-

نوشته اصلی توسط
GreatSaMuRai
من نمیدونم این تیم نیمچه آکسفورد چرا اینقدر حرفای صد من یک غاز و اباطیل میگن
سرور خالیه کسی نیست توشو بیابونه بیا همینو ببر ما هم برات دست برنیم
فقط حواست باشه بیابون جای خطرناکیه راهزن توش داره راهزناشم تا شلوار پای آدمو میکنن...توتنن همشون..در ضمن احسان جان شما همون طور که پیام گفت فعلا تمرین تف اندازی کن که از رو دیوار رد شه برسی به یک چارم نهایی و ماهم تو همین حین بریم توپتو از تو حیاط همسایه بیاریم 3>
در ابتدا بذارید بگم که همینطور که شما هی میرید نفرات جدید میارید از گروهاتون کف فروم که ازتون طرفداری کنن بچه های ما خیلیاتونو لایق جواب دادن نمیدونن اصلا به منم میگن جواب نده ولی نمیشه خب...ملت هوا برشون میداره.
حالا مورد بعدی اینکه ما نیازی نداریم کسی برامون دست بزنه ما همین نیمچه تیم آکسفورد نیاز داریم یکی مردو مردونه بیاد جلومون فقط همین چرا دیگه هی جو میدین از دیشب و تو فروم کل کل میکنید ؟دیشبم گفتم هرکسی ادعایی داره واتس پی بده هماهنگ کنیم کجا بزنیم تو سر و کله ی هم والسلام.
پ.ن:یارو اومده از راهزن و بیابون شلوار پا و تف رو دیوار حرف میزنه کف فروم انگار فروم بچه های دبستانه =))
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
200t
خب وقتی تا اسم یه تیم میاد هی اسم میبری میشی دستمال کش
وقتی درباره تیم ما حرف میزنی خب منم میام حرف میزنم چون تیم ما سرور های ابکی که شما بازی میکنی ریجست نمیکنه
والا من خیلی وقته تو این سایتم ولی لینکی ندیدم ربطی به تو داشته باشه
یه یکی ام هست اول 3x اومد میخواست تیم ما باشه ، انداختمش بیرون اسکلش کردم فشار اومد بهش نشت پشت سر ما حرف دروغ زد
از همینجا اعلام میکنم اگه کلمه ای دروغ گفته باشه ایشاله همشون سر خانواده خودش بیاد
هیچ رزمه ای نداره 4 نفر نمیشناسنش اومده فاز لیدر گرفته وتنها ارش اینه امید پست بذاره این ریۀای کنه دستمال بکشه و امید ازش تشکر کنه عشق کنه
آقا هرچی تو میگی درست حله
من میگم بیا الان بهت چند تا همر بدم
یه تارگت هم بدم ، بعد تو بیا اینارو یه کاری کن باهاش لینکشم میذاریم همین فروم ، چرا قبول نمیکنی ؟
به اون دوستتم بگو بجای لایک پست های امید بیاد به اونم همر بدم یه دونه لانچ واسه ما انجام بده ما ببینیم لذت ببریم
والا ما دستمال کسیو نکشیدیم و تو همون فروم 3ایکس هم گفتم که چیز لق پرشینو و... ما فقط در مورد موضوعی که کلیت داشت نظر خودمونو گفتیم همین.
در مورد بخش بعدی صحبت هات برای بار سوم میگم اگه واقعا همینقدر که ادعا دارید خودتون شاخید و ما یه همر هم نمیتونیم لانچ کنیم تشریف بیارید واتس آدرس بدیم کجا عیارمونو مشخص کنیم : ))
در مورد بخش بعدی صحبتات هم نفهمیدم با کی کار داری با هرکی کار داری اسمشو بگو تا خودش بیاد جوابتو بده.
این بحثا هم دیگه همش الکیه و بجز اسپم شدن کف فروم خاصیتی نداره امیدوارم پستای بعدی بجا رجز خونی کف فروم و حرفای بیهوده درخواست یه رو در رویی جذاب باشه : ))
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن