-

نوشته اصلی توسط
WondeR
در ابتدا بذارید بگم که همینطور که شما هی میرید نفرات جدید میارید از گروهاتون کف فروم که ازتون طرفداری کنن بچه های ما خیلیاتونو لایق جواب دادن نمیدونن اصلا به منم میگن جواب نده ولی نمیشه خب...ملت هوا برشون میداره.
حالا مورد بعدی اینکه ما نیازی نداریم کسی برامون دست بزنه ما همین نیمچه تیم آکسفورد نیاز داریم یکی مردو مردونه بیاد جلومون فقط همین چرا دیگه هی جو میدین از دیشب و تو فروم کل کل میکنید ؟دیشبم گفتم هرکسی ادعایی داره واتس پی بده هماهنگ کنیم کجا بزنیم تو سر و کله ی هم والسلام.
پ.ن:یارو اومده از راهزن و بیابون شلوار پا و تف رو دیوار حرف میزنه کف فروم انگار فروم بچه های دبستانه =))
- - - Updated - - -
والا ما دستمال کسیو نکشیدیم و تو همون فروم 3ایکس هم گفتم که چیز لق پرشینو و... ما فقط در مورد موضوعی که کلیت داشت نظر خودمونو گفتیم همین.
در مورد بخش بعدی صحبت هات برای بار سوم میگم اگه واقعا همینقدر که ادعا دارید خودتون شاخید و ما یه همر هم نمیتونیم لانچ کنیم تشریف بیارید واتس آدرس بدیم کجا عیارمونو مشخص کنیم : ))
در مورد بخش بعدی صحبتات هم نفهمیدم با کی کار داری با هرکی کار داری اسمشو بگو تا خودش بیاد جوابتو بده.
این بحثا هم دیگه همش الکیه و بجز اسپم شدن کف فروم خاصیتی نداره امیدوارم پستای بعدی بجا رجز خونی کف فروم و حرفای بیهوده درخواست یه رو در رویی جذاب باشه : ))
من رفیقم با مانی و پیام و بقیه بچه ها جدای از تیمو اینا
بعدم این که من حرفی نزدم دال بر نبود من نیست کلا کم حرفم چون انسان های حقیر فقط لب و دهنن خلاصه که اگر اومدی مثل R1 که رفتی رو حذف اینجا عم میری رو حذف اخه اینجا هم مثل اونجا بیابونه
در ضمن ادبیات کنایه ای یک شیوه ی سخن گفتنه نه حرکت بچه های دبستانی
تمامی مشکلات تو و ادم های مثل تو از اینجا نشأت میگیره که تو کارایی که بهشون مربوط نیست دخالت میکنن و نظر میدن
نخود جان اینجا نه آشی هست و نه کبابی دارن خر داغ میکنن دوست عزیز
میلاد جان شما هم خون خودتو کثیف نکن همه این تیم ملعونو سبک بازیه کثیفشونو میشناسن
j1 که گنده هاشون بودن سر چندر غاز شرفشونو فروختن اینا که نوچه های اونام نمیشن
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن