نقل قول نوشته اصلی توسط viliam نمایش پست ها
شما میگی نامه زدم دیگه درسته؟؟؟؟

مدرک داری؟؟؟

بده ما هم ببینیم post چی هست :دی
بله این :
نقل قول نوشته اصلی توسط FERIne نمایش پست ها
عزیزم تا جایی که متوجه شدید نه! عزیز دلم هادی هم بهت گفت ولی گوشات سنگینه! فقط من از لفظ دژکوب تی استفاده کردم تو نامم به شما!!! نه کس دیگه ای که میگیم bot خودش نیمه بنم کرده )))
حالا میشه بگی چرا zartvam, phobia, viliam, king_of_ne و ... هم نیمه بن شدن؟؟؟ همون سوالی که هادی ازت کرد و دیگه جواب نداشتی! قربونت برم تو که از بیماری های جامعه خبر داری بزار چندتا نکته بگم که بدونی درستو خوب نخوندی! البته شاید اصلا درس نخوندی ولی مایی که داریم میخونیم میدیونیم
و اما در جواب شما :
نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
دوستان این سیستم ip رو مسدود میکنه حالا شما وارد اکانت 20 نفر بشی فکر میکنی 20 نفر مسدود شدند! در حالی که ip شما مسدود شده نه 20 نفر! و اگه اکانت ها صاحب داشته باشه و وارد اکانت بشن متوجه میشن که محدودیتی ندارند.

پس شما که استفاده کردی نه کس دیگه و رفتی تو اکانت 10 نفر دیگه فکر کردی همه مسدود هستند :دی! کبک؟

نقل قول نوشته اصلی توسط FERIne نمایش پست ها

تئوری توطئه وقتی مطرح میشه که فرد دچار ترس یا phobia از جامعه باشه، واکنش فرد مقابل به اتفاقات پیش اومده، نه وقتی طرف داره با دلیل یه بحثی و عنوان میکنه و به قول شما داور گوشاش سنگینه، این میشه ترس از حکومت، یعنی چی؟ یعنی طرف قادر نیست حق خودش رو بگیره و این حق ازش گرفته میشه اونوقت هستش که بحث ستیز با حکومت یا اصطلاح روانشناسی "رابین هود" پیش میاد! :دی
حالا رابین هود کیه؟ کسی که از قوانین تخطی میکنه تا کسی که راس قوانین هست رو دور زده باشه چون اعتقاد داره اون فرد خودش قوانین رو دور میزنه! )

حالا اونایی که فهمیدن منظورم چیه فهمیدن اوناییم که نفهمیدن بهتره بحث جامع شناسی راه نندازن و وظیفشون رو انجام بدن! که همون مولتی هانتری هست :دی

خب حالا در کل هیچ جای دنیا مولتی هانتر نمیاد جواب بده کل کل کنه و توهین کنه به هر کسی، این از فقدان شعور و همچنین دیده شدن هست! حالا میخواین بحث روانشناسی شما رو راه بندازم که چرا اکانت تو فروم ساختین و ...؟! عزیزم در همون حدی که وظیفت هست عمل کن بیشتر عمل نکن که من یکی از علاقه هام تو سرورای قدیم فروم بازی و ... بود، به جا اینکه بیشتر دیده شی یه اتفاق دیگه میافته

http://upload7.ir/imgs/2014-09/62157411501066113350.png

پ.ن. باشد که رستگار بشید, با پول دادن، با پول گرفتن، با پووووول کلن )

شما واسه خودت حکم صادر کردی که در هیچ جای دنیا نباید در فروم دژکوب مولتی هانتر فعالیت کنه و اگه فعالیت کنه دیوانه است!
در هیچ کجای دنیا هم وقتی اکانتی بره داخل اکانت دیگری و خرابکاری کنه جار نمیزنه که من خرابکاری کردم ای مردم مولتی هانتر چرا خسارت رو جبران کرد!

پس با این حساب مولتی هانتر پول گرفته؟!؟! واقعا آدم منطقی هستی.