ویرایش توسط ChapDAST : 03-27-2020 در ساعت 06:38 PM
فعلا که توتال لیدر و گلد بدتون هزار بازه خدا رو شکر من هزار اصلا نبودم( بی احترامی به دوستان هزار باز نباشه که همشون پلیرهای خوبی هستن) جای شکرش باقیه شما فعلا برو ببینم یه پک گلد بهت می ده بزرگتون یا نه بعد بیا عزیزم چیزی بنویس خوبه وقتی شناختی نداری چیزی نگی کسی نمی گه شما بلد نیستید حرف بزنید
SW IS MY HOME
عزیز دلم اگه نمیدونی نشونه ی بی اطلاعاتیت نیست، نشونه ی بی تجربگیته
گلد ساید شمال غرب رو من دارم میدم نه دوست هزاربازتون
و همچنین نمیدونی که توتال شمال ذغرب توی این سرور کارو چپ دسته
و اون قسمتی که گفتی خدا رو شکر هزار باز نیستم، یعنی الان پشت لیدرتو خالی کردی؟ خخخخخ
فکر میکردم من اون دوستی هستم که از صدتا دشمن بدتره، شما خودت تنهایی 100تای منی
خخخخ
موفق باشی واقعا:d
عزیز دلم من کجا تفرقه انداختم یا اینکه خدایی نکرده گفتم بازیکن های خوبی نیستند؟
اتفاقا من من چند سال پیش یه سرور هزار با تیمم رفتم، و توی سرور هزار با تیم گلوری کنار هم بازی کردیم، دوتا تیم یکی شدیم اگه یادشون باشه ما تیم خیری بودیم
توی پروفایل هم مدال هاش هستن
شما هم تجربه کنید خیلی باحاله
ولی الکی نری ها، یه هفته ای که هیچ کاری نداشتی برو
مثلا توی اون هفته قصد غذا خوردن یا دسشویی رفتن نداشته باش اصلا
خلاصه قسمت اول صحبتت برای ما حجمه درست نکن و حرف او دهنمون نذار، که تا حالا فقط آبرو جمع کردیم، خدایی نکرده خراب نشیم واسه یه بازی...
قسمت دوم صحبتتون، واقعا واندر روی هر ایمیلی 100 بشه، اون ایمیل توتال یا گلد ساپورتر سایده؟
این حرف یعنی طرف گلد میده برنده شدن رو میخره؟ یا یعنی گلد میده لیدر شدن رو میخره؟
این نکته رو از من داشته باشه یادگاری، توی این بازی اونی که از همه پولدارتره بهترین نیست، دژکوب اصلا بازیه پولدارا نیست
توی این بازی اونی که از همه بیکار تره، بهتره
این بازی اصلا بحث پول نیست، چون شما نمیتونی نیرو بخری (به استثنا سرورهای VIP که دفاع میشه خرید)، نیرو با زمان به وجود میاد، زمان رو هم نمیتونی بخری و متوقف کنی
پس مهم نیست کی گلد میده کی توتاله
حتی مهم نیست روی ایمیل کی واندر 100 میشه
تنها چیزی که مهمه، اینه کدوم تیم با هم هماهنگ هستند و با هم قشنگ تر بازی میکنند
و طرز فکر کدوم تیم پلنری خلاق تر از بقیه ست
اگه لنگ ایمیل و افتخاراتی، من همینجا از امید جان عزیز درخواست میکنم، مردونه همه امتیازات روی ایمیل منو بگیرید و به اکانت ماهان سامورایی اضافه کنید... با تشکر
اون گلدهای روی ایمیلم هم نصفشو بهشون بدید...
دارم بازیکن میخرم غیر مستقیم
خب دیگه همه چیز حل شد، ما با هم رفاقت استارت زدیم، خوب و خوش و خرم برگردیم سر بازی *مثلا شکلک قلب* (نمیدونم چرا شکلک قلب نداره واسه من)
Sir Alex Fergi تشکر نمود
Sir Alex Fergi پسندید
سلام خوب هستید دوستان خودتون دارن می گن گلد می دیم دیگه :d
- - - Updated - - -
بله وقتی بیایی اکانت داخل sw بیاری بالا برای اینکه بزنید ما رو از داخل ساید اینطور می شه حالا که شما شروع کردید ما هستیم دفاع تون هم خیلی خوب بود از بچه های خودمون هم که همر دادن تشکر می کنم.
SW IS MY HOME
سرور سرعتش بالاست آدم بیشتر درگیر اکانتهاست تا اکانت !! با این وضع مولتی بازی
چند تا نکته هم وجود داره خلاصه عرض میکنم با توجه به پست های قبلی
1- بحث خرید و فروش و ..... هر کسی تو این زندگی و بازی میتونه هرچیزی که قابل فروش باشه رو بفروشه این قضیه تبعات داره باید تبعاتش رو هم بپذیزه بهش بگن اکانت فروش واندر فروش ساید فروش تبعاتش هم به خودش برمیگرده ! دیگه باید بپذیره انتظار هم نداشته باشه همه بگن به به تو خوبی !! ممکنه تیمش از هم بپاشه اصلا بازی نکنه قبلا لیدر ساید باشه سایدشو عوض کنه تیمش 60 نفر باشن بشن 6 نفر !! لیدر یه زیر شاخه بشه به خودش مربوطه نه به ما منظورم هم شخص خاصی نیست
2-در مورد تقسیم گلد و گلد دادن یک ساید که من میدم یا اون میده باز هرکسی نظرش محترمه جرم هم نیست خدا رو شکر تو تیم لگاسی همه گلدشون رو خودشون میخرن بر حسب برنامه ای که به اکانتها داده میشه یا اکانتهای کمک تیم گلد پخش میشه الان پول 2 تا پیتزا رو بزاری کنار پول یه پک گلد که باهاش اکانت بکشی بالا در میاد- اینکه با یه سطل گلد هم واسی در سرور هرکسی رد شد بیای بگو گلدت رو میدم بیا بازی کن واسم یه استراتژی هست خوب و بدش هم با ما نیست ما میپسندیم کسی با ما یا علی میگه بخاطر خودمون بگه نه حساب بانکیمون
3- در مورد پلن ساید ها و تیم ها اصولا روال از قبل این بوده که تو اتحاد ها لیدر کل رو مینوشتن بحث های نپ متا و فروم رو اعلام میکردن همه چی مکتوب و مستند میشدفعلا که تنها سایدی که اعلام لیدر کلی کرده شمال غربه
4- سرور شلوعی هست میتونه جذاب باشه لینک ها رو بزارید اینجا ما هم لذت ببریم شاید بر حسب سیاست داخل بازی رقیب باشیم نه رفیق ولی دشمن هم نیستیم میشه تو فروم محترمانه تر و دوستانه تر هم پست گذاشت اگه صلاح دونستید
5-لینک زد و خورد های بالا رو دیدم اکانت داخل ساید رو باید زد اگه دست تیم نباشه طبیعتا هم تلفات داره خسته نباشید به هر دو طرف
پارتیزان مانی
black پسندید