نقل قول نوشته اصلی توسط kastakurta نمایش پست ها
علی من به کارو هم گفتم کارش اصلا درست نبود بعد اومد پاک کرد.اینکه این تایم سرور اتک دادی برای همچین کتیبه ای با توجه به اوضاع ساید فکر نکنم کار عاقلانه ای هم بود.عزیزم چند جا اینا دفاع ریختن خیالت هم راحت تشخیص ندادن ریل کجاست.پست پارتیزان که بخونی متوجه میشی.حالا یکیشون هم اومده میگه تشخیص دادیم.البته زیاد مهم نیست اینا.به نظرم اتک دادن الان وقت خوبی نیست کلا.من همون وقت هم که فهمیدم اتک دادی گفتم به بجه ها که اتک دیوار میشه.1 میل دفاع ریختن تو ده کده های مهم و کتیبه های مهم کار سختی نبود این تایم سرور که انجام دادن.
سلام
اولا خیلی کار زشتیه طرف بیاد این همه زحمت بکشه فیک لیست تنظیم کنه برنامه ریزی کنه بزنه ! بعد بیاید بگید نباید میزد !
یه نگاهی به آمار کتیبه ها بکن تعداد کتیبه های جنگ رو که تو متای جنوب هست یه چک بکن
میفهمی که تو سرور 10 ایکس وقتی از ده نفر تاپ غارت 8 نفرشون تو یه متا هستن با این کتیبه ها معنیش چیه !
یعنی قراره په بلایی موقع واندر سرتون بیاد ! هرچند بعید میدونم تا اونموقع اصلا تو سرور بمونید !
پست من موجوده !
بعد از لانچ شدن با چکمه جنگچو قهرمان میدون تمرین دستکاری شد فهمیدنش هم کار سختی نبود
اتک هم همون لحظه لانچ شناسایی شد !
حتی دفاع های شناور هم فرستاده شد قسمتی
نظر شخصی من این بود که با یه جابجایی مشکل حل میشه نیازی به دف کردن شاید نباشه ! وقتی مینویسم اگه ارزش دفاع کردن داشته باشه دف میشه
مورد بعدی اصلا فرض رو بر این بگیریم (فرض محال با توجه به نامه عمومی زده شده و متن چت رضا هم موجوده ! )
میخوای عکس از نامه های رد و بدل شده بین اکانت ها هم بهت بدم !
ما همه جا رو پر کرده باشیم این نشون دهنده قدرت ماست به عنوان یه تعریف ازت میپذیرم
مورد بعدی بازی علی چیفر چه رو اکانت لمستر چه رو اکانت انمی چه تو نرمال چه تو اسپید خودش رو نشون داده
سرور 7 اکانتش رو صفر کردیم کتیبه اش رو هم زدیم نه به این دلیلی که بازی بلد نبود صرفا به این دلیل که چهار تا نوب مثل تو و کارو تو سایدش بودن که نه عرضه فیک زدن داشتن نه 2 زار بازی بلد بودن
تمام همرهای جنگیتون یا صفر شد یا دیوار شد به شکل بسیار خنده داری بعد انتظار داری طرف با یه تک همر 300 کیلو گرزی بره یه ساید رو شخم بزنه !
پ.ن. علی جان خسته نباشی پلنت مطئنم فاز 2 و تکمیلی هم داشت که بی خیال شدی تا تو باشی سرور بعد هماهنگ کنی با هم یه جا بریم شاد باشی