-

نوشته اصلی توسط
WondeR
والا پستارو ندیدی یا نخواستی ببینی مشکل خودته تاپیک سرور q1 پیدا کن و قشنگ بررسیش کن.نصف لینکا هم نیس تازه چون گفتم ما مث شما خرذوق نمیشیم هر اتکی زدیم قاب بگیریم بچسبونیم به دیوار خونمون.
باشه آقا چرا انقد کژ میدی بحثو ؟من که گفتم شما خفنید ما هم نوب تامام والا بچه ها شاکی شدن میگن جوابشونو نده اصلا ولی من ذاتم نمیذاره بی جواب بذارم من بعد دیگه جوابی نمیدم هرچی دوس دارید بیاید ریپ بزنید هرچی هم میخواید بگید والسلام.
شما وقتی اومدی سروری جلو ما نوبا بازی کردی اونجا نشون میدیم کراپ لاک بلدیم یانه الان فک کن کمپلت تیم ما اصلا نمیدونن کراپ لاک چیه سیم سکند چیه؟پلن چیه اصن ما هیچی نمیدونیم یبار بیاید جلومون بهمون یاد بدید ای بابا زبونم مو در آورد از بس گفتم
- - - Updated - - -
اره میدونم رفیقی جدای از تیم و اینا =))
هرجا بیابون باشه تیم ما نیس غصه نخور بیابون مختص مدال جمع کناس برو عشق کن خودت همش مال خودت آخر سرور هم بده از روش بسازن آویزون که به دیوار اتاقت.
این به هوای کباب اومدی دیدی خر داغ میکنن هم مث وضعیت خودته اینجا دقیقا : ))
در مورد جمله آخرتم من j1 بودم بچه هایی که بودن خواستن میان جوابتو میدن ولی باس بگم کافر همه را به کیش خود پندارد قطعا یه فشاری چیزی به توام دادن که اینجوری کفری هستی =))
- - - Updated - - -
آفرین مانی جان پس من بعد بجا فرستادن واسطه و بعدشم دبه کردن مستقیم برو سروقت لیدرا باهاشون صحبت کن شاید یه امان نامه ای چیزی بهت دادن دیگه نترسیدی اعلام حضور کنی.
بوس آدم 40 ساله رو =))))))))))))))))))
احسان جان تیم پرشین و زیوس اومدن شمال غرب یه تیم از سرعت بالا هم اومدن شمال شرق تیم ولفلند هم هست اونجا یه تیم نرمال باز از سرور بغلی هم اومده جنوب شرق رجیستر سرور هم رسیده رو 400 تا که تو تاریخ نرمال بی سابقه است برو با بزرگترا صجبت کنید بیاید سرور جذاب شه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن