نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 254

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور x1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

من نمیدونم این تیم نیمچه آکسفورد چرا اینقدر حرفای صد من یک غاز و اباطیل میگن
    سرور خالیه کسی نیست توشو بیابونه بیا همینو ببر ما هم برات دست برنیم
    فقط حواست باشه بیابون جای خطرناکیه راهزن توش داره راهزناشم تا شلوار پای آدمو میکنن...توتنن همشون..در ضمن احسان جان شما همون طور که پیام گفت فعلا تمرین تف اندازی کن که از رو دیوار رد شه برسی به یک چارم نهایی و ماهم تو همین حین بریم توپتو از تو حیاط همسایه بیاریم 3>

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط GreatSaMuRai نمایش پست ها
    من نمیدونم این تیم نیمچه آکسفورد چرا اینقدر حرفای صد من یک غاز و اباطیل میگن
    سرور خالیه کسی نیست توشو بیابونه بیا همینو ببر ما هم برات دست برنیم
    فقط حواست باشه بیابون جای خطرناکیه راهزن توش داره راهزناشم تا شلوار پای آدمو میکنن...توتنن همشون..در ضمن احسان جان شما همون طور که پیام گفت فعلا تمرین تف اندازی کن که از رو دیوار رد شه برسی به یک چارم نهایی و ماهم تو همین حین بریم توپتو از تو حیاط همسایه بیاریم 3>
    در ابتدا بذارید بگم که همینطور که شما هی میرید نفرات جدید میارید از گروهاتون کف فروم که ازتون طرفداری کنن بچه های ما خیلیاتونو لایق جواب دادن نمیدونن اصلا به منم میگن جواب نده ولی نمیشه خب...ملت هوا برشون میداره.

حالا مورد بعدی اینکه ما نیازی نداریم کسی برامون دست بزنه ما همین نیمچه تیم آکسفورد نیاز داریم یکی مردو مردونه بیاد جلومون فقط همین چرا دیگه هی جو میدین از دیشب و تو فروم کل کل میکنید ؟دیشبم گفتم هرکسی ادعایی داره واتس پی بده هماهنگ کنیم کجا بزنیم تو سر و کله ی هم والسلام.

پ.ن:یارو اومده از راهزن و بیابون شلوار پا و تف رو دیوار حرف میزنه کف فروم انگار فروم بچه های دبستانه =))

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط 200t نمایش پست ها
    خب وقتی تا اسم یه تیم میاد هی اسم میبری میشی دستمال کش

وقتی درباره تیم ما حرف میزنی خب منم میام حرف میزنم چون تیم ما سرور های ابکی که شما بازی میکنی ریجست نمیکنه

والا من خیلی وقته تو این سایتم ولی لینکی ندیدم ربطی به تو داشته باشه

یه یکی ام هست اول 3x اومد میخواست تیم ما باشه ، انداختمش بیرون اسکلش کردم فشار اومد بهش نشت پشت سر ما حرف دروغ زد
    از همینجا اعلام میکنم اگه کلمه ای دروغ گفته باشه ایشاله همشون سر خانواده خودش بیاد
    هیچ رزمه ای نداره 4 نفر نمیشناسنش اومده فاز لیدر گرفته وتنها ارش اینه امید پست بذاره این ریۀای کنه دستمال بکشه و امید ازش تشکر کنه عشق کنه
    آقا هرچی تو میگی درست حله

من میگم بیا الان بهت چند تا همر بدم

یه تارگت هم بدم ، بعد تو بیا اینارو یه کاری کن باهاش لینکشم میذاریم همین فروم ، چرا قبول نمیکنی ؟

به اون دوستتم بگو بجای لایک پست های امید بیاد به اونم همر بدم یه دونه لانچ واسه ما انجام بده ما ببینیم لذت ببریم
    والا ما دستمال کسیو نکشیدیم و تو همون فروم 3ایکس هم گفتم که چیز لق پرشینو و... ما فقط در مورد موضوعی که کلیت داشت نظر خودمونو گفتیم همین.

در مورد بخش بعدی صحبت هات برای بار سوم میگم اگه واقعا همینقدر که ادعا دارید خودتون شاخید و ما یه همر هم نمیتونیم لانچ کنیم تشریف بیارید واتس آدرس بدیم کجا عیارمونو مشخص کنیم : ))

در مورد بخش بعدی صحبتات هم نفهمیدم با کی کار داری با هرکی کار داری اسمشو بگو تا خودش بیاد جوابتو بده.

این بحثا هم دیگه همش الکیه و بجز اسپم شدن کف فروم خاصیتی نداره امیدوارم پستای بعدی بجا رجز خونی کف فروم و حرفای بیهوده درخواست یه رو در رویی جذاب باشه : ))
    اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
    کاش پاهايم ميشکست...

3. تشکر morghe.atash تشکر نمود
    پسندیدن morghe.atash پسندید
    200t
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط WondeR نمایش پست ها
    در ابتدا بذارید بگم که همینطور که شما هی میرید نفرات جدید میارید از گروهاتون کف فروم که ازتون طرفداری کنن بچه های ما خیلیاتونو لایق جواب دادن نمیدونن اصلا به منم میگن جواب نده ولی نمیشه خب...ملت هوا برشون میداره.

حالا مورد بعدی اینکه ما نیازی نداریم کسی برامون دست بزنه ما همین نیمچه تیم آکسفورد نیاز داریم یکی مردو مردونه بیاد جلومون فقط همین چرا دیگه هی جو میدین از دیشب و تو فروم کل کل میکنید ؟دیشبم گفتم هرکسی ادعایی داره واتس پی بده هماهنگ کنیم کجا بزنیم تو سر و کله ی هم والسلام.

پ.ن:یارو اومده از راهزن و بیابون شلوار پا و تف رو دیوار حرف میزنه کف فروم انگار فروم بچه های دبستانه =))

- - - Updated - - -

والا ما دستمال کسیو نکشیدیم و تو همون فروم 3ایکس هم گفتم که چیز لق پرشینو و... ما فقط در مورد موضوعی که کلیت داشت نظر خودمونو گفتیم همین.

در مورد بخش بعدی صحبت هات برای بار سوم میگم اگه واقعا همینقدر که ادعا دارید خودتون شاخید و ما یه همر هم نمیتونیم لانچ کنیم تشریف بیارید واتس آدرس بدیم کجا عیارمونو مشخص کنیم : ))

در مورد بخش بعدی صحبتات هم نفهمیدم با کی کار داری با هرکی کار داری اسمشو بگو تا خودش بیاد جوابتو بده.

این بحثا هم دیگه همش الکیه و بجز اسپم شدن کف فروم خاصیتی نداره امیدوارم پستای بعدی بجا رجز خونی کف فروم و حرفای بیهوده درخواست یه رو در رویی جذاب باشه : ))
    چرا تفره میری

میگم بیا بهتر 5تا همر بدم و کاتا هم رمر با فاصله زمانی مختلف

بیا واتساپ یوزر پسوورد بدم بهت 09384565509

بارسا برای اثبات خودش نیاز نداره به تشتک سازی بگه بیا باهامون بازی کن

ما میگیم یه دونه فقط لینک بده تو هیچی نداری بذاری ، والا فروم تمامی عکس های گذشتش پاک شده

میگم بیا لانچ کن ما نگاه کنیم فقط بحث رو عوش میکنی

نمیاد از چند تا اکنت لانچ کنی ، فقط در حد یه کراپ لاک بیا لانچ کن ، تونستی درست لانچ کنی من میگم تیم شما مارو برد

از همون صادق game overو nima god kill me اماره منو مانی پارتیزان و پیام فونیکس رو بگیرید دیگه نمیاید اینجا ان همه وقت بذارید یه مشت گنده گویی تحئیل ما بدی

4کسی که 4 نفر رو زده باشه و 2 زار بازی بفهمه ، هیچ وقت ادعایی نمیکنه ، چون همه میشناسنش و نیاز به توضیح نداره

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

چرا تفره میری

میگم بیا بهتر 5تا همر بدم و کاتا هم رمر با فاصله زمانی مختلف

بیا واتساپ یوزر پسوورد بدم بهت 09384565509

بارسا برای اثبات خودش نیاز نداره به تشتک سازی بگه بیا باهامون بازی کن

ما میگیم یه دونه فقط لینک بده تو هیچی نداری بذاری ، والا فروم تمامی عکس های گذشتش پاک شده

میگم بیا لانچ کن ما نگاه کنیم فقط بحث رو عوش میکنی

نمیاد از چند تا اکنت لانچ کنی ، فقط در حد یه کراپ لاک بیا لانچ کن ، تونستی درست لانچ کنی من میگم تیم شما مارو برد

از همون صادق game overو nima god kill me اماره منو مانی پارتیزان و پیام فونیکس رو بگیرید دیگه نمیاید اینجا ان همه وقت بذارید یه مشت گنده گویی تحئیل ما بدی

4کسی که 4 نفر رو زده باشه و 2 زار بازی بفهمه ، هیچ وقت ادعایی نمیکنه ، چون همه میشناسنش و نیاز به توضیح نداره
    والا تفره رفتن نداره که من نمیام بشینم 5تا همرو تایم در بیارمو پلن بچینم که خودمو به کسی ثابت کنم هروقت جرات کردین جلومون پلی بدین پلن هم میریم میبینید.
    شما مگه نمیگی ما بازی بلد نیسیمو پلن رفتن بلد نیسیم ؟ما یه سرور میگیم بیا جلو ما بازی بهمون یاد بده ده بار اینو از 2-3 روز پیش گفتم ولی هیچ جوابی نگرفتم =)) عینهو اعلام حضور نرمال.
    اتفاقا رفتم فروم سرورا قبلی که بودمو چک کردم ببینم لینکا هنوز هستن یا نه که دیدم همه چی هست هم کراپ لاکایی که کردیم هم چند تا همری که چیف کردیم و همرایی که زدیم نفت در اومده و دف واندرو خلاصه همه چی هست یکم جمعو جورش کنید اونجارو برید بگردید و ببینید.
    آمار همتونو گرفتیم والا حالا جاش نیس اینجا بگم چی شنیدم خودت بهتر میدونی =))

و در آخر برای بار هزاروم یا کوررنگی داری چتارو نمیبینی یا میخونی و میزنی به کوچه علی چپ اینم برای بار هزاروم ما ادعایی نکردیم شما هی میخوای حرف تو دهن ما بذاری ادعا کردیم من خودم دارم میگم دیگه من اصلا هیچی بلد نیستم صفر صفر حرف من اینه که شمایی که از 2-3 ماه پیش یکیو فرستادید که آی جلو هم بازی کنیمو چنین و چنان کنیم چرا تو نرمال اعلام حضور ندادین ؟تامام
    کاش پاهايم ميشکست...

6. تشکر morghe.atash تشکر نمود
    200t
    Guest
    والا تفره رفتن نداره که من نمیام بشینم 5تا همرو تایم در بیارمو پلن بچینم که خودمو به کسی ثابت کنم هروقت جرات کردین جلومون پلی بدین پلن هم میریم میبینید.
    شما مگه نمیگی ما بازی بلد نیسیمو پلن رفتن بلد نیسیم ؟ما یه سرور میگیم بیا جلو ما بازی بهمون یاد بده ده بار اینو از 2-3 روز پیش گفتم ولی هیچ جوابی نگرفتم =)) عینهو اعلام حضور نرمال.
    اتفاقا رفتم فروم سرورا قبلی که بودمو چک کردم ببینم لینکا هنوز هستن یا نه که دیدم همه چی هست هم کراپ لاکایی که کردیم هم چند تا همری که چیف کردیم و همرایی که زدیم نفت در اومده و دف واندرو خلاصه همه چی هست یکم جمعو جورش کنید اونجارو برید بگردید و ببینید.

و در آخر برای بار هزاروم یا کوررنگی داری چتارو نمیبینی یا میخونی و میزنی به کوچه علی چپ اینم برای بار هزاروم ما ادعایی نکردیم شما هی میخوای حرف تو دهن ما بذاری ادعا کردیم من خودم دارم میگم دیگه من اصلا هیچی بلد نیستم صفر صفر حرف من اینه که شمایی که از 2-3 ماه پیش یکیو فرستادید که آی جلو هم بازی کنیمو چنین و چنان کنیم چرا تو نرمال اعلام حضور ندادین ؟تامام
    یه بار میگی بلد نیستم یه بار میگی اگه جرلت دارین جلومون بازی کینن

والا ما الاف نیستیم مثل شما بشینیم سروری رو بازی کنم که اخر سرور 2 نفر توش باشن و یک سال عمرمونو بذاریم پاش تهش بگیم همرو زدیم

اگه لینکی هست بفرست اینجا ما ام ببینیم دیگه ، ما رفتیم ببینیم نبود

دیدم در مورد این صحبت کردی پرشین مارو زده ، بگم که سرور finalo3 متای 3 گانه داشتن و ما یک ساید کوچیک بودیم ولی به قول مانی 3doti بازی کردم و 100کردیم

سروری که 3 به یک بود 2 بار واندرشون رو کلین کردیم با پلن ماهان

http://forum.dejkoob.ir/showthread.p...ll=1#post34627

این پست رو بخونی میفهمی تیم یعنی چی

بعدشم من نمیگرم بیا 5 تا همر رو بزن

شما بیا یه پلن کراپ لاک برو روی فیدر همون اکانت ! خوبه این ؟ وقتتو که نمیگیره ! 3 مین زمان میخواد ، بیا یه اتک کراپ لاک بزن من ببینم ، شمارمو دادم بیا بهش یوزر پس بدم

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

یه بار میگی بلد نیستم یه بار میگی اگه جرلت دارین جلومون بازی کینن

والا ما الاف نیستیم مثل شما بشینیم سروری رو بازی کنم که اخر سرور 2 نفر توش باشن و یک سال عمرمونو بذاریم پاش تهش بگیم همرو زدیم

اگه لینکی هست بفرست اینجا ما ام ببینیم دیگه ، ما رفتیم ببینیم نبود

دیدم در مورد این صحبت کردی پرشین مارو زده ، بگم که سرور finalo3 متای 3 گانه داشتن و ما یک ساید کوچیک بودیم ولی به قول مانی 3doti بازی کردم و 100کردیم

سروری که 3 به یک بود 2 بار واندرشون رو کلین کردیم با پلن ماهان

http://forum.dejkoob.ir/showthread.p...ll=1#post34627

این پست رو بخونی میفهمی تیم یعنی چی

بعدشم من نمیگرم بیا 5 تا همر رو بزن

شما بیا یه پلن کراپ لاک برو روی فیدر همون اکانت ! خوبه این ؟ وقتتو که نمیگیره ! 3 مین زمان میخواد ، بیا یه اتک کراپ لاک بزن من ببینم ، شمارمو دادم بیا بهش یوزر پس بدم
    والا پستارو ندیدی یا نخواستی ببینی مشکل خودته تاپیک سرور q1 پیدا کن و قشنگ بررسیش کن.نصف لینکا هم نیس تازه چون گفتم ما مث شما خرذوق نمیشیم هر اتکی زدیم قاب بگیریم بچسبونیم به دیوار خونمون.

باشه آقا چرا انقد کژ میدی بحثو ؟من که گفتم شما خفنید ما هم نوب تامام والا بچه ها شاکی شدن میگن جوابشونو نده اصلا ولی من ذاتم نمیذاره بی جواب بذارم من بعد دیگه جوابی نمیدم هرچی دوس دارید بیاید ریپ بزنید هرچی هم میخواید بگید والسلام.

شما وقتی اومدی سروری جلو ما نوبا بازی کردی اونجا نشون میدیم کراپ لاک بلدیم یانه الان فک کن کمپلت تیم ما اصلا نمیدونن کراپ لاک چیه سیم سکند چیه؟پلن چیه اصن ما هیچی نمیدونیم یبار بیاید جلومون بهمون یاد بدید ای بابا زبونم مو در آورد از بس گفتم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط GreatSaMuRai نمایش پست ها
    من رفیقم با مانی و پیام و بقیه بچه ها جدای از تیمو اینا
    بعدم این که من حرفی نزدم دال بر نبود من نیست کلا کم حرفم چون انسان های حقیر فقط لب و دهنن خلاصه که اگر اومدی مثل R1 که رفتی رو حذف اینجا عم میری رو حذف اخه اینجا هم مثل اونجا بیابونه
    در ضمن ادبیات کنایه ای یک شیوه ی سخن گفتنه نه حرکت بچه های دبستانی
    تمامی مشکلات تو و ادم های مثل تو از اینجا نشأت میگیره که تو کارایی که بهشون مربوط نیست دخالت میکنن و نظر میدن
    نخود جان اینجا نه آشی هست و نه کبابی دارن خر داغ میکنن دوست عزیز

میلاد جان شما هم خون خودتو کثیف نکن همه این تیم ملعونو سبک بازیه کثیفشونو میشناسن
    j1 که گنده هاشون بودن سر چندر غاز شرفشونو فروختن اینا که نوچه های اونام نمیشن
    اره میدونم رفیقی جدای از تیم و اینا =))
    هرجا بیابون باشه تیم ما نیس غصه نخور بیابون مختص مدال جمع کناس برو عشق کن خودت همش مال خودت آخر سرور هم بده از روش بسازن آویزون که به دیوار اتاقت.

این به هوای کباب اومدی دیدی خر داغ میکنن هم مث وضعیت خودته اینجا دقیقا : ))
    در مورد جمله آخرتم من j1 بودم بچه هایی که بودن خواستن میان جوابتو میدن ولی باس بگم کافر همه را به کیش خود پندارد قطعا یه فشاری چیزی به توام دادن که اینجوری کفری هستی =))

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    احسان جان تو خیلی خوبی خیلی شاخی تیمت هم خیلی خفنه هیچ کس هم جرات نداره جلوی تیم شما بازی کنه
    من لازم باشه با لیدرای تیمتون حرف میزنم شما حرص نخور
    بوس
    آفرین مانی جان پس من بعد بجا فرستادن واسطه و بعدشم دبه کردن مستقیم برو سروقت لیدرا باهاشون صحبت کن شاید یه امان نامه ای چیزی بهت دادن دیگه نترسیدی اعلام حضور کنی.
    بوس آدم 40 ساله رو =))))))))))))))))))
    کاش پاهايم ميشکست...

9. تشکر morghe.atash تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

والا پستارو ندیدی یا نخواستی ببینی مشکل خودته تاپیک سرور q1 پیدا کن و قشنگ بررسیش کن.نصف لینکا هم نیس تازه چون گفتم ما مث شما خرذوق نمیشیم هر اتکی زدیم قاب بگیریم بچسبونیم به دیوار خونمون.

باشه آقا چرا انقد کژ میدی بحثو ؟من که گفتم شما خفنید ما هم نوب تامام والا بچه ها شاکی شدن میگن جوابشونو نده اصلا ولی من ذاتم نمیذاره بی جواب بذارم من بعد دیگه جوابی نمیدم هرچی دوس دارید بیاید ریپ بزنید هرچی هم میخواید بگید والسلام.

شما وقتی اومدی سروری جلو ما نوبا بازی کردی اونجا نشون میدیم کراپ لاک بلدیم یانه الان فک کن کمپلت تیم ما اصلا نمیدونن کراپ لاک چیه سیم سکند چیه؟پلن چیه اصن ما هیچی نمیدونیم یبار بیاید جلومون بهمون یاد بدید ای بابا زبونم مو در آورد از بس گفتم

- - - Updated - - -

هرجا بیابون باشه تیم ما نیس غصه نخور بیابون مختص مدال جمع کناس برو عشق کن خودت همش مال خودت آخر سرور هم بده از روش بسازن آویزون که به دیوار اتاقت.

در مورد جمله آخرتم من j1 بودم بچه هایی که بودن خواستن میان جوابتو میدن ولی باس بگم کافر همه را به کیش خود پندارد قطعا یه فشاری چیزی به توام دادن که اینجوری کفری هستی =))

- - - Updated - - -

آفرین مانی جان پس من بعد بجا فرستادن واسطه و بعدشم دبه کردن مستقیم برو سروقت لیدرا باهاشون صحبت کن شاید یه امان نامه ای چیزی بهت دادن دیگه نترسیدی اعلام حضور کنی.
    احسان جان تیم پرشین و زیوس اومدن شمال غرب یه تیم از سرعت بالا هم اومدن شمال شرق تیم ولفلند هم هست اونجا یه تیم نرمال باز از سرور بغلی هم اومده جنوب شرق رجیستر سرور هم رسیده رو 400 تا که تو تاریخ نرمال بی سابقه است برو با بزرگترا صجبت کنید بیاید سرور جذاب شه

11. تشکر WondeR تشکر نمود
    200t
    Guest

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

ما اگه اهل لینک قاب کردن بودیم ، سروری که 3 به یک بردیم رو 4 تا عکس میذاشتیم ازش توی فروم نه مه 3 صفحه فرومش باشه

بیا یه کراپ لاک روی فیدر بزن جان من ، بیا دیگه ، اذیتمون نکن ))))))))))))) تیمتونو کار ندارم ، میگم خودت بیا یه دونه کراپ لاک بزن ، چرا فرار میکنی حرفو عوض میکنی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

احسان جان تو خیلی خوبی خیلی شاخی تیمت هم خیلی خفنه هیچ کس هم جرات نداره جلوی تیم شما بازی کنه
    من لازم باشه با لیدرای تیمتون حرف میزنم شما حرص نخور
    بوس

14. تشکر GreatSaMuRai, WondeR تشکر نمود
    پسندیدن GreatSaMuRai پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

- - - Updated - - -

من رفیقم با مانی و پیام و بقیه بچه ها جدای از تیمو اینا
    بعدم این که من حرفی نزدم دال بر نبود من نیست کلا کم حرفم چون انسان های حقیر فقط لب و دهنن خلاصه که اگر اومدی مثل R1 که رفتی رو حذف اینجا عم میری رو حذف اخه اینجا هم مثل اونجا بیابونه
    در ضمن ادبیات کنایه ای یک شیوه ی سخن گفتنه نه حرکت بچه های دبستانی
    تمامی مشکلات تو و ادم های مثل تو از اینجا نشأت میگیره که تو کارایی که بهشون مربوط نیست دخالت میکنن و نظر میدن
    نخود جان اینجا نه آشی هست و نه کبابی دارن خر داغ میکنن دوست عزیز

میلاد جان شما هم خون خودتو کثیف نکن همه این تیم ملعونو سبک بازیه کثیفشونو میشناسن
    j1 که گنده هاشون بودن سر چندر غاز شرفشونو فروختن اینا که نوچه های اونام نمیشن