نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 474

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور سوم لیگ، IranV3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نتایج جمع بندی تیم به این صورت هست

1.در صورت ادامه دادن بازی 100 درصد تیم ما برنده بی قید و شرط بازی میبود
    تیم با در اختیار داشتن بیش از 10 همر بالای 20کیلو کاتا و 17 رمر بالای 18 کیلو رم قابلیت کلین کردن واندر و چیف واندر تیم مقابل رو داشت
    2. تیم با در اختیار داشتن بیش از 24 ملیون دف در 80 اکانت اولیه سرور با تعداد فیدر 942 تا و قابلیت ساخت روزانه بیش از 1 ملیون دف تا زمان نقشه به 50 ملیون دف میرسید که کلیه همرهای اونور و اینور قطاری پشت سر هم حتی 1 بار نمیتونستن واندر رو پایین بیارن
    3.با صحبت های انجام شده با دوستان نتیجه بر این شد مادامی که مدیریت ضعیف و خنده دار در سطح گینه بیسائو در این سرور ها پا بر جاست تیم ما به هیچ عنوان در این سایت بازی نخواهد کرد.

تا سرور قیل نصف تیم ول کردن اینجا رو نصف بقیه هم امروز تصمیم به رفتن گرفتن
    مقصر اصلی این داستان ها مدیریت شائبه بر انگیز سرور ها هست که تمامی مدارک جمع اوری شده و در اختیار مابقی تیم ها قرار خواهد گرفت که بدونن کجا قدم میذارن

مطمئنا یه سری شیرینی فروش خامه ای هستن که براشون مشکلی نیس از خدمات vip اقا امید و مولتی هانترهاشون استفاده میکنن
    که مبارکشون باشه بشینن تو این ...خونه بازی کنن

مدارک رو دوست دارم اپلود کنم که ببینن همه اما چون میدونم یه دقیقه نرسیده حذف میشه به ایدی بنده هر کی خواست نامه خصوصی بده تا براش بفرستم

در نهایت فقط بدونین
    اقای مولتی هانتر عزیز روز جمعه ساعت 4 بعد از ظهر به دلیل ای پی داشتن اکانت count با یه سری از اکانت های nw کلیه پسورد های اکانت ها رو به صورت مدیریتی چنج میدن!
    امید خان اگر دخالت مستقیم در بازی نیست چی هست؟
    اکانت ayso که تو دیوار رفت ای پی اکانت count نبوده و پلیری بوده که روی این اکانت و بقیه هم لاگین کرده!
    پس از چنج پسورد مولتی هانتر با فحاشی روبرو میشه که چرا بدون اجازه ما پسورد ها رو عوض کردی الان ریدمون میخوابه !
    پاسخ مولتی هانتر این هست که من بهتون کمک کردم وگرنه احتمال داشت همتون شبونه برین تو دیوار
    (ممنون از لطفت اقای مولتی هانتر ما اینکاره نیستیم کافر همه را به کیش خود پندارد)

اما نکته مهم تر در این نامه اشاره به این هست که مولتی هانتر بی پروا به وضوح داره میگه من به شما کمک کردم!بابا دیگه به چه زبونی بگه ما با شما هستیم کمکتون میکنیم؟

جواب به مولتی هانتر این هست که بیجا کردی بدون اجازه من همچین غلطی کردی
    (مولتی هانتر بعد از دخالت در بازی و فحاشی بهش انگار نقل و نبات بهش دادن بدون در نظر گرفتن جریمه با خوبی و خوشی و خوشحالی میرن دددررر دودورررر)
    بعد که ما اینجا میگیم برای ما هم همین کار رو بکنین
    میگن ما در بازی دخالت نمیکنیم به ما چه!

دلایل و شواهد کافی هستن عرض کردم هر کسی خواست مدارک در اختیارش قرار میگیره تا این کثافت کاریه تیم حریف و کثافت کاری تر از بازی حریف یعنی جانبداری مولتی هانتر و مدیریت سایت در اختیارش قرار خواهد گرفت.

این پست اخر ما خواهد بود
    خوش باشین کنار هم
    لیاقت این مدیریت همون پلیرا هستن و بالعکس

مرسی از همه دوستان که در این سرور در کنار ما بودن
    اوقات به کام
    ویرایش توسط pho3niX : 08-20-2020 در ساعت 05:57 PM

2. تشکر M3nTaL, AmiR SalaR تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, AmiR SalaR پسندید