نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
بسیار عالی و منطقی. البته ازین نکته غافل نشیم که برداشتن رنک و مدال (انگیزه این دست پلیرها که فرمودید) باعث ایجاد انگیزه برای 100 کردن واندر نمیشه شایدم بشه ولی نه برای 100 درصدشون. شاید با حذف این پارامتر های انگیزشی این کاربر اصلا ثبت نام نکنه،
بعدم درسته هدف بازی 100 کردن عمارت دانش هست اما میتونه هدف پلیر نباشه! هدف پلیر از بازی لذت بردن و رسیدن به انگیزه های مهم خودشه لزوما حذف یک انگیزه باعث ایجاد انگیزه جدید نمیشه! بلکه این وظیفه بنده به عنوان مدیر و لیدرها به عنوان بازگردانان سرور هست که انگیزه قوی تر ایجاد کنن. چه بسا حذف یک انگیزه و ایجاد نکردن انگیزه جدید باعث کمتر شدن پلیرها بشه.

ببینید این اشتراک پسورد تا کنون تو هرسرور مهمی که ما ران کردیم باعث خرابکاری روی اکانت ها شده و خوب این خرابکاری ها حداقل برای 25% (در بهترین حالت که سرور 4 ساید قوی داشته باشه) و حداکثر 50 درصد (که سرور دو تیمه باشه) از کاربران ایجاد دلسردی میکنه
شما هر سرور ازون 5000 رجیستر 25 درصد 25 درصد کم کن آخرش میشه این.

نکته خیلی خیلی مهم :
مورد دوم بحث تخلفات هست. کاربری که تخلف کرده اگه تو تیمی باشه نمیاد بگه که من تخلف کردم و مولتی هانتر به درستی با من برخورد کرد، قطعا ایشون میگه پارتی بازی شده و هم تیمی اون حرف اون فرد رو باور میکنه تا مولتی هانتر! و شروع به اعتراض میکنه و چهارنفر دیگه که باز ایشون رو قبول دارند حرفشون رو باور میکنند. مثلا همین مورد آخر که گزارش دف پاک شده بود و کاربر به سایت معترض بود که چطور اون حمله اتفاق افتاده! در حالی که اصلا براش مهم نبود چطور گزارشش پاک شده!!! خوب این شخص به عنوان یک لیدر می تونه نظر چهار نفر دیگه رو هم نسبت به سایت عوض کنه و برگردونه.
این دلسردی دوم

من واسه همین عرض کردم باید این برخوردها به حداقل برسه تا شائبه ای پیش نیاد.

مسئله سوم هم حضور بازی های جدید موبایلی هست که برای خیلی از پلیرها جایگزین شده و این بازی با توجه به پلتفرمش خیلی مورد علاقه پلیرهای جدید نیست.

راه حل برای اون کاربرهایی که عادتشون دادین به انگیزه های جدید یعنی همون رنک و مدال اینه که این مدالها و رنک ایمیلها رو تیمی حساب کنید , یعنی مثلا مدال مهاجم به کل اعضای اتحادی که بیشترین اتک پوینت رو داره داده بشه زیرش هم نوشته بشه بهترین اتحاد مهاجم در سرور فلان , فقط مدال بیگ همر رو نمیشه اینجور حساب کرد که اونم میتونه حذف بشه یا باقی بمونه
با اینکار هم انگیزه شخصی وجود داره هم باعث میشه مثل سابق تیم وورک به بازی برگرده و اتحاد معنی اصلی خودشو پیدا کنه

در مورد افرادی فرمودین که گزارش پاک کردن و ....چنین اشخاصی دقیقا زاییده همین سبک پلی دادن رنکی مدالی هستن , خوشبختانه ایشون شناخته شده هم هستن و کسی بجز چند نفر معلوم الحال دیگه کنارشون بازی نمیکنه و صد البته که بهتر نیان بازی کنن شاید بتونیم حال و هوای سرورها رو عوض کنیم و بحث هر تاپیک این نباشه: یکی رو اکانتم خرابکاری کرده , کتیبمونو فروختن , شبونه زدین, اگه مردی بیا سر کوچه و ....