نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.2pac نمایش پست ها
دقیقا به نکته خوبی اشاره کردید امید جان , در حال اماده کردن یه متن هستم و یکی از سوالات اساسی من هم این بود که شما امکانش رو دارید بدون خطا متوجه بشید چه اکانتهایی رو وی پی اس هستن و با بات بالا میان یا خیر
این خیلی مهم هست برای رسیدن به جمع بندی
اگر این امکان وجود داشته باشه خیلی سر راست میشه کار
البته اینجور که فرمودین امکانش نیست, درسته?

اگر نه یکم پیچیده میشه و احتیاج به یسری قوانین تازه داریم که باید در موردش بحث بشه اینهارو به عنوان مثال عرض میکنم: مثلا هیچ اکانتی تا ده چهارم یا پنجم رو نزده نتونه بیشتر از یه حد معقول اونم از طریق بازار پوش کنه( حد معقول منظور در حد بالا بردن سفارت برای اکانت هم اتحادی که سفارت روشه یا کمک به هم اتحادی برای بالا کشیدن اکانتش در حد گرفتن جشن و بالا بردن اقامتگاهو این چیزا)
یا مثلا میشه با گذاشتن سقف برای پوش در هر تایم سرور تا حدود زیادی مولتی بازی رو کنترل کرد که صنعتی نشه
همچنین نظارت بر روی اکانت های پوش کننده که ایا اونها اصلا پلیر روشون هست یا صرفا برای غارت ساخته شدن
این رو خیلی راحت از طریق زیر ساختهای اون اکانت , نامه های موجود بر روی اکانت و این قبیل چیزها میشه فهمید

حالا اون قضیه اکانتهای روی وی پی اس مشخص بشه تا بشینیم مفصل بحث کنیم ببینیم چه گلی میشه به سرمون بگیریم که بهتر بشه در مورد مولتی بازی و پوش

ای پی برای پلن و جابجایی دف که بنظرم خیلی راحت میشه حلش کرد و جای بحث چندانی نداره
فرض رو بر این بذارید که به صورت سیستمی امکان تشخیص دقیق و بدون خطا وجود نداره.
پیشنهاد بنده اینه که این خطها ها به صورت امتیاز برای کاربر در نظر گرفته بشه:
هرقدمی که در راستای منافع اکانت برداشته شد امتیاز مثبت.
هر قدمی که در راستای منافع غیر اکانت برداشته شد امتیاز منفی.
در صورتی که امتیاز منفی از یه حدی فراتر رفت اکانت محدود بشه و باید اقدامات مثبت در راستای اکانت انجام بشه تا اکانت محدودیتش برداشته بشه.

حالا با این الگوریتم ما کافیه که بیایم اقداماتی که در اکانت انجام میشه رو امتیاز بندی کنیم و به هرکدوم یه پوینت و امتیاز بدیم و در مجموع اکانتی که امتیازش بالانس باشه یعنی اینکه پلیر داره و اکانتی که امتیازش بالانس نیست یعنی اینکه مولتی هست.

البته این پیشنهاده ولی فکر میکنم جلوی خطا ها رو بگیره.