-
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
مهران استورم
حرف بی ربط موضوع نزنید
باید پشت حرفتون استدلالی باشه
میای خود شیرینی میکنی ؟؟
اخه ناتار دستی زدن بعدش که خالی بشه میره لیست فارم
چند سوال دارم----------------------------------
لیست فارم چرا گذاستن؟؟
ناتار برا چیه؟؟
بازی استراتژیک مفهومش چیه؟؟
بحث من اینه ، ناتار ساخت نیروش نرمال نیست ؟
ربطی به تایم آنلاین بودن یا نبودن نداره
امید جان خواهش میکنم بررسی بکنید...
- - - Updated - - -
امید
سرور یک ایکس و همش 100 پلیر بازی میکنه غارت باید رو ناتار باشه چون پلیری نیست که بخوایم فارم بکنیم؟
اگه بخوای با سروای دات کام مقایسه بکنی یا دات ای ار قدیم میدونی که کمتر 12 13هزار نفر نبود... خیلی فارم میشدن خیلی ها بازی رها میکردن؟؟
حال که اساس تامین گندم ناتار هست به هر سبکی بزنی تلفات میده ؟؟
دلیل یک ساخت سرباز با سربازخونه تخریب شده و ساخت نیرو کمتر 8 دقیقه اونم با سربازخونه سطح6
در عرض یکساعت 8 نیرو داره که نیرو بخواد بره و برگرده حداقل 2ساعت طول میکشه حال 16 نیرو اونجاست باز برا خالیی کردنش باید 333 گرزی بفرستی که کمترین تلفات داده بشه ... منابعی که میاد جوابگو تلفات و تایم ساخت نیست..
دقیقا الان بازیکنان نصف تایم ساخت سربازخونه در روز به جبران تلفات اختصاص میدن و رفیقمون میگه من پادگان با هزینه سه برابر روشن کردم کم کمش گرزی هست که 750 منبع میخواد، هر رید با کمترین تلفات 5 گرزی تلف میشه به عبارتی منابع از دست رفته 3750 منبع هست .....تایم رفت برگشت نیرو که این تلفات برا 300 گرزی هست میشه 2.5 ساعت، گندمخور نیروها میشه 750 ؟؟ حال جمع تلفات و گندمخور 4500 منبع ..
چقدر منبع میخواد بیاد و چه زمانی برا ساخت دوباره نیرو باید گذاشت...
آیا این مسئله عادی هست ؟
بازی روندش متعارف نیست پس خواهش میکنم بررسی کنید
با تشکر مهران استورم
شما تایم انلاینت درست باشه انباراتم درست کنی مثل بنز منبایع میبری از همون ناتار شما مشکلت اینه دوست داری با بات و وی پی اس غارت کنی
اگر پلیر قدیمی باشی اون موقع که تو ت..راوین غارت اتوماتیک نبود با bookmark موزیلا فایرفاکس لیست غارت میدادیم که سخت تر نبود؟
ما هم تو این سرور داریم بازی میکنیم و به شخصه از منابع ناتار راضی هستم ناتار این تایم 1x پاپش 200ام نیست 110 هست اون پاپ بالاهاش شما ناتار پاپ 280 داری الان چرا به این اعتراض نمیکنی پاپش بالا هست تولید نیروشم زیاد تره منابعشم زیاد تره
سرور بالانس هست الکی دست نزنید به چیزی فقط تایم انلاینی بیشتری میخواد که به نظرم شیوه ی بهتری هست نسبت به غارت صنعتی و مولتی بازی
با تشکر فراوان
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن