صفحه 34 از 139 نخستنخست ... 2432333435364484134 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 1383

موضوع: محل گفتمان و بررسی سرور نرمال a1

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همگی دوستان . ظاهرا اینجا فقط شمال غرب چادر زده ! بحث همر و وقت دادن به متای ما شد باید عرض کنم خدمتتون شما اگه 1 اکانت جاسوس داشته باشین توی اتحاد های این 3 متا متوجه میشین این 3 متا رو هم 5 پلیر یا شاید کمتر هم حتی نداره ! اتحاد ها چراغ قرمز و حتی خاکستری فراوون داره بیگ همرها ( نه چندان بیگ ) ! داره لاست می خوره . مثلا همین لیدره ما طفلی رفته ماموریت اکانتش دسته کیه ؟ دسته همه !!! هرکی میاد میره روش یه چیزی میزنه واسه خودش . کتیبه چکمه دستشه اصلا کاربردی نداره واسش فقط روش جا به جا میشه که مثلا نیفته دست شما ها !! خلاصه بگم کسی نیست که وقت بذاره . شخص خودم اگه به 5 اکانت از 1 اتحاد 18 نفری سر نزنم همین دمپایی ها هم از بیگندمی میمیرن .
    ----------------------------------
    گفتین لیدر نداریم ! شخصا کاملا با تمام وجودم با این قضیه موافقم ! موقع آزاد شدن کتیبه ها این قضیه کاملا واضح بود . همر های جنوب شرق از ساعت 7 که کتیبه ازاد شد تا 2/5 ساعت بعد لانچ نشد ! چرا ؟ چون برنامه ریزی نشده بود * فقط یه دستور داده شده بود که بدون برنامه اتک ندین !
    عکس تاپ غارت دادید اینو هم بگم یه اکانت گول به دلیل سرعت زیاد نیروهاش و ظرفیت حمل نسبتا خوب با دف هم می تونه بره تو تاپ و یه اکانت توتن با پاپ بالا اگه تو 20 تا ده 5 ک گرزی داشته باشه خیلی راحت میاد تو تاپ غارت . پس دلیل نمیشه چون 4 نفر از متای 3 تایی تو تاپ غارتن همر داشته باشن .
    یه چیز دیگه هم هست که اونم پخش شدن پلیر تو بازیه . شما تو کله سرور سرچ کنین ببینین چند تا پلیر تو جنوب شرق به عنوان مثال با پاپ بالای 2 ک هست ؟* یا مثلا یه نام آشنا تو این ساید وجود داره آیا ؟* مثلا وقتی میگن LEO طرف 1 هفته دژکوب .ir بازی کرده باشه میشناسه کیه اما بگن مثلا G0D یا Silver چی ؟! اومدم تو جنوب شرق اکانت زدم گفتم همیشه اینجا بودیم بازم هستیم اول سرور هم اکانتم King Roman بود که به لطف یکی از لیدر های شمال شرق گلد اکانتم رفت و نیروهام زده شد به دیوار هفته 3 یا 4 بازی 2 تا از پلیر های شما سر این قضیه مدال دفاع گرفتن ! مولتی هم نه گلدو بک داد نه به طرف مقابلمون پانیش یا حتی اخطار داد ! اول سرور تا 5 6 روز دنبال 1 اتحاد تو SE میگشتم که وظایفو رد کنم !!! اما پیدا نمی شد چرا ؟ چون پلیر نداشت .
    -------------------------------
    یه مشکل دیگه هم اینطرف هست که اونم عدم اعتماده ! به یارو میگم تایم لند همرت کیه ؟ میگه چرا ؟ میگم می خوام پشتت لانچ کنم اگه نزدی بزنم . میگه نه حاجی دیوار شم بهتره تا لاشخوری کنی ! یعنی تهه استدلاله ها !
    -------------------------------
    مشکل بعدی سوتی دادن پلیر ها ! شخصا وقتی اکانت oops رو چکمه بزرگ pedar bozorg اتک بود حضور داشتم و میدیدم هیرویی که K.L.H لانچ کرده بود رو . در همین حین یه نفر ریل زده بود از اکانت پدر بزرگ رو جنگ آموز بزرگ اکانت Man.J که هیرو هم داشت . به کسی که لانچ گرده بود اتکو گفتم خزانه تارگت زدی دیگه ؟ گفت آره ! ما هم دل خوش کردیم به حرف یارو و گریز دهی که روش اتک بود رو فعال کردیم که کتیبه بزرگ از رو اکانت برداشته شه و از اون طرف یه بزرگ دیگه زده شه . حالا اتک خورده ! چی شد ؟! همر رد شد اصلا دف جلوش نبود اما انبار غذا زد ! ما هم مات و مبهوت موندیم رو اکانت .
    -----------------------------
    شخصا تا حالا 1 ریال هم گلد نخریدم رو اکانت و به لطف چکش های پلیر هایی چون manhunt و ghatele briclee تا الآن گلدم تامین شده ! به حذف کردن باشه منی که 1 ریال خرج نکردم خیلی راحت تر میتونم از اونی که 300 400 تومن گلد خریده حذف کنم اما موندم به خاطر 2 3 تا پلیر که دارن واقعا بازی می کنن . طرف 4 همر داشت شخصا دیده بودم 4 تاشو خیلی هم قدرت تخریب بالایی داشت . 1 همرش دیوار شد حذف کرد ! یعنی 3 همر هیچی عملا . من با اینا چیکار کنم ؟!
    -----------------------
    خسته شدم از بس تایپ کردم دیگه بقیشو خودتون بنویسین ! نوکر همگی پلیرای با مرام حسن - Silver

اینو یادم رفت بگم حیفم اومد نگفته بمونه ! یه پلیر داشتیم اینور خیلی شاخ بود . فیک میزد چجورم فیک میزد ! یه روز ریل زد به جنگ آموز کوچیکه Man.J همرش هم رد شد اتفاقا اما کتیبه جا به جا شده بود . حالا طرف عصبانی شده که سرور مشکل داره و شمال غرب پسورد ساید مارو داره ما هم توجهمون جلب شد گفتیم داداش چرا اینو میگی ؟
    گفت :* 1 هفتس دارم فیک میدم به طرف جا به جا نمی کنه همین الآن که ریل زدم جا به جا کرده !!! حالا حدس بزنید کی بوده ؟!!!
    ویرایش توسط G0D : 07-11-2014 در ساعت 03:33 AM

2. تشکر No Game, khoramdin تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Man.j نمایش پست ها
    jaleb bud sohbatat
    amma 10 ta player az metaye moghabel esm bebar ke majmue 10 nafareshun andaze khodet ya 3dot ya blue troop dashte bashan

ba chi baz sazi konan?
    jangamooz?
    anbar?
    marde momen ye sar boro katibe ha ro bebin chineshesho
    boro 50 nafare avvale pop ro bebin
    boro tope attacko defa ro bebin
    boro bebin kodom playere ma cap nadare
    kodoom hammer az NW ta alan divar shode?

alan ma tu NW acc darim ke 6 7 ta hammere balaye 70 piade 25 savare dare

kolle metaye moghabel 3 ta hammer +100k dare?

mage nadashtan?
    chikaresh kardan?

ba kalle divar shodan be khatere chichi, in yani amoozesh nadidan , in yani leaderashoon moshkel daran

badesham NW har ekhtelafe dakheli dashte bashe ba khodesh hal mikone, hich kasi nemitune NW ro az ham bepashoone

ham u ham man vase gereftane defa 10 bar ba leadera moshkel peida kardim, vali vaghti plan midan mizanim

dar kol mikham begam ke lezzate bazi be in nist ke kolle Mapo 3Doti bokoni

lezzatesh be ine ke vaghti miri tu meidun e bazi jaye inke ye bache 2 salaro zamin bezani, ye metaye ghavi ro zamin bezani

vagarna ma hamun avvalam mituniestm bezanim
    hamishe Nw ghavi tar bud
    chera mahe avval nazadim hazfeshun konim?

Man.j
    سلام
    دوست عزیز راجب بچه های دو ساله درست صحبت کن .... شما در جایگاهی نیستی که بچه های دو سال رو زمین بزنی ( شوخیشم خوب نیست :دی )

لطفا فارسی تایپ کنین .... نظم فروم رو بهم زدین

پ.ن : من تو این سروری که دارین راجبش بحث می کنین بازی نمی کنم , ولی مراقب باشین اگه دارین به ساید مقابلتون کمک می کنین بچه های ساید خودتون راضی باشن که دو دستگی به وجود نیاد ( ما یه بار تجروبشو داشتیم :| )

پ.ن * : یه نفر یه اکانتی به من بده سرورو دید بزنیم , لطفا ( پیام شخصی )

با تشکر محسن دوساله
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
    هیتلر

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام مجدد خدمت دوستان
    دوستان JustFriend و man.j يه جورايي به انتهاي مطلب رسيدن حرفاي هر دو منطقي بود و حساب شده
    ولي من يه سوال دارم از هر دو تا عزيز
    فرصت دادن به يه بازنده درسته ؟
    مثلا هادي مياد ميگه يه فرصت به فلان سايد بديم
    يا از اين بحث ها که زياد شده اينجا
    من بحثم رو اينه که فرصت دوباره به سايد بازنده اشتباه بزرگ هست
    الان اراده کنيم تو سايدمون ميتونم به کل شکستشون بديم
    اين 3 سايد هنوز تموم نشدن
    چرا ؟
    دليل من اينه که هنوز توش بازيکن هست
    وقتي تموم شده هست که واندرمون 100 بشه
    وقتي تمومه که بازيکن درست حسابي که تهديد کنه واندر سايدمون رو نباشه
    يه نکته اي بود تو صحبت هاي دوستان که اشاره به پاپ بود
    واقعا پاپ معني نداره الان بازيکني تو سايد خودمون داريم که 6 تا ده داره هر دهش تا 1 هفته نيرو تو سربازخونه هاشه
    پس به بازيکن هاي با پاپ کمشون هم بايد توجه کنيم واقعا100 کي گرزي ساختن چيزي نيست اينجا
    ما هم ميتونيم شکست بخوريم آره سايد ما هم ميتونه شکست بخوره وقتي که سايد هاي دشمن رو ضعيف حساب کنه
    تا وقتي بازيکن تو اين 3 سايد هست نبايد به فکر برد باشيم
    مطمئن باشيد همر هايي ميان طرف واندر آخر بازي که واقعا به مشکل دچار ميکنن ما رو
    تمرکز دوستان فقط به 20 نفر اول نباشه
    من شايد از نظر تجربه از شما کمتر باشم ولي نظر خودم رو ميگم
    ارادت خاصي بهتون دارم از هر لحاظ
    نتيجه : اين که آخر بازي از کار هاييي که ميکنيم پشيمون نشيم چون پشيموني سودي نداره ما برنده بازي نيستم تا وقتي که واندري 100 نشده
    ممنون مجيد
    ویرایش توسط No Game : 07-11-2014 در ساعت 02:48 PM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

har tasmimi player haye Nw begiran ma ham tabaeiat mikonim

che jang

che solh

Man.j

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همه دوستان . acc من 15 ساعت دیگه حذف میشه اومدم به دوستانی (Slithereen) که لحظه شماری میکردن هی میگفتن فلانی چرا حذف نمیکنه بالاخره ما هم حذف میشیم تا شما راحت تر و بدون دردسر به خاله بازی ادامه بدین . قبل رفتن اومدم یه چند تا لینک یادگاری واسه دوستانی که پشت سره ما هی حرف میزنن و به ما میخندن بذارم یه کم حال کنن . راستی با ww لیو یه کاری کردم که تا آخر بازی که میخواین ww رو ارتقا بدین یاد من بیوفتین و منو یادتون باشه .

یادگاری واسه داش لیو عزیز bbbbbbbb.jpg

یادگاری واسه سنتر عزیز 66666666666.jpg

یادگاری واسه خرمدین که به خاطر نوشته پروفایلش حمله کردم 88.jpg

یادگاری واسه دوست عزیزمون (Slithereen و shahabr ) که به دفاعی های من میخندیدن و منو فارم میخوندن

یادگاری واسه بچه های nw که از حمله زدن به پایتخت علی آر ترس داشتن و فقط فیک میدادن

راستی یادمه 10 روز پیش گفتم ما حذف کنیم شما باید سایدتون رو به چهار تقسیم کنید و اونوقت خود درگیری به وجود میاد حالا که پست های قبلی رو خوندم دیدم هنوز نرفته خود در گیری ایجاد شده . ما هم رفتیم تا شما خاله بازی کنین . یا علی

7. نپسندیدن Man.j نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط onlyfarzad نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان . acc من 15 ساعت دیگه حذف میشه اومدم به دوستانی (Slithereen) که لحظه شماری میکردن هی میگفتن فلانی چرا حذف نمیکنه بالاخره ما هم حذف میشیم تا شما راحت تر و بدون دردسر به خاله بازی ادامه بدین . قبل رفتن اومدم یه چند تا لینک یادگاری واسه دوستانی که پشت سره ما هی حرف میزنن و به ما میخندن بذارم یه کم حال کنن . راستی با ww لیو یه کاری کردم که تا آخر بازی که میخواین ww رو ارتقا بدین یاد من بیوفتین و منو یادتون باشه .

یادگاری واسه دوست عزیزمون (Slithereen و shahabr ) که به دفاعی های من میخندیدن و منو فارم میخوندن

یادگاری واسه بچه های nw که از حمله زدن به پایتخت علی آر ترس داشتن و فقط فیک میدادن

راستی یادمه 10 روز پیش گفتم ما حذف کنیم شما باید سایدتون رو به چهار تقسیم کنید و اونوقت خود درگیری به وجود میاد حالا که پست های قبلی رو خوندم دیدم هنوز نرفته خود در گیری ایجاد شده . ما هم رفتیم تا شما خاله بازی کنین . یا علی
    داش فرزاد خیلی خوشحال شدیم از بازی کردن در کنار شما . واقعا حیفه دارین حذف می کنین .یه چیز یادم اومد بگم اینکه شما مگه یه احمق کوچیک ندارین ؟! این همه دف تو کپ شما لازمه آیا وقتی اکانت دکتر زیر بار ریل های شمال غرب دست و پا میزد ؟* حتما لازمه .
    به هر حال هر جا هستی موفق باشی - حسن
    ویرایش توسط G0D : 07-12-2014 در ساعت 12:27 AM

9. تشکر No Game تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

اقا فرزاد ما قبلا این دف رو چندبارجاسوسی زدیم ودیدیم پس به رخ هم اتحادیات بکش که دف لازم بودن وندادی

درمورد واندر هم چیزی تغییر نکرد چون از اول هم صفربود تازه شما اگه کمی دقت میکردی متوجه میشدی توleoواندر100 نمیشه

اکانت سنترجلوزن بود که این سرور شد کتیبه زن.کارشو انجام داد.تازه شما یک دهشو اونم چون فاصله زیادی با بقیه دهکده هاش داشت تونستین بزنین

شما توقع داشتین ماهم مثل شما که همه زدین به leoودیوارشدین همرهامون رو بزنیم بهali.ar؟؟نه عزیزم اینحا بابرنامه جلو میرن

قبلا هم گفتم این بار اولی نیست که تیمهای مقابل ماحذف میکنن.شما نگران ادامه بازی ما نباش چون ازقبل میدونستیم

درکل واسه ما دژکوب بهانه باهم بودنه
    ویرایش توسط shahabr : 07-12-2014 در ساعت 01:00 AM

11. تشکر mafia تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shahabr نمایش پست ها
    اقا فرزاد ما قبلا این دف رو چندبارجاسوسی زدیم ودیدیم پس به رخ هم اتحادیات بکش که دف لازم بودن وندادی

درمورد واندر هم چیزی تغییر نکرد چون از اول هم صفربود تازه شما اگه کمی دقت میکردی متوجه میشدی توleoواندر100 نمیشه

اکانت سنترجلوزن بود که این سرور شد کتیبه زن.کارشو انجام داد.تازه شما یک دهشو اونم چون فاصله زیادی با بقیه دهکده هاش داشت تونستین بزنین

شما توقع داشتین ماهم مثل شما که همه زدین به leoودیوارشدین همرهامون رو بزنیم بهali.ar؟؟نه عزیزم اینحا بابرنامه جلو میرن

قبلا هم گفتم این بار اولی نیست که تیمهای مقابل ماحذف میکنن.شما نگران ادامه بازی ما نباش چون ازقبل میدونستیم

درکل واسه ما دژکوب بهانه باهم بودنه
    عزیز میدونم جاسوسی زدین توی پست های قبلی هم خودم گفتم کیا جاسوسی کردن و آمار دفاعی های منو دارن . یه سری دوستان ندیده به دفاعی های من میخندیدن گفتم این دم رفتن واسشون عکس بذارم تا از توهم بیان بیرون و به خودشون بخندن نه من و الا قصد به رخ کشیدن و اینا نداشتم این عکس هارو واسه اونا گذاشتم . عکس از دفاع علی گذاشتم تا نشون بدم ما دفاعی یا همر کم نداشتیم این عکس ها درست یه روز قبل از حذف محمد و علی گرفته شده . دلیل حذف ما یه چیز دیگه بود که هومن بار ها گفته . راستش توی ساید ما فقط و فقط چند نفر همکاری میکردن که الان حذف کردن منم چون دیدم دست تنها شدم حذف میکنم . ساید ما واقعا میگم بازیکن فعال خیلی کم داشتیم بازیکن های فعال ما به تعداد انگشتان دست هم نمیشه . نمونش اتحاد خودم هست که فقط 2 نفر بازی میکنن همه چراغاشون زرد و قرمز و خاکستری هست . اکثر پلیر های با تجربه و خوب جمع شدن توی nw . بازی کردن در مقابل ساید nw مثل بازی فوتبال ایران در مقابل منتخب جهان هستش منظور این نیست اعضای ساید ما ضعیف بودن نه فقط چون ساید ما بازیکن خوب کم داشت میگم . شهاب جان من اگه پایتخت لیو هم صفر کنم باز میگی پایتخت لیو از اول جمعیتش صفر بوده و واسش بهانه میتراشی .

دوستان اگه حرفی بدی زدم یا تند حرف زدم فقط و فقط قصد کل کل داشتم و نه توهین . امیدوارم دوستان توی زندگی واقعیشون پلن داشته باشن و موفق باشن نه دژکوب .
    ویرایش توسط onlyfarzad : 07-12-2014 در ساعت 04:32 AM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط onlyfarzad نمایش پست ها

به به سلام بالاخره شما رو زیارت کردیم.

پس شما آقا فرزاد هستی*؟داداش چرا اسم اکانتت علییه؟ :دی مثل دوستمون حمید دونلکس اکانت ساخته بود تو سرور قبل "بیژن" :دی

حالا بگذریم.

کاش این لینکا رو نمیذاشتی دوست بزرگوارم واقعا به حال خیلی**ها تو اون ساید تاسف میخورم وقتی* این دفاع رو میبینم.خداییش شما این دفاع رو داشتین و کتیبهٔ به این مهمی* مثل جنگ آموز رو من اینجوری ازت زدم؟

ببخشید رپرت نشد چون مدافع حذف شده.

خوب چرا دفاع نکردی داداش من مگه نمیدونی* این کتیبه یکی* از مهمترین کتیبه*های سروره.

والا ما که موندیم تو کار شما.بی*خیال بگیم بهتره.

در ضمن دوست من ما سر اینکه باقیمونده هاتونو ۰ کنیم یا نکنیم داریم دعوا می*کنیم.

یکی* میگه بزنیم یکی* میگه نزنیم.بعدش سرور خالی* شده از سر بیکاریه حوصلمون سر میره به همدیگه گیر میدیم :دی

یکی* میگه بچه زدن نداره یکی* میگه میازار موری که دانه کش است که کپ دارد و تروپ شیرین خوش است یکی* میگه گفت به به چقدر زیبایی چه سری چه دمی عجب پایی*! نکنه که ما زاغه بشیم گول بخوریم پنیر از دهانمون بیفته :دی خلاصه اینکه بی* ادبی* نباشه به دوستان.منظورم به کسی* نبود اما بحث کلی* این بود و قضیه حل شدس.من که به زودی کشتار گاه راه میندازم دوباره :دی

در کل ما موقع سختی*ها کنار همیم.این خاصیت یه ۳ داتیه

شهاب
    تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg ali.ar.jpg (13.0 کیلو بایت, 11 مشاهدات)
    ویرایش توسط JustFriend : 07-12-2014 در ساعت 05:08 AM
    انسان ها شکست نمیخورند بلکه تنها تلاش کردن شان را متوقف می سازند.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

خوب میبنم سناروی سرور های قبل باز تکرار شد خود کشی دسته جمعی موشهای ترسو !!!!!!!!! ما به این مسله عادت کردیم وچیزی تازه ای نیست قبلا گفتم بازی کردن جلوی تری دات مرد میخواد شما که دختر بچه هم نبودین من جای شما باشم کلا بیخیال دژکوب میشه با روحیتان سازکار نیست من بهتون بازی مار و پله رو پشنهاد میکنم ......

با اوضاع احوال سرور و درگیزی های شخصی خودم و چندی از بچه ها صلاح بر این دیدم که سرور رو خیلی زود تر از اون چیزی که باید تمام کنیم تمام کنیم کلا ربها منتظر حمالات سنگین 3 دات باشن

اولین همر متوسط 3دات دیشب بلند شب که نتیجش 0 شد نان کپ اصلی این بنده خدا بود

15. پسندیدن shahabr پسندید
صفحه 34 از 139 نخستنخست ... 2432333435364484134 ... آخرینآخرین