-
درود به همه دوستـان
این بار بدون نقل قول دارم پست میذارم که سو تفاهم نشه.
متاسفانه آقا هادی فقط دوست دارن دیگران رو تخریب و تحقیر کنن و توی 5-6 سالی که توی فروم پست های ایشون رو دنبال میکنم غیر از این نبوده ، به هرحال هر کسی یه مدل شخصیتی داره ، آقا هادی من کاری به قدرت شمال غرب ،(نمیگم تری دات چون توی این سرور من آقا مازیار ، اردشیر خان ، مملی و آقا عرفان رو نمیبینم و با احترام به بفیه دوستانی که دارن بازی میکنن اینجا توی شمال غرب من برای این تری دات اصالتی قایل نییستم) توی این سرور ندارم، من بحثم چیز دیگه ایست.
ببینید دوستان عزیز از وقتی توی 3-4 روز منی که به قول دوستان افتخاراتم برای سرور 5 نروژ هست اومدم و فقط 3تا پست توی فروم گذاشتم ، بچه های جنوب شرق ، فقط اونهایی که به فروم دسترسی دارن هیجان، امید و انگیزه بسیاری پیدا کردن و توی بازی روی اکانتم بیشتر از 15 تا نامه اومده که یوزر و پسورد دادن که برم راهنماییشون کنم ، این خیلی خوبه که هیجان به منطقه برگشته و میبینید که یه واندر دیگه هم توسط جنوب شرق گرفته شد توی همین چند روز.
حالا برگردیم به اصل حرف های من توی این 3پست گذشته ، اول که کل کل توی فروم واسه تخریب شخصیت و بازی کسی نیست نه با کری خونی من سطح بازی دوستان شمال غرب میاد پایین و نه با تخریب من توسط دوستان شمالی سطح من میاد پایین اونایی که باید من و شما رو بشناسن به عقبه من و شما نگاه میکنن و تشخیص میدن.
دوم: اصل حرف من اینه که یه دوستی به نام آقا امید و تیمش که من نمیشناسمشون زحمت کشیدن این نسخه جدید دژکوب رو نوشتن که انصافا باگ خیلی خیلی خیلی کمی داره در حد صفر، متاسفانه اینقدر که دژکوب الکی داشتیم بازیکن قدیمی ها نمیان، حالا وظیفه شمایی که با تجربه اید و تیمی اومدین و من کم تجربه که چه بد چه خوب باشم یه سری آدم همیشه توی سرورهای سابق دنبال من میومدن جنوب شرق ثبت نام میکردن اینه که دست به دست هم بدیم و این سرور های اول ر به فکر برد و باخت نباشیمم حتی اگه از هم بدمون میاد تحمل کنیم همو و پخش شیم توی ساید های مختلف و سطح سرور رو ببریم بالا تا هم انگیزه بشه واسه تازه وارد ها که بازی از ما یاد بگیرن همم یواش یواش دوستان قدیمی بیان هم این که مایی که باتجربه ایم اگه باگی باشه بهتر میفهمیم به آقا امید و دوستاش میگیم برطرف میکنن این بنده خدا هم انگیزش بیشتر میشه امکاناتت سایتش رو میبره بالا خودش هم با بچه های قدیمی ارتباط برقرار میکنه و دوباره همه جمع میشن و مثلا سرور بعدی دوباره تری دات و والس و ایس ایگلس و..... شکل میگیره
اون موقع شما روزهای فرد همر اکانت من روو خفت کن، روز های زوج همم کپم رو صفر کن
من هم جمعه به جمعه میام چکمه منحصرت رو بر میدارم میدم به بابا شاه.
همه حرف من اینه، حالا شما دوست داری بیای بگی آره ما قوی هستیم ما این سرور همه رو نابود کردیم خود دانی.
اصلا شما همه رو زدی ، اصلا شما راکی 5 ، من کریم شیــره ای.
سربلنــد ، پیــروز و دنباله دار باشید.ش
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن