نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
به نظرم اول باید ببینیم اصلا مولتی چیه!!!
مولتی اکانت به اکانتی گفته میشه که برای منافع یه اکانت دیگه مورد استفاده قرار میگیره! میتونه استفاده از قفسش باشه!!! میتونه استفاده از منابعش باشه!!
حالا سوال اصلی اینجاست اگه اکانتی بود که مثلا با ایپی مجزا ساخته شد و برای دف سازی ازش استفاده شد ایا باید بن شه یا نه؟؟؟
ایا بهتر نیست با توجه به کمبود پلیر این نوع اکانتها که برای زیبایی بازی و دف سازی ساخته میشن نه برای غارت شدن تو بازی باقی بموونن؟؟

- - - Updated - - -

از نظر من بن کردن اکانتها باید سیستمی باشه. تا وقتی ایپی مشترکی نباشه یا از اکانت برای پیشرفت اکانت دیگه ایی استفاده نشه نباید اکانت بن شه!!!
ایپی وی پی اس باید بن شه چون راه در رو زیاد داره چه ایرانی چه خارجی
ایپی تلفن همراه به رسمیت شناخته شه به فرض طرف مولتی باز مگه چند تا ایپی تو یه خانه پیدا میشه؟
تخلف باید مشخص باشه که بن کنیم نه با تشخیص!!! هیچ قانونی تو دنیا با تشخیص نیست!! تا جرمی اتفاق نیفته مجرم نداریم این یه بحث واضح است

- - - Updated - - -

اکانتهای بن شده تماما" از بازی حذف شن و هیچیشون نمونه یا حداقل پاپشون 2 شه که نشه ریدشون داد!!!

- - - Updated - - -

موضوع پوش توافقی چی میشه حالا؟؟؟
یک اکانت مثلا 3 پلیر داره!!! هر پلیر یه ایپی خانگی داره!!!! تو هیچ قانونی نمیتونی بن کنی اکانتی رو که ایپی خانگی داره و توافقی داره پوش میده به اکانت اصلی!! تو همین 3 ایکس هم شخص من یه اکانت بالا کشیدم دادم دوستم رید بده!! با اینکه با مولتی بازی برخورد میشه ولی نمیشه من بن بشم!!! هر روز لاگین میکنم و ایپی جانشینی اصلا اک بالا نیومده!!!

- - - Updated - - -

به نظر من ایپی خانگی که بدون جانشینی بالا امده رو میشه غارت توافقی کرد اما تلفن همراه یا وی پی اس رو نه
امکان تشخیص هاستینگ بودن ISP (وی پی اس) به صورت دقیق وجود نداره و روشهایی که هست دارای خطا هست و نیاز به آپدیت ماهانه یا هفتگی داره. این کار به صورت دستی توسط مولتی هانتر توسط سرویس های آنلاین انجام میشه. که البته این سرویس ها api محدود در اختیار می ذارند و نمیشه به صورت سیستماتیک و جامع ازشون استفاده کرد.
اکانت های توقیفی قابل غارت نیستند.

به نظرم قوانین باید طوری باشه که منبع IP (موبایل، اینترنت خانگی، vps و ...) مهم نباشه و عملکرد هر IP مورد بررسی قرار بگیره.