عزیز دلم من کجا تفرقه انداختم یا اینکه خدایی نکرده گفتم بازیکن های خوبی نیستند؟
اتفاقا من من چند سال پیش یه سرور هزار با تیمم رفتم، و توی سرور هزار با تیم گلوری کنار هم بازی کردیم، دوتا تیم یکی شدیم اگه یادشون باشه ما تیم خیری بودیم
توی پروفایل هم مدال هاش هستن
شما هم تجربه کنید خیلی باحاله
ولی الکی نری ها، یه هفته ای که هیچ کاری نداشتی برو
مثلا توی اون هفته قصد غذا خوردن یا دسشویی رفتن نداشته باش اصلا
خلاصه قسمت اول صحبتت برای ما حجمه درست نکن و حرف او دهنمون نذار، که تا حالا فقط آبرو جمع کردیم، خدایی نکرده خراب نشیم واسه یه بازی...
قسمت دوم صحبتتون، واقعا واندر روی هر ایمیلی 100 بشه، اون ایمیل توتال یا گلد ساپورتر سایده؟
این حرف یعنی طرف گلد میده برنده شدن رو میخره؟ یا یعنی گلد میده لیدر شدن رو میخره؟
این نکته رو از من داشته باشه یادگاری، توی این بازی اونی که از همه پولدارتره بهترین نیست، دژکوب اصلا بازیه پولدارا نیست
توی این بازی اونی که از همه بیکار تره، بهتره
این بازی اصلا بحث پول نیست، چون شما نمیتونی نیرو بخری (به استثنا سرورهای VIP که دفاع میشه خرید)، نیرو با زمان به وجود میاد، زمان رو هم نمیتونی بخری و متوقف کنی
پس مهم نیست کی گلد میده کی توتاله
حتی مهم نیست روی ایمیل کی واندر 100 میشه
تنها چیزی که مهمه، اینه کدوم تیم با هم هماهنگ هستند و با هم قشنگ تر بازی میکنند
و طرز فکر کدوم تیم پلنری خلاق تر از بقیه ست
اگه لنگ ایمیل و افتخاراتی، من همینجا از امید جان عزیز درخواست میکنم، مردونه همه امتیازات روی ایمیل منو بگیرید و به اکانت ماهان سامورایی اضافه کنید... با تشکر
اون گلدهای روی ایمیلم هم نصفشو بهشون بدید...
دارم بازیکن میخرم غیر مستقیم
خب دیگه همه چیز حل شد، ما با هم رفاقت استارت زدیم، خوب و خوش و خرم برگردیم سر بازی *مثلا شکلک قلب* (نمیدونم چرا شکلک قلب نداره واسه من)