صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 474

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور سوم لیگ، IranV3

Hybrid View

مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

پاسخ پرسشهای دوستان:
    در مورد عوض شدن پسورد ها پیشنهاد بنده این بود که پسورد کل اکانت ها عوض بشه اما بعد به این نتیجه رسیدیم که ممکنه رید ها بخوابه و دردسر درست بشه.
    میگن چرا اینور اینکارو نکردید، خوب عرض کردم خرابکاری نشده بود که پسورد عوض بشه بعد خرابکاری اینور هم اون اکانتی که آیپی لاگ انداخت بود رو پسوردشو عوض کردیم.
    اینکه میگن باید برخورد شدید تر بشه رو نمیشه کاری کرد مگه اینکه قانون رمز اکانت ها رو کلا برداریم :
    قانون بازی میگه رمز رو نباید در اختیار کسی بذارید. حالا یه پلیر میاد پول میگیره کتیبه رو میده بعد هم به دروغ میگه پسورد لو رفته بک بدید. سرور بک بره اون که پولشو گرفته پیش دوستاشم خراب نشده. فقط ما داریم سرور بک میدیم که ایشون کسب درآمد کنه.

خوب این سناریو رو در نظر بگیرید :
    من X می خوام کاری کنم اکانت Y بن بشه. پسشو بدست میارم اما می دونم اگه خرابکاری کنم سرور بک می خوره و تازه خودم بن میشم پس چه کار کنم؟ کاری نداره میرم روی اکانتش آیپی میندازم بعد میام روی اکانتم خرابکاری میکنم دف رو برمیگردونم کتیبه رو با اکانتش میزنم. بعد هم درخواست اشد مجازات و بک خوردن سرور دارم.
    حالا اون اکانت بن شده سرور هم بک خورده و من میرم سراغ پلیر بعدی.

برای نقطه ضعف بالا شما چه پیشنهادی دارید؟

ببینید تنها کاری که میشه کرد اینکه پسورد رو به کسی ندید و الا هر برخوردی کنیم جای سو استفاده داره پس بهتره که اصلا دخالتی نکنیم.

مورد بعدی که میگن رفتار متناقض درسته اما به نفع یک تیم کاملا بی انصافیه.
    بارها شده رفتار احساسی انجام شده اما نه به خاطر اینکه به نفع کسی هست یا نیست. حالا هم تصمیم گرفتیم رفتار احساسی نداشته باشیم دلیل نمیشه شما استناد کنی به کار اشتباه قبلیمون.
    مثلا من دوتا بچه داشته باشم تصمیم بگیرم از یه روزی نزنمشون بعد یکی از بچه ها که متضرر شده از کار دیگری بگه بزنش چطور قبلا من رو میزدی!!!
    در ضمن شما برخورد هایی که به نفعتون بوده سانسور میکنی.

و این حرف که ما به خاطر دل تیمی یا کسی میایم سرور بهم میزنی یا نذری قیمه میدیم هم خیلی مسخره است. اون اکانتی که از من درخواست رفع بن ایمیل کرد اون تیم و شخصی که شما فکر میکنید نیست. ایشون گفت من کلا یه ایمیل دارم رنک آنچنانی هم نداشت میشه باز بشه که ایمیل جدید نسازم. منم این ایده قیمه نذری به ذهنم رسید گفتم یه سنگ بندازم جلو پای همه ایمیل بنی ها که یا انجامش بدن یا بیخیالش بشن. که شما فکر کردید اون شخص خاص درخواست داده!!! نه ایشون درخواست نداده بود اما شاید اگه این سنگ رو میذاشتیم میزد.

اینکه میگن خرید و فروش جرمه و باید باهش برخورد بشه هم با ذکر یک مثال قابل برخورد نیست:
    من X که جزئی از تیم XX هستم می خوام به عنوان سیاست بازی در ساید YY بازی کنم و بعد از هولدر شدن کتیبه اون رو به تیم اصلیم بدم. (بدون هیچ تخلفی) حالا اگه برخوردی بشه میشه دخالت بیجای مولتی هانتر.

بعد ما واسه جلوگیری از ادامه خرابکاری اومدیم اونور پسورد رو عوض کردیم، اینو میکنی پیراهن عثمان، اما همینکار اینور انجام شده کلا نمی بینیش و میگی باید قبل خرابکاری پسوردها عوض میشده. ببخشید شما توقع داری اونور بعد خرابکاری پسورد عوض بشه سمت شما قبل خرابکاری؟!!!!
    بعد همین دخالت کوچولو که تغییری در روند سرور ایجاد نمیکنه و واسه شما هم انجام شده رو شما هی میکوبی تو سر ما چطور انتظار داری ما سرور بک بدیم هیچکی شاکی نشه و چیزی نکوبه تو سرمون؟؟

بعدم ما اگه قرار بود پشت پرده با کسی بسازیم چهارتا مدرک ازتوش درمیومد.
    نکته بعد شما چرا وقتی بار اول تو سرور خرابکاری شد درخواست بک دادن سرور یا حتی نیروهای اون اکانت رو نداشتی.
    نکته آخر اینکه خود تیم پرشین گفتن سرور رو بک بدید پشت ما حرف نباشه ما هم گفتیم ما دخالت نمی کنیم.

نکات خلاصه برای کسانی که وقت نکردن بخونن و نگاه اجمالی کردن :

• قضیه قیمه نذری ربطی به تیم پرشین و اکانت salt نداشت.
    • برخورد شدید تر باعث راه های جدید سو استفاده و خرابکاری میشه.
    • با استناد به رفتار احساسی و اشتباه گذشته نمیشه جلوی تکرارشو گرفت.
    • عوض کردن رمز اکانت ها برای هر دو گروه انجام شده. هربار بعد از انجام خرابکاری. اگرچه وظیفه ما نبوده و همین شده پیراهن عثمان.
    • ما برای هیچ تیمی قبل از خرابکاری پسورد عوض نکردیم و فقط پسوردهای اکانت هایی عوض شده که آیپی خرابکار درون رفت و آمد داشته.

اما مهمترین نکته ای که لابلای این صحبتها همیشه فراموش میشه اینه که مطمئنا هنوز خیلی از اکانت ها پسوردهاشون رو عوض نکردد و خوش و خرم دارن بازی میکنن. و انتظار دارن ما سرور بک بدیم. شما چرا وقتی اخطار اومد که پسورد عوض کنید عوض نکردید؟
    راستی هنوز تو همین تاپیک پست عزیزانی که به خاطر پسورد مشترک 4 ساعت قبل لانچ کتیبه ها جریمه شده بودن و شاکی بودن هست. و همین شما چقدر با تمسخر می گفتید که لیدر باید همه جا رفت و آمد کنه اینم نتیجه اش.

ضمن احترام به همه نظرات متاسفانه تصمیمی که گرفته شده برای عدم دخالت قابل تغییر نیست. نقض قوانین انجام شده و ما هم مثل شما متضرر شدیم.

2. تشکر MATRIX III, sw team, WondeR تشکر نمود
    پسندیدن MATRIX III, sw team, WondeR پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
    پاسخ پرسشهای دوستان:
    در مورد عوض شدن پسورد ها پیشنهاد بنده این بود که پسورد کل اکانت ها عوض بشه اما بعد به این نتیجه رسیدیم که ممکنه رید ها بخوابه و دردسر درست بشه.
    میگن چرا اینور اینکارو نکردید، خوب عرض کردم خرابکاری نشده بود که پسورد عوض بشه بعد خرابکاری اینور هم اون اکانتی که آیپی لاگ انداخت بود رو پسوردشو عوض کردیم.
    اینکه میگن باید برخورد شدید تر بشه رو نمیشه کاری کرد مگه اینکه قانون رمز اکانت ها رو کلا برداریم :
    قانون بازی میگه رمز رو نباید در اختیار کسی بذارید. حالا یه پلیر میاد پول میگیره کتیبه رو میده بعد هم به دروغ میگه پسورد لو رفته بک بدید. سرور بک بره اون که پولشو گرفته پیش دوستاشم خراب نشده. فقط ما داریم سرور بک میدیم که ایشون کسب درآمد کنه.

من X می خوام کاری کنم اکانت Y بن بشه. پسشو بدست میارم اما می دونم اگه خرابکاری کنم سرور بک می خوره و تازه خودم بن میشم پس چه کار کنم؟ کاری نداره میرم روی اکانتش آیپی میندازم بعد میام روی اکانتم خرابکاری میکنم دف رو برمیگردونم کتیبه رو با اکانتش میزنم. بعد هم درخواست اشد مجازات و بک خوردن سرور دارم.

برای نقطه ضعف بالا شما چه پیشنهادی دارید؟

ببینید تنها کاری که میشه کرد اینکه پسورد رو به کسی ندید و الا هر برخوردی کنیم جای سو استفاده داره پس بهتره که اصلا دخالتی نکنیم.

مورد بعدی که میگن رفتار متناقض درسته اما به نفع یک تیم کاملا بی انصافیه.
    بارها شده رفتار احساسی انجام شده اما نه به خاطر اینکه به نفع کسی هست یا نیست. حالا هم تصمیم گرفتیم رفتار احساسی نداشته باشیم دلیل نمیشه شما استناد کنی به کار اشتباه قبلیمون.
    مثلا من قبلا دوتا بچه داشته باشم تصمیم بگیرم از یه روزی نزنمشون بعد یکی از بچه ها که متضرر شده از کار دیگری بگه بزنش چطور قبلا من رو میزدی!!!
    بعد شما برخورد هایی که به نفعتون بوده سانسور میکنی؟

و این حرف که ما به خاطر دل تیمی یا کسی میایم سرور بهم میزنی یا نذری قیمه میدیم هم خیلی مسخره است. اون اکانتی که از من درخواست رفع بن ایمیل کرد اون تیم و شخصی که شما فکر میکنید نیست. ایشون گفت من کلا یه ایمیل دارم رنک آنچنانی هم نداشت میشه باز بشه که ایمیل جدید نسازم. منم این ایده قیمه نذری به ذهنم رسید که شما فکر کردید اون شخص خاص درخواست داده!!!

اینکه میگن خرید و فروش جرمه و باید باهش برخورد بشه هم با ذکر یک مثال قابل برخورد نیست:
    من X که جزئی از تیم XX هستم می خوام به عنوان سیاست بازی در ساید YY بازی کنم و بعد از هولدر شدن کتیبه اون رو به تیم اصلیم بدم. (بدون هیچ تخلفی) حالا اگه برخوردی بشه میشه دخالت بیجای مولتی هانتر.

بعد ما واسه جلوگیری از ادامه خرابکاری اومدیم اونور پسورد رو عوض کردیم، اینو میکنی پیراهن عثمان، اما همینکار اینور انجام شده کلا نمی بینیش و میگی باید قبل خرابکاری پسوردها عوض میشده. ببخشید شما توقع داری اونور بعد خرابکاری پسورد عوض بشه سمت شما قبل خرابکاری؟!!!!
    بعد همین دخالت کوچولو که تغییری در روند سرور ایجاد نمیکنه و واسه شما هم انجام شده رو شما هی میکوبی تو سر ما چطور انتظار داری ما سرور بک بدیم هیچکی شاکی نشه و چیزی نکوبه تو سرمون؟؟

بعدم ما اگه قرار بود پشت پرده با کسی بسازیم چهارتا مدرک ازتوش درمیومد.
    نکته بعد شما چرا وقتی بار اول تو سرور خرابکاری شد درخواست بک دادن سرور یا حتی نیروهای اون اکانت رو نداشتی.
    نکته آخر اینکه خود تیم پرشین گفتن سرور رو بک بدید پشت ما حرف نباشه ما هم گفتیم ما دخالت نمی کنیم.

نکات خلاصه برای کسانی که وقت نکردن بخونن و نگاه اجمالی کردن :
    قضیه قیمه نذری ربطی به تیم پرشین و اکانت salt نداشت.
    برخورد شدید تر باعث راه های جدید سو استفاده و خرابکاری میشه.
    با استناد به رفتار احساسی و اشتباه گذشته نمیشه جلوی تکرارشو گرفت.
    عوض کردن رمز اکانت ها برای هر دو گروه انجام شده. هربار بعد از انجام خرابکاری. اگرچه وظیفه ما نبوده و همین شده پیراهن عثمان.
    ما برای هیچ تیمی قبل از خرابکاری پسورد عوض نکردیم و فقط پسوردهای اکانت هایی عوض شده که آیپی خرابکار درون رفت و آمد داشته.

اما مهمترین نکته ای که لابلای این صحبتها همیشه فراموش میشه اینه که مطمئنا هنوز خیلی از اکانت ها پسوردهاشون رو عوض نکردد و خوش و خرم دارن بازی میکنن. و انتظار دارن ما سرور بک بدیم. شما چرا وقتی اخطار اومد که پسورد عوض کنید عوض نکردید؟
    امید همیشه این مشکلات هست و با اینکه به نوع مدیریتتون اعتراض داشتم و به همین دلیل هم بازی نکردم دیگه اما قبول دارم که یه سری حرفا واقعا سفسته هست. مدیریت یه سایت خودشو حتی برا 20-30 میلیون خراب نمیکنه چون باعث ضرر بیشتر اینها میشه براش. و تازه هیچ آدم عاقلی برای اینجوری بردن این همه هزینه نمیکنه.
    بعدشم که تیمی میاد خرابکاری میکنه بعد که سرش همون خرابکاری رو میارن عقبه خودشون رو فراموش میکنن که شروع کننده بودن و شما اگر پسورد اکانتایی که آی پی خرابکار روشون خورده عوض کردید کارتون کاملا درست بوده و به نظرم بهترین کاریه که میتونستید بکنید چون شاید منه نوعی نباشم و تا صبح پدر اکانتم در بیاد.
    مجله تخصصی اقتصادی تجارت آسیا

لطفا ثبت نام کنید.

4. تشکر Omid, WondeR تشکر نمود
    پسندیدن sw team, WondeR پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

پاسخ پرسشهای دوستان:
    حالا یه پلیر میاد پول میگیره کتیبه رو میده بعد هم به دروغ میگه پسورد لو رفته بک بدید. سرور بک بره اون که پولشو گرفته پیش دوستاشم خراب نشده. فقط ما داریم سرور بک میدیم که ایشون کسب درآمد کنه.

با فرض بر اینکه بنده بیام اکانت شمارو یه تومن بخرم . بعد خراب کاری سرور بک بشه و شما یه تومن سود کرده باشی ، سوال اینجاست که بازم من میام اکانت بخرم برا خرابکاری با علم به اینکه سرور بک میخوره ؟

امید جان درسته سرور دژکوب نداریم ماها . اما یه خورده میدونیم برنامه از چه قراره . لوگ آیپی ها حداقل 2 هفته روی سرور اصلی میمونه
    گیریم طرف بیاد این حرکت رو بزنه ، میخوایی بگی شما قدرت تشخیص ندارید که آی پی اصلی هر اکانت رو تشخیص بدی ؟
    به هر حال این فرد x اگه هر روز بخواد آی پی بندازه روی 2 اکانت مختلف سیستم شما نمیتونه مولتی اکانتی رو تشخیص بده ؟
    یه جوری سناریو داری راه میندازی انگار مولتی هانتر این وسط هویج هستش و اصلا دارای درک و شعور نیست

ضمن احترام به همه نظرات متاسفانه تصمیمی که گرفته شده برای عدم دخالت قابل تغییر نیست. نقض قوانین انجام شده و ما هم مثل شما متضرر شدیم.
    باز خوبه که میدونی متضرر شدی . بعد از 2 سال ، فکر میکردیم سبک مدیریتتون عوض شده . اما همونه که بود . سرور نرمالی که میخواستیم بیایم رو نمیایم .
    نحوه برخورد شما با این خرید و فروش ها اگر که درست بود برای حداقل یه سرور این مشکلات رو نداشتید
    اما همه سرور ها همینه داستان .حتی اکانت متخلف رو بن نکردید و میگید ایمیلش رو بن کردید . این شبیه به جوکه
    موفق باشید

6. تشکر AmiR SalaR تشکر نمود
    پسندیدن AmiR SalaR پسندید
    مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
    باز خوبه که میدونی متضرر شدی . بعد از 2 سال ، فکر میکردیم سبک مدیریتتون عوض شده . اما همونه که بود . سرور نرمالی که میخواستیم بیایم رو نمیایم .
    نحوه برخورد شما با این خرید و فروش ها اگر که درست بود برای حداقل یه سرور این مشکلات رو نداشتید
    اما همه سرور ها همینه داستان .حتی اکانت متخلف رو بن نکردید و میگید ایمیلش رو بن کردید . این شبیه به جوکه
    موفق باشید
    انشالله هرجا هستید موفق باشید.

با فرض بر اینکه بنده بیام اکانت شمارو یه تومن بخرم . بعد خراب کاری سرور بک بشه و شما یه تومن سود کرده باشی ، سوال اینجاست که بازم من میام اکانت بخرم برا خرابکاری با علم به اینکه سرور بک میخوره ؟
    نه خرید و فروش میشه اما قیمت میاد پایین.

امید جان درسته سرور دژکوب نداریم ماها . اما یه خورده میدونیم برنامه از چه قراره . لوگ آیپی ها حداقل 2 هفته روی سرور اصلی میمونه
    گیریم طرف بیاد این حرکت رو بزنه ، میخوایی بگی شما قدرت تشخیص ندارید که آی پی اصلی هر اکانت رو تشخیص بدی ؟
    به هر حال این فرد x اگه هر روز بخواد آی پی بندازه روی 2 اکانت مختلف سیستم شما نمیتونه مولتی اکانتی رو تشخیص بده ؟
    یه جوری سناریو داری راه میندازی انگار مولتی هانتر این وسط هویج هستش و اصلا دارای درک و شعور نیست
    با یه آیپی جدید اینکار رو انجام بده از کجا میشه تشخیص داد؟
    مولتی اکانتی نیست این میشه لاگین لیدری رو که لیدرای محترم گفتن باید اجازه داشته باشند.

8. تشکر WondeR تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

انشالله هرجا هستید موفق باشید.

نه خرید و فروش میشه اما قیمت میاد پایین.

یعنی چی آخه ؟ ))
    یعنی با اینکه میدونم سرور بک میخوره بازم میام هزینه میکنم و میرم پسورد میخرم ؟
    منطق شما مارو ...

با یه آیپی جدید اینکار رو انجام بده از کجا میشه تشخیص داد؟
    با آی پی جدید بره روی اکانت خودش و همزمان روی اکانت شخص Y ?
    خوب اون درسته . اما فرض رو بر این گرفتید که شخص Y خودش لوگین نداره روی اکانت خودش ؟
    لیدری که میفرمایید مگه آی پی نداره ؟
    اصلا لیدر مگه میشه از ساید دیگه باشه ؟

مولتی اکانتی نیست این میشه لاگین لیدری رو که لیدرای محترم گفتن باید اجازه داشته باشند.
    مشخصه شما نمیخوایی بک بدی تحت هیچ شرایطی و شده هر نوع توجیه و بهونه ایی هم میاری

لااقل یه جوری بهونه بیارید که به شعور کاربرا توهین نشه .

با همین سبک مدیریت ادامه بدید خیلی خوبید
    دیشب با بچه ها صحبت میکردم ، به این نتیجه رسیدیم که امیر خود شما رو هم خریده والا این سطح از مقاومت و جبهه گرفتن منطقی نیست . یه طوری بخورد میکنید انگار جنوب شرق کثیف کاری کرده و در حق شمال غرب ظلم شده

مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
    مشخصه شما نمیخوایی بک بدی تحت هیچ شرایطی و شده هر نوع توجیه و بهونه ایی هم میاری

لااقل یه جوری بهونه بیارید که به شعور کاربرا توهین نشه .

با همین سبک مدیریت ادامه بدید خیلی خوبید
    دیشب با بچه ها صحبت میکردم ، به این نتیجه رسیدیم که امیر خود شما رو هم خریده والا این سطح از مقاومت و جبهه گرفتن منطقی نیست . یه طوری بخورد میکنید انگار جنوب شرق کثیف کاری کرده و در حق شمال غرب ظلم شده
    به نظرم دیگه با بچه ها صحبت نکن چون نتایجی که میگیری خارج از عرف، منطق و حتی عقله.

سرور بک نمی خوره. حرفاتون هم با هم تناقض داره. استدلال ها ضعیف و بی پایه.
    جواب های منو هم یا نمی خونید یا خیلی دارم بد توضیح میدم که متوجه نمیشید.

شما عوض کردن پسورد اکانت ها برای جلوگیری از ادامه خرابکاری رو میگیه دخالت در سرور بعد در کنارش درخواست بک دادن سرور داری؟؟ اسم این دخالت نیست؟
    این یک تناقض

تناقض دوم:
    از اکانت های شما هم بعد از خرابکاری پسورد عوض شده اما در هیچ یک از صحبت هاتون بهش اشاره نکردید. و عمدا به فراموشی سپرده میشه.

تناقض سوم:
    خودتون دارید میگید پسورد اکانت های تیم رقیب بعد خرابکاری عوض شده چرا برای ما نشده (توقع اینکار قبل خرابکاری)

تناقض چهارم:
    میگید ما به قوانین خودمون احترام نمی ذاریم، اما تا میگیم پسورد دادن نقض صریح قوانین هست سکوت میکنید.

تناقض پنجم:
    وقتی در تیم دیگه خرابکاری شد سکوت کردید و درخواست بک داده شدن سرور یا خسارت نداشتید اما حالا رفتار و درخواست متناقضی دارید.

تناقض ششم:
    مدیریت رو متهم به اجرا نکردن قوانین میکنید اما در کنارش با تهدید به حذف کردن درخواست به کرسی نشوندن خواسته غیرقانونی خودتون رو دارید.

تناقض هفتم:
    میگید رفتار مدیر تبعیض گونه بوده اما تبعیض درین ماجرا اگه قرار بود باشه به این شکل بود :
    خسارت اکانت دیگری که در ابتدا درش خرابکاری میشد از طرف مدیریت داده میشد و در عوض الان دخالتی نمی کرد.
    نه اینکه ما اونجا دخالتی نکردیم اینجا هم دخالت نمی کنیم باز شما ما رو متهم به دخالت کردن میکنید.
    انگار هرجا که ما به نفع شما کاری نکنیم همین کاری نکردن و دخالت نکردن ما میشه تعریف شما از دخالت

حالا که بهانه پیدا نکردید چسبیدید به پسورد عوض کردن بعد خرابکاری همین بهانتون مشخصه که چقدر خداروشکر مدیریت بی عیب و نقص بوده درین سرور که نتونستید هیچ مدرک و دلیلی برای جانب داری پیدا کنید و یک بهانه کاملا مسخره که جالب اینجاست برای خودتون هم انجام شده رو دست آویز کردید.

شما جواب تناقض های بالا رو بده بعد دنبال رفتار متناقض مدیریت باش. متشکرم.

11. تشکر sw team, mohsen.2pac, WondeR تشکر نمود
    نپسندیدن pho3niX نپسندید
    مدیریت

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 54 پست

برای بستن این بحث غیرمنطقی و در آخر، فقط محض اطلاع بدونید که نه پول تیم پرشین نه تیم شما نه هیچ تیمی نه رضای دلتون و دلشون برای من اونقدری بی ارزش هست که نخوام روزیمو بزنم تو ببخشید نجسی و بذارم تو دهن خودم و خانوادم.
    لطفا تو جلسات بعدی که با بچه ها میشینی صحبت میکنی اینو در نظر بگیر.

در مورد دوستانی که لطف کردن و به مدیریت ما توپیدن اینم از مدیریت خوب و عدم دخالت ما نتیجه رو ببینید.

واسه دوست عزیزی که فحش دادی به مدیریت ما این برای شماست.
    اینم نتیجه مدیریت خوب، تهش چی شد؟ میدونی بحث لیاقته بحث مدیریت نیست. هرکار کنی میشینن تو جلسات منطقی و پرتحلیلشون، و چرت و پرت به آدم میبندند. خلایق هرچه لایق. موفق و سلامت باشید. ما لیاقت پلیرهایی که میخوان حذف کنند رو نداشتیم.

13. تشکر deadlock, mohsen.2pac, WondeR تشکر نمود
    پسندیدن deadlock پسندید
    نپسندیدن pho3niX نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

برای بستن این بحث غیرمنطقی و در آخر، فقط محض اطلاع بدونید که نه پول تیم پرشین نه تیم شما نه هیچ تیمی نه رضای دلتون و دلشون برای من اونقدری بی ارزش هست که نخوام روزیمو بزنم تو ببخشید نجسی و بذارم تو دهن خودم و خانوادم.
    لطفا تو جلسات بعدی که با بچه ها میشینی صحبت میکنی اینو در نظر بگیر.

در مورد دوستانی که لطف کردن و به مدیریت ما توپیدن اینم از مدیریت خوب و عدم دخالت ما نتیجه رو ببینید.

واسه دوست عزیزی که فحش دادی به مدیریت ما این برای شماست.
    اینم نتیجه مدیریت خوب، تهش چی شد؟ میدونی بحث لیاقته بحث مدیریت نیست. هرکار کنی میشینن تو جلسات منطقی و پرتحلیلشون، و چرت و پرت به آدم میبندند. خلایق هرچه لایق. موفق و سلامت باشید. ما لیاقت پلیرهایی که میخوان حذف کنند رو نداشتیم.
    هیج کس هیج وقت هیچ جا از تیم ما نگفت شما روزیت رو با پول گرفتن از تیمی داری تامین میکنی
    این سایت 1000 تا عیب داشته باشه که فکر کنم بیشتر هم داره !!! در کنار حسن هاش
    مدیریتتون بسیار ضعیفه
    پیشنهاد میکنم در کنار زحماتی که میکشید یه مدیر لایق استخدام کنید که آشنا به این بازی باشه
    صرف سالم بودن به معنی بهترین بودن نیست
    من صراحتا اعلام میکنم اشتباه لو رفتن پسورد در درجه اول از تیم ما بوده چشممون کور دندمون نرم زحمات و هزینه جند ماهمون رفت رو هوا
    اون پولی که گرفت طرف پس رو داد خرج دوا درمونش بشه !(الان احسان میاد میگهه گریه زاری میکنید)
    برادر من سالم بودن و شریف بودن شما
    و تصورات شما که کدوم کار درسته بدرد ما پلیرها نمیخوره ما قوانین بازدارنده درست درمون میخواستیم و برخورد منطقی و اجرای نص قوانین نه اینکه برای اونا اگه انجام شد برای شما هم انجام شده دیگه به چه زبونی بگم
    کارهات تصمیم گیری هات هم تنش زاست هم غیرحرفه ای

- - - Updated - - -

به نظرم دیگه با بچه ها صحبت نکن چون نتایجی که میگیری خارج از عرف، منطق و حتی عقله.

سرور بک نمی خوره. حرفاتون هم با هم تناقض داره. استدلال ها ضعیف و بی پایه.
    جواب های منو هم یا نمی خونید یا خیلی دارم بد توضیح میدم که متوجه نمیشید.

شما عوض کردن پسورد اکانت ها برای جلوگیری از ادامه خرابکاری رو میگیه دخالت در سرور بعد در کنارش درخواست بک دادن سرور داری؟؟ اسم این دخالت نیست؟
    این یک تناقض

تناقض دوم:
    از اکانت های شما هم بعد از خرابکاری پسورد عوض شده اما در هیچ یک از صحبت هاتون بهش اشاره نکردید. و عمدا به فراموشی سپرده میشه.

تناقض سوم:
    خودتون دارید میگید پسورد اکانت های تیم رقیب بعد خرابکاری عوض شده چرا برای ما نشده (توقع اینکار قبل خرابکاری)

تناقض چهارم:
    میگید ما به قوانین خودمون احترام نمی ذاریم، اما تا میگیم پسورد دادن نقض صریح قوانین هست سکوت میکنید.

تناقض پنجم:
    وقتی در تیم دیگه خرابکاری شد سکوت کردید و درخواست بک داده شدن سرور یا خسارت نداشتید اما حالا رفتار و درخواست متناقضی دارید.

تناقض ششم:
    مدیریت رو متهم به اجرا نکردن قوانین میکنید اما در کنارش با تهدید به حذف کردن درخواست به کرسی نشوندن خواسته غیرقانونی خودتون رو دارید.

تناقض هفتم:
    میگید رفتار مدیر تبعیض گونه بوده اما تبعیض درین ماجرا اگه قرار بود باشه به این شکل بود :
    خسارت اکانت دیگری که در ابتدا درش خرابکاری میشد از طرف مدیریت داده میشد و در عوض الان دخالتی نمی کرد.
    نه اینکه ما اونجا دخالتی نکردیم اینجا هم دخالت نمی کنیم باز شما ما رو متهم به دخالت کردن میکنید.
    انگار هرجا که ما به نفع شما کاری نکنیم همین کاری نکردن و دخالت نکردن ما میشه تعریف شما از دخالت

حالا که بهانه پیدا نکردید چسبیدید به پسورد عوض کردن بعد خرابکاری همین بهانتون مشخصه که چقدر خداروشکر مدیریت بی عیب و نقص بوده درین سرور که نتونستید هیچ مدرک و دلیلی برای جانب داری پیدا کنید و یک بهانه کاملا مسخره که جالب اینجاست برای خودتون هم انجام شده رو دست آویز کردید.

شما جواب تناقض های بالا رو بده بعد دنبال رفتار متناقض مدیریت باش. متشکرم.
    جواب تناقضات رو میخوام
    طرف اومده کل همرها رو کرده تو دیوار کتیبه ها رو برده کپ رو جنج گرده روی 4 تا اکانت در عرض 10 مین مسلما هم کار یک نفر نیست آی پی هم روی چند اکانت داره
    اومدی پسورد عوض کردی بعد خرابکاری که خودمون فهمیدیم اعلام کردیم زحمت کشیدی میترسیدی بیاد دهکده ها رو ببره با خودش !!!
    اصلا نباید این کار رو میکردی برای هیچ طرفی دیگه به چه زبونی بگم اگه اونور پسورد رو خودسر عوض کردی چه اینور اشتباه کردی اینو من چند بار توضیح بدم
    ضمن اینکه با علم به لوگین هم قبل از خرابکاری اونور عوض شده نامه اش رو هم آپلود میکنم تو فروم ملاحظه بفرمایید
    قضیه پسورد دادن رو هم واضح گفتم خود دات کام هم تشریف ببرید قانون پسورد بعد کتیبه ها برای آی پی لیدرهای اتحاد فیکس میشه بقیه آی پی ها و اکانتها بن میشه
    شما توانایی شناسایی آی پی لیدر اتحاد ها و متحدین رو ندارید که روزانه چک بفرمایید هر کسی از هر سایدی هرجایی میتونه لوگین کنه من باید جوابش رو بدم ؟؟
    پست فروم من تو قسمت انتقادات هست که قبل از شروع سرور واضح گفتم خسارات جبران شه که طرف کننده بفهمه بی فایده است این کار چرا اصرار داری که تا برای ما پیش اومد ما حرف زدیم !!!
    شما دقیقا کجا به نفع ما کار کردی حداقل بگو بدونیم تشکر کنیم !
    عزیز دل شما دخالت مستقیم داخل بازی کردید این رو از هر کسی که فکر میکنید دستی بر آتش داره و بازی رو بلده بپرسید این هم درست نیست
    جایی هم نخوندم سرور رو بک ندید ما حذف میکنیم شما جایی دیدید به ما هم اعلام بفرمایید چه سرور رو بک بدید چه بک ندید تا زمانی که قوانین واضح باشه در کنار سلامت مدیریت و شرافت مدیریت که الان دارید لیافت مدیریتی و حساب کتاب بود ما بازی نمیکنیم بی سرو صدا هم داریم حذف میکنیم بدون اعتراض بدون تهدید و بدون اینکه کسی رو ببریم سایت بغلی
    این بحث تموم شده است به شما هم پیشنهاد میکنم به جای جواب دادنها بی پایه و اساس که بیشتر به اعصاب خراب ما رعشه وارد میکنه به فکر اصلاح موارد ذیل باشید

- - - Updated - - -

هرجا هستید خدا همراهتون باشه.
    اسم اینکار دخالت نیست. و تا خرابکاری نشه نمیشه فهمید که پشت ماجرا چیه و اقدامی کرد. برای شما هم اقدام انجام شده اما شما خودتو به خواب زدید.
    شما سرور اولت نیست که اینجا بازی میکنی ما هم سرور اولمون نیست. همیشه هرکی کم آورده تقصیر ها رو انداخت گردن مدیریت و مولتی هانتر و دیواری کوتاه تر از ما ندیده.
    شما که اگه می موندی حتما برنده میشدی چون پسورد اکانت های تیم مقابل عوض شد خرابکاری ادامه پیدا نکرد می خوای حذف کنی؟ یا چون تیم قویتون کتیبه و اکانت فروخته؟
    تو رو خدا اینقدر قضیه رو فان نکنید این استدلال های خنده دار رو چهار روز که ازین قضیه گذشت بشینید دوباره بخونید.
    شما حذف کردی چون جلوی ادامه خرابکاری تو تیم حریف گرفته شد اما شانس شما خرابکاری اول شما خورد به کتیبه دیگه مولتی هانتر جلوی چیو می خواست بگیره؟؟ هنوز خرابکاری نشده میومد پسورداتون رو عوض میکرد؟ از کجا بفهمه این آیپی مشترک بین دو اکانت از ساید مختلف برای خرابکاریه؟؟ اگه پسوردتون رو هم عوض میکرد شاکی میشدید بهانه میکردید برای حذف.

تصمیمتون رو گرفتید، تصمیم مدیریت هم عدم دخالت در سرور هست و ما هیچ دخالتی نمی کنیم (عوض کردن پسورد های اکانت ها برای جلوگیری از ادامه خرابکاری اسمش دخالت نیست )
    به نظر مواضع روشن هست و هر شخص بی طرفی این مناظره رو بخونه تمام ماجرا میاد دستش. موفق باشید.
    پسورد عوض کردن اسمش دخالت هست
    عزیز دل
    اینور تو 60 تا اکانت اول سرور بالای 40 تاش مربوط به تیم ماست
    جنگ آموز هم اونور کلا روی 2 تا اکانت بوده جفتشون هم رمر بوده
    واندر رو پایین نمیاوردن
    دیشب هم قرار بود بازی کنیم اتفاقا ولی عکس نامه مولتی هانترت اعلام خودت که پسورد های ملت رو عوض میکنی بهشون نامه خصوصی میدی علاوه بر نامه عمومی بهت میگیم اینور چرا اینکار رو نمیکنی میگی ما بیگار نیستیم تصمیم جمعی بر این شد که رفع زحمت کنیم در سرورهای بیابون سرتون خلوت بشه یه مدت
    به رفتارهاتون فکر کنید عملکردتون و طرز برخوردتون درست شد بشینیم دوباره بازی کنیم
    مشکل نه خرابکاری بوده نه تیم روبرو مشکل عملکرد شماست

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    (الان احسان میاد میگهه گریه زاری میکنید)
    نه والا حرف من از اول همین بود که برید اونی که اکانت فروخته رو پیدا کنید و چوب تو ک...ش کنید.
    خوشحالم که بالاخره به این بعد قضیه هم فک کردین.
    اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
    کاش پاهايم ميشکست...

16. تشکر mohsen.2pac, partizan تشکر نمود
    پسندیدن partizan, shoshor, mohsen.2pac پسندید
    200t
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    پسورد عوض کردن اسمش دخالت هست
    عزیز دل
    اینور تو 60 تا اکانت اول سرور بالای 40 تاش مربوط به تیم ماست
    جنگ آموز هم اونور کلا روی 2 تا اکانت بوده جفتشون هم رمر بوده
    واندر رو پایین نمیاوردن
    دیشب هم قرار بود بازی کنیم اتفاقا ولی عکس نامه مولتی هانترت اعلام خودت که پسورد های ملت رو عوض میکنی بهشون نامه خصوصی میدی علاوه بر نامه عمومی بهت میگیم اینور چرا اینکار رو نمیکنی میگی ما بیگار نیستیم تصمیم جمعی بر این شد که رفع زحمت کنیم در سرورهای بیابون سرتون خلوت بشه یه مدت
    به رفتارهاتون فکر کنید عملکردتون و طرز برخوردتون درست شد بشینیم دوباره بازی کنیم
    مشکل نه خرابکاری بوده نه تیم روبرو مشکل عملکرد شماست
    دقیقا همینطوره با همین کثافت کاری بازم میبردی بازی رو چون خیلی زمان هست ولی وقتی حرفای ادمین سایت رو میبینیم انگار یک نفر از nw داره پست میذاره و کلا داره از حق اونور که پایمال شده دفاع میکنه ))

اکانت arlad200chin خودم
    arlad.JPG
    اکانت def se فرامرز سلطان دف
    def se.JPG
    اکانت legendly محمد سپاهی عزیز و قوی
    legend.JPG
    اکانت se.lion مصطفی از با معرفتا
    se.lion.JPG
    اکانت warlock نیاز به معرفی نداره آقا بهنام
    warlock.jpeg
    این 5 تا اکانت که من دسترسی داشتم بالای 6 و نیم میلیون دفاع داشت که از دیروز حدود نیم میلیون لاست خورده وگرنه بالای 7 میلیون بود

اکانت های mental . karafs . italiano tondar lenovo.castle blackو و و ...... خیلی اکانت دیگه که توی 2 صفحه اول آمار مشخصه وضعیتشون چطوره و خیلیاشون از این 5 تا بهتره

تعداد همر ها هم که خیلی خوب شارژ کزدیم و هم جنگی هم واندر زن وضعیت خوبی داریم در قابل حریف که کاتا نداره اصلا که با جنگ شارژ شده باشه

خیلی راحت بازی رو میگرفتیم حتی با کثافت کاری حریف
    ولی ولی ولی برخورد های متناقض از سوی امید ، 5 صفحه دفاع از حقوق nw و رد پیشنهاد های عقلانی و بازی با کلمات و دروغ ! رمز اکانت های ما اصلا عوض نشد بعد لو رفتن ، تازه امروز صبح یادشون افتاد رمز یک اکانت پوشر رو عوض کردن )))

هیچ رفتار یکسانی با 2 تیم نشد و حتی میزان کثافت کاریا هم اصلا قابل قیاست نیست ! رفتار های ادمین طی این سال ها همیشه برای ما جور دیگه بوده

اصلا رمز های ما تغییر نکرد ، حتی بعد اینکه گفتیم خراب کاری شده ، ول کردن به امون خدا تا بقیه جا ها ام خرابکاری شه!

خیلی واضح دست برده توی بازی قبول هم نمیکنه ! عجب بابا عجب !
    ویرایش توسط 200t : 08-20-2020 در ساعت 09:51 PM

18. تشکر M3nTaL, scor, partizan, pho3niX تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, scor, partizan, pho3niX پسندید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین