سلام به دوستان گلم
خسته نباشید میگم به دوستان عزیز
همانطوری که دوستان خودمون هم میدونن من 3 روز کلا نبودم و کلا شاید در روز 2 تا 3 ساعت دوست گلم میثم میومد رو اکانت و همر شارژ میکرد و کسی دیگه نبود .
مهدی جان چند شب پیش قبل از رفتنم اومدم یه پلن بزرگ واسه این جنوب غرب چیدم که همشون رو تا صبح جمع کنم و نزدیک 30 تا همر میخواستم لانچ کنم که اولین اتک رو زدم رفتم دومی رو بزنم دیدم نوشته آی پی مشترک داره گفتم باشه ایرادی نداره رفتم سومی رو لانچ کنم باز هم گفت آی پی مشترک تا اینکه بی خیال شدم رفتم اتک اول رو هم کنسل کردم بعد از نامه نگاری با مولتی هانتر خودش هم متوجه شد که جوابی نداره با دلیل هاش نوشت که قوانین بازی اینطوری هست . ما هم بهش گفتیم شاید اینجا اگر دقت میکردی میتونست بشه دژکوب اصلی و جاش رو بگیره و برای سرورهای بعدی کلی از رفقا رو بیاریم اینجا و بزرگ بشی ولی مثل اینکه کلا خودتون دژکوب بازی نکردید و هنوز نمیدونید که لانچر عموما 1 یا 2 نفر میشه . خلاصه که ما هم بهش گفتیم که بیخیال عزیز شما این سرور رو ادامه بده ولی هر روز کمتر میشید تا جایی که کلا چنتا پلیر جدید و یه سری عقده ای که تا الان تو دژکوب اصلی چیزی نشدن بیان بازی کنن و کلی برای خودشون افتخارات بیارن .
والا اونایی که سابقه ی ما رو میدونن خوب میدونن که اگر اینجا مثل دژکوب اورجینال با قوانین اصلیش بود تا الان شاید به غیر از شمال شرق و شمال غرب که قدیمی های این بازی تو سرور اسپید که همیشه سختتر از همه سرورها بوده بیشتر نمیموندن .
در هر صورت اگر میبینید ما فقط گاهی اوقات میاییم یه چنتا میزنیم و حالا چه دیوار بشیم چه پلن موفق باشه . یا اینکه میان میزنن از ما کتیبه میبرن کلی هم ذوق میکنن ما زیاد عکس العمل نشون نمیدیم فقط به خاطر اینکه کلا اعتبار و ارزش این سرور برامون ارزشمند نیست و فقط برای بازی کردنش داریم بازی میکنیم و اکانت خودمون زیاد مهم نیست فقط بعضی از دوستانی که تازه شروع کردن و رفیقمون هستن رو داریم حمایت میکنیم .
وگرنه اکانت king_ne که در اصل ماله منم نیستش یعنی من هیچ اکانتی تو این سرور ندارم که میل اکانت برای خودم باشه همش برای تیم هستش که لطف دارن و من رو کل این اکانت ها میرم و بازی میکنیم .
اتک هایی که رو شمال شرق دیشب اومده بود جهت اطلاع دوستان رو هر اکانت تقریبا 1.5 میل یا بیشتر دفاع بود که اتک ریل رو king_ne بود و خداییش از اونجایی که هیچکدام از بچه ها نبودن ما رو کل اکانت ها اون مقدار دفاع رو تزریق کردیم و خوب کلی دفاع هم رو زمین موند که نرسید به احمق منحصر به دلیل همون آی پی مشترک بودن که باز هم مهم نبود .
نا گفته نمونه مهدی جان همونطوری که دوستان تایم انلاین و آفلاینی ما رو دارن حتما از کتیبه هم میتونن استفاده کنن .
در کل مهدی جان من تو کل این سرور به غیر از شاید 7 یا 8 نفر دیگه کسی رو ندیدم که بشه حتی باهاش بحث در مورد بازی کرد . چه برسه بخواهیم اینجا تحلیل هم بزاریم .
بسته به سطح سرور دوستان دارن کل کل میکنن من و تویی که عمری ازمون تو این بازی گذشته نباید تو این بچه بازی ها وارد بشیم .
خلاصه که لینک کامل اتک ها رو هم براتون میزارم که دوستانی که ندیدن ببینن .
باز هم تشکر میکنم از رفقای گلم که در نبود من واقعا سنگ تموم گذاشتن و شرمنده کردن
http://dejkoob.ir/ir/report...8a,106451501c5
با تشکر
شاد باشید
علی
ThE HeRoES