2نفر معلوم نیست کجا فشاری شدن ، از چیزی خبر ندارن ، نمیدونن چندین سرور با 2 عمل مشابه چجوری 2 برخوردی صورت گرفته که زمین تا اسمون با هم فرق دارن ، بعد اومدن اینجا از کرده و نکرده هاشون میگن در صورتی که هیچ اظلاعی ندارن چی شده. کلا فاز آموزش دارن :دی رزومه صفز :دی

وقتی 2 تا اتفاق مشابه بیفته و طوری برخورد کنن که جفتش به ضرروت باشه و کاملا تبعیض مشهود باشه برای همه ، میفهمین چی میگم ، حالا بیاین خاطره بنویسید

اقا امید حرف هاتونو داشتم میخوندم ، به 2نفر از دوستان قدیمیم گفتم بیان بخونن ! من گفتم شاید من دارم بد میخونم ! ولی اونا هم گفتن طوری صحبت شده که انگار شما کثافت کاری کردین و رفتار و حرف ها طوری بوده که انگار از تیم کثافت کار ( در تمامی سرور ها ) داره حمایت میشه !

شما این همه سرور یه رفتاری داشتین که خلاف بوده ، خودتونم قبول کردین ولی تا به تیم ما رسید وا رسید !!! یک بار هم برای تیم ما مثل اونور برخورد کنین !
هر سرور همین بوده و این خودش شائبه ایجاد میکنه !!!

این تیم کوچیک ترین خطایی نداشته و همیشه سالم بازی کرده ،ولی با این برخورد شما ، دقیقا تیم کثافت کار ها دارن خوش و خرم به بازی ادامه میدن ، تیمی که سالم بازی کرده محکوم به ترک سرور شده !!! هر سرور همین بوده !
خواهش میکنم ایمیل طرف رو مسدود نکنین ! چون فقط دارین سایت خودتونو مسخره میکنین با این کار و هرکی از بیرون میشنوه 4 تا متلک میندازه بهتون و میخنده ! دقیقا چه اتفاقی میفته ایمیل رنک 100 رو بن میکنین ؟ خب طرف این همه پول خرج کرده کثافت کاری کنه میاد 100 تومن خرج میکنه ایمیل بهترشو میخره براش! واقعا نمیفهمم با مسدود کردن ایمیل دارین کی رو مسخره میکنین! دقیقا چه اتفاقی میفته ایمیل مسدود شه ؟؟؟؟!!!!!

این دوستانی که تا هرچی میشه میان میگن سرور های کام فلان بیسار هم فازشون باحاله :دی ، اینجا چیش شبیه کام هست که تا یه چی میشه میاید 4 تا خاطره میگین و با کام مقایسه میکنین و فاز روشن فکری و بلده بازی بودن میگیرین ! نظر بدین ولی قبل بدونین 10 تا سرور چه برخوردی صورت گرفته و این سرور داشتانش چی بوده ! خودتون دارین میگین من به عنوان یکی که بیرون بازی ام ! خودتون اول جملتون دارین میگین از چیزی خبر ندارم ! وسط دعوا داره از لایک و خاطراتش میگه :دی

توی قوانین نوشته شده امکان تغییر قوانین از طرف مدیریت در هر زمان از بازی محفوظه !

وقتی میبینین نزدیک 3 میلیون گندم خور نیرو دفاعی از روی 2 تا کتیبه اند گیم ( مرتاض یونیک ، معماری یونیک ) و یه کتیبه چکمه کوچیک یک خوزده و نزدیک یک میلیون گندمخور نیروی حجومی یک اکانت و نزدیک نیم میلیون کتیبه تهاجمی از اکانت جانشین خورده به کپ ناتار ! وقتی اکانت مد نظر اکانت هولدر بوده که فقط و فقط لیدر ها رمزشو داشتن ، میشه سرور رو بک داد تا کسانی که این کار کثیف رو کردن نا کام بمونن !
خب الانم دارید یه کار میکنین هرکی جلوی تیم پرشین بازی کنه بدونه ته سرور اگه رمز لو بده ، حدود 5-6میلیون پول تو حسابشه ! ادم گشنه و حرومزاده زیاد پیدا میشه! غیر مستقیم دارید تبلیغ میکنین هرکی بازی کنه میتونه انقد پول دربیاره از این راه !
ولی خیلی راحت میتونین جلوش رو بگیرید ولی نمیگیرید !

تیم حریف ممکنه اعتراض کنه درسته ؟ خیلی راحت میتونین دلیلش رو بگین ، خب طبیعی هست که تیمی که خرابکاری کرده اعتراض میکنه !! میخواد اعترض کنه بگه چرا خرابکاری ما رو بک زدین ؟

خودتون میدونین اکانت ayso به خاطر کینه شخصی اون اتفاق براش افتاد !!! این صحبت از تیمی هست که این همه وقت گذاشته این همه هزینه کرده و همش توی چند ثانیه از بین رفته
امکان تغییر قوانین توی این زمان از بازی اصلا مشکلی نداره ، چون برای همه شاف هست موضوع و هرکی انسان یاشه مخالف این کارا هست !!!

ولی شما طوری صحبت میکنین انگار ما خرابکاری کردیم و سرور رو به باد دادیم ! انصاف داشته باشید ، یک بار هم برای تیم ما این کار رو کنین ! چرا این همه سرور برای تیم تیم مقابل انجام دادین و تا ما چیزی از تبعیض گفتیم فقط گفتین بله حق با شماست و فقط یه عذرخواهی شنیدیم!!!

تیم مقابل خودتون میدونین هر سروری که حضور داره باید این اتفاق ها داخل اون سرور بیفته ! ( اگه تونستین یک سرور بگید که هیچ اتفاقی نیفتاده باشه )
پس کی میخواید جلوشونو بگیرید ؟

طرف میاد 5-6 ملیون هزینه میکنه تا زحمت شبانه روزی این همه ادم از بین ببره و شما با این کارتون دارین حمایت میکنین از اون تیم که خودتون میدونین داستانشونو!

خیلی راحت میشه فقط و فقط چند ساعت سرور رو بک بدید و عدالت رو داخل بازی بیارید ، دست اینجور آدما رو از سرور ببرید ، ولی هیچ وقت برای تیم ما انجام نمیدین!

خیلی راحت تیمی که کثیف بازی کرده حمایت شده ! تیمی که زحمتش به باد رفته...........