نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
یاالله
سلام علیکم دوستان
اول از همه اعلام کنم فعلا شمال شرق و اکانت GangBang هستم خدمت دوستان یه مدت اومدم کمک سالار تا بیاد خودش
دوما آی آر هم از این برنامه ها نیست که آبادی رو خالی کنی و همونجا پر شه . پر شدن قانون و اصول داره و فکر کنم بر اساس گذشت زمان جونوراش زیاد میشه و وقتی هر 5 مین رید میخوره نهایت یه موش باس بده بیرون نه 4 تا فیل !
آی آر پلیر برا رید خیلی خیلی هست و تقریبا توی سرور نرمال تا 2 ماه اولش اصلا نیازی نیست بری دنبال ناتار زدن یا آبادی زدن

پ ن : سابقه و این چیزا مهم نیست ، دارین یه سایت غیر رسمی که داره تلاش میکنه به حد استاندارد برسه و هنوز خیلی راه داره تا رسیدن بازی میکنین . یا بازی نکنین یا اینقدر اعصابتون رو خورد نکنین .
ماها همه یه مشت معتادیم به این بازی و تهش هم بازیمون رو میکنیم
علیک سلام کف خواب فروم
قبلا اینجوری بود حیوون ها مثلا از موش شروع به زیاد شدن میکردن تا فول بشن بعد حیوون بعدی! ولی واقعا ای ار هم تغییر کرده این روال نیس!
لپ تاپت درست شد بالاخره یا نه؟
در مورد بازی منم همینو دارم میگم! اول سرور اعلام کردن همینی که هست دوس دارین بازی کنین ندارین نکنین!!!(البته با ادبیات مودبانه)

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
باید بشینیم یه بحث راجع به ثابقه بکنیم انشالاه و از خاطرات بگیم. ولی هر گردی که گرددو نیست. حالا بشین بازیتو بکن عمو جانی ما هم بازیمونو میکنیم. اسم اکانت این سرور چیه استاد فقط اینم بگو

ما سابقه یا ثابقه نداریم گردو که اسم صاحب اصلیش علی بود لینک پاک کنهاش بعدا مالکیت رو گرفتن!!!
استاد رو هم امام تو چندتا سرور قبل کشت