-
---------
مولتی (با دقت بخونید )
در مورد این مشکل که میگید وجود داره لطفا یه بار دیگه تست کنید اگه مشکل باشه باید باز هم این اتفاق بیوفته.
(Loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooL)
و اما در مورد سایر مسائل شما قیمت سکه اینجا رو با قیمت سکه عصر پادشاهان یا بازی های دیگه ایرانی مقایسه کنید.
در ضمن سرورهای اینجا هم از آلمان هست پس هزینه های ما هم به همون یورویی هست که دژکوب آلمان پرداخت میکنه. بعلاوه کارمزد دلالان!
اما در مورد مشکلات رویه ما به این شکل هست که با یه گزارش اقدام نمی کنیم. چون روزی 100 تا گزارش باگ میاد و ما می ذاریم به حساب اشتباهات کاربری. تا اینکه یه گزارش دو یا چند بار بیاد که نشون میده واقعا باگی هست و اون موقع ارجا میشه به تیم فنی.
پس تقصیر شما نیست اگه گزارش درست ارسال میکنید و در لیست انتظار میره مشکل کاربران بیشماری هستند که اشتباهات فردیشون رو به حساب باگ میذارند و برای ما ارسال می کنند.
حالا اینکه ما روزی چندین گزارش باگ داریم و به این الگوریتم باگ های واقعی رو پیدا میکنیم شما میذاری به حساب پر مدعا بودن!
تازه بماند که درصد زیادی از گزارشات هم اشتباه کاربری نیست بلکه یا بی اطلاعی کاربر از خیانت پلیرهای اکانتش هست یا نیت اخاذی پشت این گزارش باگ وجود داره.
با ذکر دو نمونه خدمتتون شما رو توجیه میکنم چرا در گزارشات تک اقدام فوری انجام نمیدیم.
مورد اول : در سرور TA1 نفر اول سرور! با کلی جو سازی گزارش حمله ای رو شبه دار اعلام کرد و گفت باگ شده! بیش از 4 ساعت وقت گذاشتیم تا آمار و سطح نیروهای ایشون رو در اون حمله و مدافعین که از بیش از 20 دهکده پشتیبان بود بدست آورده و جنگ رو شبیه سازی کنیم. اما نتیجه چه بود؟ نتیجه با نتیجه بازی با درصد بالایی یکسان بود.
مورد دوم : کاربری ادعا کرد که 400k از نیروهاش غیب شده. بالغ بر یک ساعت تایم گذاشتیم و در زمانی که ایشون ادعا میکرد بک آپ برگردوندیم و مشاهده شد که نیرویی غیب نشده و سپس خود ایشون اعتراف کرد که شنیده اگه بگه نیرو غیب شده و جو سازی کنه می تونه نیرو اخاذی کنه.
ازین دست موارد زیاد بوده که باعث شده به گزارشات تا تکرار نشده توجه نکنیم پس نذارید به حساب پر ادعا بودن.
تشکر.
------
من
خودتون متوجه میشید دارید چی میگید؟؟
من یک بار به طور شانسی لینکی دادم که قابل ارجاع بود
وگرنه 10 تا واحه خالی کردم که نصف یا کمتر یا بیشتر اومده
اونو گزاشتم به حساب زرنگی سایر بازیکن ها (درصورتی که مطمعا بودم نبود)
من لینک با 9 ثانیه و باگ غارت بهتون میدم (با تمام جزیات حمله ها جاسوسی و نیروی کمکی از واحه)
شمامیگید کسی بین غارت شما غارت کرده
اونوقت بهتون لینک بی سر رو ته بدم اصلا جواب نمیدید
لینکاش وجود داره اما فقط برای منی که تجربه غارت دارم منطقی هست
شما زیربار اون لینک ها نمیرید
من بهتون مشکل کامل رو دادم با تمام جزیات
شما میگید یه بار دیگه تست کنید (چون میدونید تعداد واحه های داری نیرو کم و در حد صفر هست )
دور من 4 تا واحه بزارید
منبعش رو فول کنید
قفس لازم هم بدید تا من براتون تست کنم
درخواست من به اندازه درخواست شما معقوله
مشکل بنده هم با مال اونا یکی نیست
اگه 2تا پانیش میزان به اونا میزدید اینطوری نمیشد
شما به هیچ عنوان همکاری نمیکنید
مسئله واحه هم بعد از گزشت تاریخ مصرف واحه حل کردید
من حاضرم پول همون گلد رو بدم اما دوتا مولتی هانتر درست رو سرور باشه
وقتی سوال درست میکنم جواب درست بهم بده نه اینکه بگه 2نفر مارو پیچوندن (دمشون گرم) ما دیگه تا 5-6 نفر گزارش ندن گوش نمیدیم
من یه مشکل کاملا واضح رو فرستادم
شما مسخره ترین جواب های ممکن رو به من میدید
وقتی میگم من پول میدم دیگه توقع نگهداری گزارش ها تا 3 روز رو دارم
اگه مولتی هانتری که اول نامه رو خوند یک سر سوزن تجربه داشت 80تا گزارش رو چک میکرد
یا شمایی که 3-4 ساعت بعد نامه رو خوندید
نه این که بیاید بگید احتمال غارت شدن اون واحه توسط شخص دیگه ای زیاده
شما وقتی بلد نیستید درست کارتون رو انجام بدید از من تقاضای گزارش چند باره نکنید
من میگم هیچ نیرویی نمیتونه اون منبع رو غارت کنه (از یه بسته 10 تومنی 1700 تومن کم شده) شما اینو به عنوان باگ قبول ندارید
-------------
مشکل رو به تیم فنی ارجاع کردیم و مشکل از این قراره. (این نامه 14 هست که ارسال میشه در صورتی که تو همون نامه 4 باید این جواب رو میدادن )
ظرفیت آبادی 25 درصد چوب 1000 عدد از هر منبع می باشد که در بازه های زمانی سر ریز آن حذف می گردد.
در هنگام حمله یا گزارش جاسوسی سر ریز 2000 در نظر گرفته میشود فارغ از نوع آبادی.
در صورتی که شما قبل از حذف سرریز جاسوسی یا حمله بزنید میزان منابع بیش از 1000 و نهایتا 2000 خواهد بود که در این مورد شما 2000 مشاهده کردید.
سپس بعد از گزارش جاسوسی شما که یک ساعت قبل از حمله بوده سرریز آبادی حذف شده و به 1000 رسیده سپس تا 1056 افزایش یافته که شما حمله زده اید.
بنابراین شما از هر منبع 56 تا بیشتر از ظرفیت آبادی برداشته اید.
به عبارتی ظرفیت آبادی مورد نظر بین 1000 تا 2000 متغیر است.
و بسته به زمان حمله این میزان تعیین می گردد.
زمان نشستن حمله حداکثر 2000 در نظر گرفته میشود و در زمان حذف سرریز 1000.
سپس ظرفیت آبادی از 1000 افزایش یافته تا 2000 می رسد و منتظر حذف سرریز بعدی می گردد. به محض اجرای حذف سرریز دوباره به 1000 رسیده و باز افزایش می یابد.
در صورتی که حمله شما قبل از حذف سرریز بنشیند شما از ظرفیت 2000 بهره خواهید برد و زمانی که بعد از حذف سرریز باشد کمی بیشتر از 1000.
تیم فنی علت این امر را کاهش پردازش حذف سرریز اعلام کرده است. یعنی سرریز ها در بازه های زمانی حذف می گردند تا فشار کمتری به سرور آمده و پردازش ها کمتر شود.
امیدوارم متوجه الگوریتم شده باشید.
---------------
من
این شد جواب منطقی
ولی حتما باید 20تا نامه بدم تا منطق شما استارت بخوره
این جواب رو همون اول میدادی چه اتفاقی میافتاد حتما لازم بوده این همه چرت و پرت بگیدتا به اینجا برسیم
لطف کنید منطق تون رو برای نامه های بعدی روشن نگه دارید
شما یک تعقیری ایجاد کردید بدون اینکه مارو درجریان بزارید
حتی من عنوان کردم چند تا مورد دیگه بود که فقط برای من منطقی هست
نه برای شما
اگه اون لینک هارو میدادم اصلا جواب نمیدادید
وقتی فقط یه نفر این موضوع رو تو سرور متوجه شد امیدوارم متوجه باشید که باگ هایی که ریپورت میده منطقی هست و نیاز به چرت و پرت نداره
جدا چهطوری تونستید بگید احتمال غارت شدنش توسط یک فرد دیگه بالا هست با اینکه عنوان کردم هیچ نیرویی توانایی غارت اون تعداد منبع رو نداره
یا اینکه بگید دوباره این موضوع رو امتحان کنید
--------
مولتی
اشتباه ابتدا از سمت شما بوده که با ادعای این همه تجربه توقع ظرفیت 2000 از آبادی 25 درصد چوب داشتید.
(جدا حوب بود که گزارش جاسوسی 8 کیلو منبع رو دادم)
--------
من
نه خیر عزیز از 25% 8کیلو غارت کردیم تو روز 2 سرور متوجه شدیم
بعدش فک کنم که به شما لینک جاسوسی 8 کیلو رو هم دادم
اون یه باگ دیگست
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن