-

نوشته اصلی توسط
JustFriend
منصور جان میخای شما رو بفرستیم بری انور کلاس آموزش بذاری؟ :دی
من فکر میکنم اصلا لازم نیست نقطه های ضعف و قوت دشمن رو بیایم اینجا بیان کنیم که فردا علیه خودمون استفاده بشه !
همینهایی که دل براشون میسوزونید فردا میان و از پشت خنجر میزنن.الان تو این تایم از سرور به هیچ وجه اینجوری خودمونو برنده فرض کردن درست نیست.یجوری دوستان صحبت میکنن انگار که سرور تموم شده.هنوز همرهایی تو سایدهای مخالف وجود دارن که میتونن خیلی از ما رو بزنن با خاک یکی بشیم.این رو از روی آمار و ارقام میشه فهمید به راحتی.سروری که همر ساختن و بازسازی مثل آب خوردن میمونه جای این بذل و بخشش ها رو نداره!
به نظر من نه فرجه دادن لازم هست نه اینکه کتیبه هامون رو بهشون بدیم.مگه کم بیخوابی کشیدیم و هزینه خرج کردیم که به راحتی بخوایم به دشمن فرصت بدیم؟تری داتی ها یادتون نمیاد جنوب شرقی که ۹۰% از کپ هاشونو زده بودیم تو سرور ۲ بعد خودشونو به موش مردگی زدن و زیر زیرکی و با دسیسه باعث شدن متای شمال از بین بره و شمال شرقی که واقعا طی این مدته متا قوی شده بود رو با خودشون متا کردن و آخر این همه زحمتمون به باد رفت و همون ش.ش ما رو جوری زد که یادمون نره؟
بجای اینکه با حذف ۴تا اکانت که از صفحه سرور پاک شدن و طبل تو خالی بودن خودمونو برنده فرض کنیم بیایم همرها و دفاعهای که ازمون خورده و ترکیده رو بازسازی کنیم.
هادی جان,امیر بلو,ایکس ایگرگ مگه همین ۲ ۳ روز پیش من از شما درخواست دفاع نکردم چی گفتین؟
هادی:من دفاع الان از کجام بیارم داریم از ۴تا منحصر دفاع میکنیم ۲تا جنگ آموز!
امیر:بخدا رو همه اتک هست دفاع ندارم اگه بود میفرستادم!
اِ اِ اِ اِ خوب این کارتون چیه اون حرفتون چیه؟
من فکر میکنم بجایه فرجه دادن به سایدهای مخالف از اون هایی که حاضرن بخوایم دفاعیمونو تامین کنن که فردا این داستانها پیش نیاد.
اصلا بیایم به فکر یه رکورد جدید باشیم. :دی
مثلا کل ۴ ساید رو تبدیل به ۳دات کنیم :دی توی این چند ماه باقی مونده و لیدرهای خودمونو اونجا حاکم کنیم و انقدر همه رو بزنیم که یا ۳داتی بشن یا حذف کنن :دی
من نمیدونم کی گفته حتما باید واندر ما بیاد بالا و بعد بخوره و باز بیاد بالا و دوباره بخوره؟یا اینکه حریفمون قدر باشه که چی بشه مثلا؟
واقعا به ما راحتی نیومده انگار.به جای این حرفها فکر میکنم مرزهای ۳دات رو گسترش بدیم و بجایه این حرفا کاری کنیم که قبل پایان سرور برندهٔ واقعی مشخص بشه و جای برای دسیسه و این حرفا نمونه.
jaleb bud sohbatat
amma 10 ta player az metaye moghabel esm bebar ke majmue 10 nafareshun andaze khodet ya 3dot ya blue troop dashte bashan
ba chi baz sazi konan?
jangamooz?
anbar?
marde momen ye sar boro katibe ha ro bebin chineshesho
boro 50 nafare avvale pop ro bebin
boro tope attacko defa ro bebin
boro bebin kodom playere ma cap nadare
kodoom hammer az NW ta alan divar shode?
alan ma tu NW acc darim ke 6 7 ta hammere balaye 70 piade 25 savare dare
kolle metaye moghabel 3 ta hammer +100k dare?
mage nadashtan?
chikaresh kardan?
ba kalle divar shodan be khatere chichi, in yani amoozesh nadidan , in yani leaderashoon moshkel daran
badesham NW har ekhtelafe dakheli dashte bashe ba khodesh hal mikone, hich kasi nemitune NW ro az ham bepashoone
ham u ham man vase gereftane defa 10 bar ba leadera moshkel peida kardim, vali vaghti plan midan mizanim
dar kol mikham begam ke lezzate bazi be in nist ke kolle Mapo 3Doti bokoni
lezzatesh be ine ke vaghti miri tu meidun e bazi jaye inke ye bache 2 salaro zamin bezani, ye metaye ghavi ro zamin bezani
vagarna ma hamun avvalam mituniestm bezanim
hamishe Nw ghavi tar bud
chera mahe avval nazadim hazfeshun konim?
Man.j
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن