومده نصفه مسدودتون کرده؟؟؟
میشه انگیزه دروغگویی این سناریو رو بفرمائید؟
چه انگیزه ای بوده که شما نصفه مسدود بشید؟ اینکه حذف نکنید؟ اونم هفت نفر یه جا! با شهادت خودتون هفت نفر!
-

نوشته اصلی توسط
Turbo
فردا میشه 157
مشنگ کسیه که نمی فهمه مشکلش رو یا میدونه خودشو میزنه به مشنگی!
گفته شد وقتی از کلمات غیر مجاز استفاده بشه اون ip مسدود میشه.
پس اگر کسی مسدود شده از کلمات غیر مجاز استفاده کرده.
چه یه نفر چه 7 نفر
حالا مشنگ کیه؟
خوب حالا یا آقا امید داره دروغ میگه یا راست میگه.
اگه راست بگه که هیچی و بحثی باقی نمی مونه.
اما اگه دروغ بگه یعنی اینکه شما میگید مولتی هانتر به خاطر اینکه اکانتتون رو حذف نکنید اومده نصفه مسدودتون کرده؟؟؟
میشه انگیزه دروغگویی این سناریو رو بفرمائید؟
چه انگیزه ای بوده که شما نصفه مسدود بشید؟ اینکه حذف نکنید؟ اونم هفت نفر یه جا! با شهادت خودتون هفت نفر!
خوب دقیقا بحث من سر همینه که شما مدرک بیار ک نشون بده من از کلمات غیر مجاز استفاده کردم بعد من قبول میکنم
طرف داخل نامه فحش میده بعد ک به شما گزارش میدن فقط یه تذکر میدین به شخصی ک فحش داده حالا چجور میشه 1شبه شما تصمیم میگیرید که کسی که از کلمات غیر مجاز استفاده میکنه رو مسدود کنید؟
نه ما نمیگیم مولتی هانتر بخاطر اینکه ما حذف نکنیم این کارو کرده ما میگیم چطور میشه که ما مسدود میشیم؟ شما متوجه نمیشی تو فضا هستی به ما ربطی نداره
خدای میشه 157 ؟بابا اویل دارید بقران من با چ ادم سطح بالایی دارم صحبت میکنم فردا برم پیش دوستام کلاس بزارم
البته من از شما توقع بیشتری دارما ایشاالله هفته دیگه بیایم اینجا جشن 200تا سروریتونو جشن بگیریم
آدما مثل عکس هستن …
زیادی که بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین !
-

نوشته اصلی توسط
viliam
اقا تبریک میگم 157 سروری که میخواید گند بزنید توش رو مبارکتون باشه
دیشب ما تا ساعت 5 صبح همه انلاین بودیم فلسفه نچین
شما یه عکس یه لینک یه رکورد بیار که من توش زده باشم بریم فلان سایت !!!!!
چرا هی پاس میدی به اینو اون این جا ما چند تا بحث داریم شما بیا به عنوان یک مسول جواب بده ما نه میگیم اینوری هستیم نه میگیم اونوری هستی
1.واسه چی همر جینگولک برگشت خورد؟؟؟؟
2. واسه چی کپ الکاپون بر گشت خورد؟؟؟
3.واسه چی ما بن شدیم؟؟؟
موضوعه اکانت ارش و علی و عارف به اینا ربطی نداره جواب مارو بدید بی زحمت
خوب شما مدرک بیار که اکانتت محدود بوده؟
یا خودتون هفت نفر شاهد هم هستید؟
سیستم اتوماتیک هست من و هیچ مولتی هانتری دخل و تصرفی درش نداشتیم که حالا به خاطر اقداممون بخواهیم بهتون مدرک بدیم!
اما شما که ادعا میکنی محدود بودی ادعاتو ثابت کن.