-
سلام و خسته نباشید گفتو گوی زیبایی بود که انجام دادید ولی در نهایت میتونم اینو بگم اگر دنبال یک سرور استاندارد هستید باید برید دات کام اینجا همه چیز رو خودمون
تعیین کرد با مرور زمان و تغییرات صورت گرفته از بحث مولتی تا غیره
در بهترین حالت میتونن غارت رو از ابادی های کپ محدود به هم اتحادی بودن کنن یا درصد کمی از کل منابع مولتی اکانت رو برای غارت باز بزارن
ولی باز هیچ مشکلی حل نمیشه همین سرو اسپید اخر که من بودم و بازی کردم بازیکنای بودن که حداقل10 تا اکانت رو داشتن ولی خودمون قضاوت کنیم رو هم رفته100 تا بازیکن تو سرور نیست چطور با این حجم پلیر انتظار اپ شدن ناتار و یا
همر های سنگین رو دارید
10 سال پیش به 100 تا گلد می*دادیم 13هزار تومن الان میدیم 1500 تومن
وقتی گلد مفته و بات های سیلور فروش فعالیت نمیکنن که بتونیم غارتشون بکنیم و تولید منبع رو ناتار و ابادی بستگی به حجم سرور داره که اگر مولتی هارو در نظر نگیریم به کلی تولید هم نمی*دن
راهی جز مولتی کشیدن برای ساخت همر نمیمونه
میدونین که نمیتونن سایت رو بروز رسانی کنن در حد سرور های جهانی ولی حداقل باگ های که هست رو میتونن بر طرف کنن و تغییراتی رو بدن
یکیش همین بحث چکش زدن که هی باید 2 کی چکش بزنی طرف برای یک اثر حاضره 500 کی نقره بده یعنی اینقدر گلد مفته
ولی مولتی هانتر حاضر نیست جلوی چکش رو باز بکنه تا برای یک اثر 500 تا چکش نزنیم
یکیش آنتی بات که دهنمون رو سرویس کرده
قدیما وقتی می*رفتیم حراجی حداقل200 صفحه حراجی باز بود اونقدری بود که دارا و ندار بگیرن الان مگه میتونی رقابت کنی
غارت های میلیونی هم که موضوع بحثتون هست خوب طرف زحمت می*کشه 500 تا مولتی میسازه حقشه که غارتش100 میل باشه شمام میتونی بکش یا مثل من به همین غارت3-4 میلیونی ولی حلال قانع باش
تو تموم سرور های که بودیم همه از بحث مولتی کشیدن متنفر بودن ولی همشون داشتن مولتی می*کشیدم
بزارید مولتی کشیدن آزاد باشه چون هیچ جوره نمیشه جلوش رو گرفت 10 ساله همین بحث رو دارن تو دژکوب
بجایش سیاست نگه داری سرور رو تغییر بدید که بازیکن راضی باشه
کوچیک همتون محمدرضا spartan
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن