نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
سلام
اولا خیلی کار زشتیه طرف بیاد این همه زحمت بکشه فیک لیست تنظیم کنه برنامه ریزی کنه بزنه ! بعد بیاید بگید نباید میزد !
یه نگاهی به آمار کتیبه ها بکن تعداد کتیبه های جنگ رو که تو متای جنوب هست یه چک بکن
میفهمی که تو سرور 10 ایکس وقتی از ده نفر تاپ غارت 8 نفرشون تو یه متا هستن با این کتیبه ها معنیش چیه !
یعنی قراره په بلایی موقع واندر سرتون بیاد ! هرچند بعید میدونم تا اونموقع اصلا تو سرور بمونید !
پست من موجوده !
بعد از لانچ شدن با چکمه جنگچو قهرمان میدون تمرین دستکاری شد فهمیدنش هم کار سختی نبود
اتک هم همون لحظه لانچ شناسایی شد !
حتی دفاع های شناور هم فرستاده شد قسمتی
نظر شخصی من این بود که با یه جابجایی مشکل حل میشه نیازی به دف کردن شاید نباشه ! وقتی مینویسم اگه ارزش دفاع کردن داشته باشه دف میشه
مورد بعدی اصلا فرض رو بر این بگیریم (فرض محال با توجه به نامه عمومی زده شده و متن چت رضا هم موجوده ! )
میخوای عکس از نامه های رد و بدل شده بین اکانت ها هم بهت بدم !
ما همه جا رو پر کرده باشیم این نشون دهنده قدرت ماست به عنوان یه تعریف ازت میپذیرم
مورد بعدی بازی علی چیفر چه رو اکانت لمستر چه رو اکانت انمی چه تو نرمال چه تو اسپید خودش رو نشون داده
سرور 7 اکانتش رو صفر کردیم کتیبه اش رو هم زدیم نه به این دلیلی که بازی بلد نبود صرفا به این دلیل که چهار تا نوب مثل تو و کارو تو سایدش بودن که نه عرضه فیک زدن داشتن نه 2 زار بازی بلد بودن
تمام همرهای جنگیتون یا صفر شد یا دیوار شد به شکل بسیار خنده داری بعد انتظار داری طرف با یه تک همر 300 کیلو گرزی بره یه ساید رو شخم بزنه !
پ.ن. علی جان خسته نباشی پلنت مطئنم فاز 2 و تکمیلی هم داشت که بی خیال شدی تا تو باشی سرور بعد هماهنگ کنی با هم یه جا بریم شاد باشی
کدوم نوبی بهت گفته غارتگر بودن یعنی بازیکن بودن؟غارتگر بودن یا از پوش هست یا از وقت گذاشتن زیاد برای فارم لیست زدن.
اکانتی که غارتگر باشه و همیشه تو تاپ فقط خودشو تارگت میکنه.(زیاد به این سرورا توجه نکن اگه پلیر به اندازه کافی داشت معنی تارگت شدن درک میکردی)
کسی نیاد بگه غارتگر خوبه یا فلان.نشون به اون نشون اکانت من بیگ سرور بود تو اون تایم نه غارت خاصی نه چیزی.شما با غارت خیلی بازم عقب بودید.
کافیه یاد بگیری چجوری از منابع استفاده کنی و فقط هم 2و3 هفته اول نیاز به غارت داره یه اکانت.یاد میگیری بعد ها دهی بزنی که تولید 2تا دهکده حداقل بهت بده(15 گندمی با تولید 100%)خیلی تاثیر داره.
میخوای پیامهایی که دیروز با یکی از بچه ها میحرفیدم بذارم که گفتم صاف تو دیوار این اتک علی اگه نباشه دیگه باید طرف مقابل خیلی...باشه.
بازی علی هم خوبه اونهایی که دیدن قبولش دارن شما خودت مجهولی پس تایید شما تاثیری نداره.اگه هم اونجوری زده برمیگرده به همون بی انگیزگی.

بزرگترین کار یا پلنی که زدید چی بود؟فقط زدن پرزیدنت اونم فقط به خاطر اینکه صبح و شب وقت گذاشتید چند وقت.جز وقت گذاشتن چیز دیگه ای نبود.البته جای تقدیر هم داره این همه زحمت.
میبینی؟چیزی ندارید بهش افتخار کنید.سبک بازی معمولی.فکر بازی بازم معمولی.حق بده ادم دلش نیاد وقت بذاره.
جواب نمیدم اذیت نکن خودتو دیگه.
پ ن:مدرسه ها باز شده دیگه بعضی هاتون برید یکی مبصر میشه یکیتون مسئول ابخوری.از همین تریبون استفاده میکنم باز شدن مدارس بهتون تبریک میگم.