نقل قول نوشته اصلی توسط GreatSaMuRai نمایش پست ها
- - - Updated - - -

شما تایم انلاینت درست باشه انباراتم درست کنی مثل بنز منبایع میبری از همون ناتار شما مشکلت اینه دوست داری با بات و وی پی اس غارت کنی
اگر پلیر قدیمی باشی اون موقع که تو ت..راوین غارت اتوماتیک نبود با bookmark موزیلا فایرفاکس لیست غارت میدادیم که سخت تر نبود؟
ما هم تو این سرور داریم بازی میکنیم و به شخصه از منابع ناتار راضی هستم ناتار این تایم 1x پاپش 200ام نیست 110 هست اون پاپ بالاهاش شما ناتار پاپ 280 داری الان چرا به این اعتراض نمیکنی پاپش بالا هست تولید نیروشم زیاد تره منابعشم زیاد تره
سرور بالانس هست الکی دست نزنید به چیزی فقط تایم انلاینی بیشتری میخواد که به نظرم شیوه ی بهتری هست نسبت به غارت صنعتی و مولتی بازی
با تشکر فراوان
دوست عزیز اکانت فقط ارسال غارت دستی نیست

براد من دستی هم بزنی بهترین شرایط 5 گرزی تلفات میدی؟؟
آخه شما که دات آی آر بازی کردی نباید همچین حرفی بزنی بحث من دستی یا لیست فارم گذاشتن ناتار نیست

اینجوری با همر کتیبه کوچیکم نمیشه برداشت ...

بابا نمیخواید قبول کنید که تلفات با تایم ساخت هم خوانی نداره حالا تو هرچی میخوای منبع بیاررررر

این نوع غارت برا مولتی باز هاست نه اونایی که دارن سالم بازی میکنند...
رید میدن غارت میکنن میریزن رو ده دیگه بیگ میکشن بایدم اعتراض نکنن

من مشکلم اکانت خودم نیست خیلی خوبم بلدم همر بکشم و نیرو بسازم لنگ دمپایی هم برام غارت بزنه...

مشکل یه اتحاد پلیرای که دژکوب تازه شروع کردنن متوجه نیستن و دارن کلی تلفات میدن
همه اینا یکماه دیگه بلند میشن من و تو میمونی 100 اکانت بدون پلیر ؟؟

عقلتون به کار بگیرد می فهمید که این ناتار برا سرور یک ایکس نیست ...

برا فهمیدنش برید دات کام ثبت نام کنید و تست کنی اون موقعه بیاید اظهار نظر کنید؟؟

آقا امیدم ازش توقع بیشتر میرفت بجا بشینه و فقط نظاره گر باشه بیاد جواب قطعی بده حساب بیاد دستمون؟؟

با تشکر مهران استورم