-
حالا آبادی 25درصد به جای 4 هزار تا منبع به شما (و البته به همه) 4200 تا منبع داده آسمون به زمین میاد که آسمون رو به زمین دوختید واسش؟ وقتی شرایط برای همه یکسانه شما به چی اعتراض داری؟ اگه آبادی یه ساید دیگه 4200 تاد ساید شما 4000 تا داد اون موقع شما بیا جار بزن.
شما اطلاعاتت خودت ناقصه این همه بازی کردی بعد اینا برن از کجا یکی پیدا کنند که 5 سال سابقه بازی داشته باشه کلیه قوانین رو هم حفظ باشه بعد وسوسه هم نشه بازی کنه پلن ها رو دید نزنه تو بازی دخل و تصرف نکنه؟ اصلا قابل اعتماد باشه مخفیانه یه اکانت نزنه تو هر سرور؟
حالا یه مولتی هانتر دو تا قانون رو هم حفظ نبود باید به خاطرش کل سیستم رو ببری زیر سوال؟
مولتی هانتر با تجربه کسی نیست که 4 ملیون سرور تموم کرده باشه
کسی هست که قوانین سرور رو کامل بلد باشه
همه که از اول قوانین رو خوب بلد نیستند شاید جواب شما رو یه مولتی هانتر تازه کار داده.
من خودم یه سوال رو تو دوتا سرور دات کام از ساپورتش پرسیدم هر دو نفر اشتباه جواب دادند. حالا چون اونا خارجین اشتباه جواب بدن اشکال نداره؟
شما برو عصر پادشاهان بگو یه سرور با اسپید 1000 برابر اجرا کنه ببین سروری دارند که بتونه از پسش بر بیاد؟
بله تا وقتی دنبال عیب باشی عیب پیدا میشه.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Turbo
حالا آبادی 25درصد به جای 4 هزار تا منبع به شما (و البته به همه) 4200 تا منبع داده آسمون به زمین میاد که آسمون رو به زمین دوختید واسش؟ وقتی شرایط برای همه یکسانه شما به چی اعتراض داری؟ اگه آبادی یه ساید دیگه 4200 تاد ساید شما 4000 تا داد اون موقع شما بیا جار بزن.
شما اطلاعاتت خودت ناقصه این همه بازی کردی بعد اینا برن از کجا یکی پیدا کنند که 5 سال سابقه بازی داشته باشه کلیه قوانین رو هم حفظ باشه بعد وسوسه هم نشه بازی کنه پلن ها رو دید نزنه تو بازی دخل و تصرف نکنه؟ اصلا قابل اعتماد باشه مخفیانه یه اکانت نزنه تو هر سرور؟
حالا یه مولتی هانتر دو تا قانون رو هم حفظ نبود باید به خاطرش کل سیستم رو ببری زیر سوال؟
همه که از اول قوانین رو خوب بلد نیستند شاید جواب شما رو یه مولتی هانتر تازه کار داده.
من خودم یه سوال رو تو دوتا سرور دات کام از ساپورتش پرسیدم هر دو نفر اشتباه جواب دادند. حالا چون اونا خارجین اشتباه جواب بدن اشکال نداره؟
شما برو عصر پادشاهان بگو یه سرور با اسپید 1000 برابر اجرا کنه ببین سروری دارند که بتونه از پسش بر بیاد؟
بله تا وقتی دنبال عیب باشی عیب پیدا میشه.
حرف شما درست
من تو نامه اولم لینک 8 کیلو منبع رو دادک
و تو نامه دومم عنوان کردم چیزی نمیتونه این میزان منبع رو غارت کنه
مولتی هانتر نامه رو خوند و برای مدیر سرور گزاشت
جوابی که تو آخربن نامه به من داد باید تو جواب دومین نامه میداد
در ضمن 8 کیلو منبع میداد واحه 25%
من میتونم کسی پیدا کنم که بازی براش مهم نباشه
خود مولتی های دژکوب جزو پلیرا بودن
تشخیص شونم سخت نیست
من عصر پادشاهان بازی نکردم
اما شبیه سازی کار کردم
بعضی از چیز ها بالا بردن سرعت توشون تعریف نشده چون باید یک چیزایی کم یا زیاد بشه وبه جای این که متقیر باشن ثابت درنظر گرفته شدن
من دنبال عیب نیستم
گفتم نیرویی توانایی غارت همچین منبعی رو نداره
ایشون میگن کسی بین غارت شما غارت کرده
و میگن یک بار دیگه امتحان کنید
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن