نقل قول نوشته اصلی توسط kastakurta نمایش پست ها
جوجو عزیزم این همر که میبینی باقیمانده همری که یونیک معماری از شما بلند کرد و تقریبا بیگ همر سرور بود.حالا اینکه یه تک اکانت بدون مولتی و غارت رنک 30 یه همچین همری داشت و شما کف کرده بودید اون شب بماند.ما کلا هر نوع عشق و حالی کردیم تو این گیم شما اما تازه اول راهی و خیلی چیزا براتون فراتر از بازیه.
اینکه کدوم بچه خوب و گلی بهتون امار داده اتک ما کجا داره میره هم مهم نیست .همین دیشب به دست و پا شمال غرب افتادید برای اتش بس هم زور بیخود دارید میزنید.یه کاری کردید نتایجش هم دیدید تا الان.نشون به اون نشون همون کسی که کتیبه جنگاموز منحصر برد و با قلدری نمیذاذ از دیشب تا حالا به پای شمال غرب افتاده نزنید.
اما جنوب شرق که روزهای خوشی در انتظارش هست.خخخخخ
داداش گلم سلام من جوجو شما جومونگ
دوست عزیز من به احترام سهیل دفاع شخصیم رو ندادم به شاخ تیم چون با سهیل صحبت کردم که شاخ تیم خطا کرده خودش باید جورش رو بکشیه به شاخ تیم هم گفتم
سهیل گفت او کی منم گفتم کاری ندارم میزنید بزنید
اما شما هی فیک دادی آخه جالب اینجاست که اصول ریل زدن رو نمیدونستی شما باز دمش گرم ای اس ام خوب زد اما شما تا اتکتون اومد داد زد من ریل هستم قصد بی احترامی و توهین به شخصیت کسی ندارم و بابت همرتون هم تبریک میگم معماری هم از من نزدید چون گفتم بدید من نگهش دارم ندادند گفتم پس رفتنش رو پیش پیش تبریک میگم باز به احترام سهیل اتک نزدم ما به دست و پای شمال غرب افتادیم؟؟؟!!!! لووووول فعلا که خوب خودتون رو بی دندان کردید دوست عزیز یه 2*2 تا 4 تا کن میفهمی کی ضرر کرده منتظر حضور من باشید بذار تکلیفم با سهیل روشن بشه