نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 160

موضوع: نقد وبررسی سرور فینال 97

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

فرق اینسرت و زادو ولدو بگو اول شاید من نمیدونم شما میدونی؟ سعید داره میگه با قهرمان خالی کرده و وقتتی اتک داده حیوون باز توش بوده!!! فقطم شما ir بازی میکنی انگار
    هیچ کس زیبایی ها را به یاد نخواهد آورد، ما تنها برندگان را به خاطر می آوریم.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
    فرق اینسرت و زادو ولدو بگو اول شاید من نمیدونم شما میدونی؟ سعید داره میگه با قهرمان خالی کرده و وقتتی اتک داده حیوون باز توش بوده!!! فقطم شما ir بازی میکنی انگار
    یه بار دیگه بخون
    http://forum.dejkoob.ir/showthread.p...4862#post34862

در خصوص ای ار سخت نیس یه اکانت بساز چند روز بازی کن!!! میبینی که اونجا هم خیلی تغییر کرده... بعضی واحه ها یهو پر میشن!!!

3. تشکر lucifer تشکر نمود
    نپسندیدن Ali نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sw team نمایش پست ها
    یه بار دیگه بخون
    http://forum.dejkoob.ir/showthread.p...4862#post34862

در خصوص ای ار سخت نیس یه اکانت بساز چند روز بازی کن!!! میبینی که اونجا هم خیلی تغییر کرده... بعضی واحه ها یهو پر میشن!!!
    اولا" در ir و سرور ts4 خدمت هستم من و هنوز اسم شمارو ندیدم اونور.
    دوما اونجا تعداد اکانت 12 برابر اینجاس و فارم زیاد و اصلا نیاز نیست ابادی خالی کنی!!
    سوما با یه وی پی اس و بات اونجا میشه مولتی کشید واسه رید .اینجا نه انشالاه نمیشه!!
    گزینه بعدی باز دوباره ریپلای کن پست اول بازیو یه کم شاد شیم!!! واستا من برات بکنم اصلا
    فزایش زاد و ولد و نیروسازی ناتار : سعی شده زاد و ولد حیوانات آبادی ها، و ساخت نیرو توسط ناتارها و ساخت دیوار در دهکده ناتار به استاندارد نزدیک بشه بنابراین درین سرور شما شاید به ندرت بتونید اکانت رو با موج های کم نیرو روی رید خودکار بذارید. و در صورت انجام اینکار نیروهای شما دچار تلفات جبران ناپذیر شده که به هیچ عنوان دژکوب مسئولیتی در قبال آن ندارد.

زادو ولد!!! نه اینسرت!!!!

- - - Updated - - -

پلیر که نیست واسه رید دادن و فارم کردن!!! ابادیم نیست!!! ناتارم که نیست!!!! باید بشینیم سیمس بازی کنیم تا اخر سرور که!!!
    بهرحال هر چه خیر واسه سایت پیش بیاد انشالاه
    هیچ کس زیبایی ها را به یاد نخواهد آورد، ما تنها برندگان را به خاطر می آوریم.

5. تشکر M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
    اولا" در ir و سرور ts4 خدمت هستم من و هنوز اسم شمارو ندیدم اونور.
    دوما اونجا تعداد اکانت 12 برابر اینجاس و فارم زیاد و اصلا نیاز نیست ابادی خالی کنی!!
    سوما با یه وی پی اس و بات اونجا میشه مولتی کشید واسه رید .اینجا نه انشالاه نمیشه!!
    گزینه بعدی باز دوباره ریپلای کن پست اول بازیو یه کم شاد شیم!!! واستا من برات بکنم اصلا
    فزایش زاد و ولد و نیروسازی ناتار : سعی شده زاد و ولد حیوانات آبادی ها، و ساخت نیرو توسط ناتارها و ساخت دیوار در دهکده ناتار به استاندارد نزدیک بشه بنابراین درین سرور شما شاید به ندرت بتونید اکانت رو با موج های کم نیرو روی رید خودکار بذارید. و در صورت انجام اینکار نیروهای شما دچار تلفات جبران ناپذیر شده که به هیچ عنوان دژکوب مسئولیتی در قبال آن ندارد.

زادو ولد!!! نه اینسرت!!!!

- - - Updated - - -

پلیر که نیست واسه رید دادن و فارم کردن!!! ابادیم نیست!!! ناتارم که نیست!!!! باید بشینیم سیمس بازی کنیم تا اخر سرور که!!!
    بهرحال هر چه خیر واسه سایت پیش بیاد انشالاه
    در مورد ای ار سرور3 رو اکانت ali jani هستم!! پارسال هم سرور1 اکانت why !!! قبل تر هم بخوای با اسم sw team سرور 10 قبل فیلتر همون سروری که اکانت لوسیفر در جنوبغرب فروخته شد به شمالشرق... سروری که فرشید خدابیامرز توتال ساید بود بودم !!! کافیه یا بیشتر باز کنم بحث رو!
    پست اول سرور رو نمیخاد ریپلای کنی!! بشین خوب بخون تا آخرش کاملا درکش کنی و با ناله نکردن از سرور مارو شاد کنی!!!

7. پسندیدن Morghe-atash پسندید
    نپسندیدن Ali نپسندید