-

نوشته اصلی توسط
kastakurta
چطوری علی جون.علی منم یکی از دلایلی که نه پلنی زدم نه این حرکت ها به دلیل همین ای پی بود گفتم اگه بخوام بزنم مثل دیگران به مشکل میخورم این خیلی خراب کرده و نقطه ضعف بزرگی برای این سایت که ایشالا بتونن درستش کنن.داداش لینک که گذاشتی دیگه خودش مشخص میکنه سطح پلنر رو.تایم های جالب و اینکه حتی هنوز هیچ کدوم از بازیکنانشون تو سایدشون نمیدونن برای زدن گیج کننده به چندتا ویو نیازه خیلی بده.همین چیزا باعث میشه ادم حس حتی حرف زدن باهاشون نداشته باشه دیگه.کتیبه اکانت king ne هم که زدن هرجور حساب میکنه ادم سودی نمیبینه برای مهاجم.هرکی رسیده یه ایدی فروم ساخته پست میذاره نه سابقه ای نه حرکت شاخی فقط تعداد پستشونو زیاد میکنن کلی هم حال میکنن.خخخ.فقط باید بشینیم ببینیم اند گیم چی میشه و سیاست کدوم ساید بهتره برای اخر بازی.
sathe lunch ba ply dadane shomam balast be mola
http://dejkoob.ir/ir/report...2f,10635077414
be mot ghasam plan ali asghari tar az in nadidam
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
طرف اومده ادعا میکنه ما اسپید بازیم !
اونوقت نرمال بازا با روزی 2 ساعت آنلاینی کل سایدشون رو اتوبان کردن ! چاله چوله هم نداره
دم از سابقه هم میزنه ترکیدم از خنده
خدایی سرور باحالیه خوش میگذره
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
-
http://dejkoob.ir/ir/report/10646189821
چشمان یونیکو پس گرفتیم اونم نه با 500تا کاتا با ی همر چون ما چشم بصیرت نداریم ک بازیمونم زیاد خوب نیس
پ.ن علی دهیروز مهدی زنگ زده میگه چرا 25k گرزی تلفات دادی تو ک گفتی اینا نوبن رست هم میگه موندم
خبر امد خبر در راه است ....
ویرایش توسط Turbo : 09-15-2014 در ساعت 08:33 AM
دلیل: رعایت ادب و احترام داشته باشید و در مورد مسئله تخریب هم در تاپیک مجزا مطرح کنید تا پاسخ بگیرید
-
-
«مهم»
دوستان لطف کنید احترام متقابل رو حفظ بفرمائید.
پست های توهین آمیز حذف شد اگه پست توهین آمیزی مونده و از دستم در رفته! برام ارسال کنید تا حذف کنم.
لطف کنید به هم احترام بذارید.
یه اخطار هم واسه دوستانی که از عبارات امداد غیبی و این مسائل و این تهمت ها استفاده می کنند دارم. اگه مسئله مستند و قابل اثباتی دارید شجاعتشو داشته باشید و تو یه تاپیک مجزا مطرح کنید تا سو تفاهمتون برطرف بشه و الا اگر چیزی شنیدید یا چیزی می خواهید بگید که بهانه ای باشه برای توجیه شکست در بازی، مدیریت به هیچ عنوان این استراتژی تخریب رو نمی پذیره و ممکنه فعالیت فرد خاطی در انجمن ملغی بشه.
-

نوشته اصلی توسط
the heroes
سلام به دوستان گلم
خسته نباشید میگم به دوستان عزیز
همانطوری که دوستان خودمون هم میدونن من 3 روز کلا نبودم و کلا شاید در روز 2 تا 3 ساعت دوست گلم میثم میومد رو اکانت و همر شارژ میکرد و کسی دیگه نبود .
مهدی جان چند شب پیش قبل از رفتنم اومدم یه پلن بزرگ واسه این جنوب غرب چیدم که همشون رو تا صبح جمع کنم و نزدیک 30 تا همر میخواستم لانچ کنم که اولین اتک رو زدم رفتم دومی رو بزنم دیدم نوشته آی پی مشترک داره گفتم باشه ایرادی نداره رفتم سومی رو لانچ کنم باز هم گفت آی پی مشترک تا اینکه بی خیال شدم رفتم اتک اول رو هم کنسل کردم بعد از نامه نگاری با مولتی هانتر خودش هم متوجه شد که جوابی نداره با دلیل هاش نوشت که قوانین بازی اینطوری هست . ما هم بهش گفتیم شاید اینجا اگر دقت میکردی میتونست بشه دژکوب اصلی و جاش رو بگیره و برای سرورهای بعدی کلی از رفقا رو بیاریم اینجا و بزرگ بشی ولی مثل اینکه کلا خودتون دژکوب بازی نکردید و هنوز نمیدونید که لانچر عموما 1 یا 2 نفر میشه . خلاصه که ما هم بهش گفتیم که بیخیال عزیز شما این سرور رو ادامه بده ولی هر روز کمتر میشید تا جایی که کلا چنتا پلیر جدید و یه سری عقده ای که تا الان تو دژکوب اصلی چیزی نشدن بیان بازی کنن و کلی برای خودشون افتخارات بیارن .
والا اونایی که سابقه ی ما رو میدونن خوب میدونن که اگر اینجا مثل دژکوب اورجینال با قوانین اصلیش بود تا الان شاید به غیر از شمال شرق و شمال غرب که قدیمی های این بازی تو سرور اسپید که همیشه سختتر از همه سرورها بوده بیشتر نمیموندن .
در هر صورت اگر میبینید ما فقط گاهی اوقات میاییم یه چنتا میزنیم و حالا چه دیوار بشیم چه پلن موفق باشه . یا اینکه میان میزنن از ما کتیبه میبرن کلی هم ذوق میکنن ما زیاد عکس العمل نشون نمیدیم فقط به خاطر اینکه کلا اعتبار و ارزش این سرور برامون ارزشمند نیست و فقط برای بازی کردنش داریم بازی میکنیم و اکانت خودمون زیاد مهم نیست فقط بعضی از دوستانی که تازه شروع کردن و رفیقمون هستن رو داریم حمایت میکنیم .
وگرنه اکانت king_ne که در اصل ماله منم نیستش یعنی من هیچ اکانتی تو این سرور ندارم که میل اکانت برای خودم باشه همش برای تیم هستش که لطف دارن و من رو کل این اکانت ها میرم و بازی میکنیم .
اتک هایی که رو شمال شرق دیشب اومده بود جهت اطلاع دوستان رو هر اکانت تقریبا 1.5 میل یا بیشتر دفاع بود که اتک ریل رو king_ne بود و خداییش از اونجایی که هیچکدام از بچه ها نبودن ما رو کل اکانت ها اون مقدار دفاع رو تزریق کردیم و خوب کلی دفاع هم رو زمین موند که نرسید به احمق منحصر به دلیل همون آی پی مشترک بودن که باز هم مهم نبود .
نا گفته نمونه مهدی جان همونطوری که دوستان تایم انلاین و آفلاینی ما رو دارن حتما از کتیبه هم میتونن استفاده کنن .
در کل مهدی جان من تو کل این سرور به غیر از شاید 7 یا 8 نفر دیگه کسی رو ندیدم که بشه حتی باهاش بحث در مورد بازی کرد . چه برسه بخواهیم اینجا تحلیل هم بزاریم .
بسته به سطح سرور دوستان دارن کل کل میکنن من و تویی که عمری ازمون تو این بازی گذشته نباید تو این بچه بازی ها وارد بشیم .
خلاصه که لینک کامل اتک ها رو هم براتون میزارم که دوستانی که ندیدن ببینن .
باز هم تشکر میکنم از رفقای گلم که در نبود من واقعا سنگ تموم گذاشتن و شرمنده کردن
با تشکر
شاد باشید
علی
the heroes
و در جواب شما:
خیر دوست عزیز اگه شما برای لانچ رو اکانت های دیگران بری به مشکل ip نمی خوری. حتی اگه برای شارژ نیرو هم رو اکانت شما بیان همینطور.
هر اکانتی که پلیر مجزا داشته باشه به مشکل نمی خوره.
اما اگه به قول خودمون 4 نفری بخواهید جور یه اتحاد 20 نفری رو بکشید بله به مشکل می خورید. شاید تو دات کام به مشکل نمی خوردید و شاید به همین خاطر اونجا تعدادی از پلیرها با همین روش اسم و رسمی پیدا کردند. اما اینجا با تخلف نمیشه شاخ شد و حق دیگران رو ضایع کرد.
اگر محدودیتی هست برای رقیب شما هم هست. پس حرفهای شما و گلایه از سطح سرور قول معروف «زمین کج» رو تداعی میکنه.
ویرایش توسط Turbo : 09-15-2014 در ساعت 08:55 AM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Turbo
و در جواب شما:
خیر دوست عزیز اگه شما برای لانچ رو اکانت های دیگران بری به مشکل ip نمی خوری. حتی اگه برای شارژ نیرو هم رو اکانت شما بیان همینطور.
هر اکانتی که پلیر مجزا داشته باشه به مشکل نمی خوره.
اما اگه به قول خودمون 4 نفری بخواهید جور یه اتحاد 20 نفری رو بکشید بله به مشکل می خورید. شاید تو دات کام به مشکل نمی خوردید و شاید به همین خاطر اونجا خیلی از پلیرها با همین روش اسم و رسمی پیدا کردند. اما اینجا با تخلف نمیشه شاخ شد و حق دیگران رو ضایع کرد.
اگر محدودیتی هست برای رقیب شما هم هست. پس حرفهای شما و گلایه از سطح سرور قول معروف «زمین کج» رو تداعی میکنه.
تو دات کام !
شما 2 تا اکانت بزنی با پسورد بری رنک جفتشون هم 20000 باشه سیستم اتومات شناسایی میکنی اتوماتیک بن میکنه شاید بهمین دلیل باشه بعضی ها تو سرور ایران تبر دستشونه ! دات کام شیشه شیر
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
توجه توجه دود غلیظی شمالغرب رو فرا گرفته !
هر همری به دژکوب بیشتر میدهد صفا گلچین روزگار امانش نمیدهد
-
-
اقا ما که خوردیم
)
بدم خوردیم :دی
دم بچه های جنوب شرق گرم ...
زودتر دست جنبوندن ...
متاسفانه من خواب بودم دیشب تا 4 5 بیدار بودم یک سوم دفاع هم روی اکانت نبود 17 دقیقه مونده بود اتک ها بخوره پاشدم برم دستشویی دیدم
))
حتی هیرومون هم تو دفاع نبود :دی
دیگه خدایی دراین حدم نوب نیستم ...
بازم دمشون گرم ... حال کردم ...
کوچیک همه
سهیل
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
بنا به توصیه دوستان عزیز شمالی مبنی بر ضرورت زدن پلنهای جیمز باندی توسط نوبهای جنوب شرقی ، جنگ آموز یونیک رو زدیم ، کپ و نان کپ هم صفر شد
:d
با تشکر از پلنر و لانچر و اکانتهای درگیر در ماجرا و آقای ..... پوریان در واقع الهام از پلنهای ایشون گرفته بودیم
ویرایش توسط Omid : 09-15-2014 در ساعت 09:08 AM
دلیل: رعایت ادب
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن