نقل قول نوشته اصلی توسط Sadegh_Samadi نمایش پست ها
داداش گلم سلام من جوجو شما جومونگ
دوست عزیز من به احترام سهیل دفاع شخصیم رو ندادم به شاخ تیم چون با سهیل صحبت کردم که شاخ تیم خطا کرده خودش باید جورش رو بکشیه به شاخ تیم هم گفتم
سهیل گفت او کی منم گفتم کاری ندارم میزنید بزنید
اما شما هی فیک دادی آخه جالب اینجاست که اصول ریل زدن رو نمیدونستی شما باز دمش گرم ای اس ام خوب زد اما شما تا اتکتون اومد داد زد من ریل هستم قصد بی احترامی و توهین به شخصیت کسی ندارم و بابت همرتون هم تبریک میگم معماری هم از من نزدید چون گفتم بدید من نگهش دارم ندادند گفتم پس رفتنش رو پیش پیش تبریک میگم باز به احترام سهیل اتک نزدم ما به دست و پای شمال غرب افتادیم؟؟؟!!!! لووووول فعلا که خوب خودتون رو بی دندان کردید دوست عزیز یه 2*2 تا 4 تا کن میفهمی کی ضرر کرده منتظر حضور من باشید بذار تکلیفم با سهیل روشن بشه
شما خوبی شما راست میگی.اینکه من همر بیگ سرور زدم برای یه پلن و مهمترین کتیبه اخر بازی پس حتما ساید برام مهم بوده و ناراحت این که همر میخواد چیزیش بشه یا نه نبودم.یکم رو املا دقت کنی میفهمی من گفتم افتادید نگفتم افتادی.همون ادمی که کتیبه زد و قلدری کرد همون ادم هم دیشب به سهیل گفت اتش بس و این حرفا.شما هم زیاد حساب نکن که ش غ به سمت شما چیزی نمیزنه.بیشتر از این بحث باز نمیکنم.اونهایی که باید بدونن ماجرا چیه خودشون میفهمن.شما هم فهمیدید اتک ریل کجاست هم این دفعه هم سری پیش.فقط گفتید کتیبه اتحاد دفاع نکنیم چون با بچه هایی که جنگ اموز منحصر زدن مشکل داری و بهشون کمک نمیکنی.اما همون کتیبه که مفت برده بودن دف ریخته شد.خیلی هم منطقی و عالی.دفعه دیگه حدس زدید دفاع کنید شما که دفاع زیاد دارید.این بحث تمومه.چیزی که تموم شده دیگه بحثی هم نداره.