اکانتهای بن شده
kilka
paris
shame
sar@
shine
orion
farm
اکانتهایی هستند که بعنوان متخلف و مولتی اکانت یا بن شده اند یا محدودیت ارسال نیرو و منابع خوردند
اینها رو لطفان بررسی بفرمایید که آیا تخلف پسورد اصلی داشته اند یا ای پی ثابت نداشتند یا پلیر اصلی روشون لوگین نمیکرده هر کدوم از این تخلفات بالا که برای شما محرز بود حرف شما سند هست بن بمونند اگر خیر طبق قوانین سرور لطفا آزاد بشن و تحت نظارت بمونند

در مورد اتاق فکر بنده منظورم این نبود که لیدرها رو یا پلیرهایی که در سایت یا اون سرور خاص در حال بازی هستند کمک بگیرید - هادی باریش ادمین سابق فروم هست - شایان هست که مدتها بازی نمیکنه یه دوست عزیزی هم بودند که مسئول آموزش بودند این اسامی که عرض کردم هیچ کدوم در حال بازی نیستند یا دوستانی دیگه ای که خودتون میشناسید یا از لیدرهای ای ار میتونید جذب کنید در حالتی که شک و شبهه در مورد اعمال قانون بود و مولتی هانتر احساس کرد جایی قانون براش گنگ هست کمک فکری کنند یا حتی قانون اصلاح بشه اگر مورد ایراد هست که همه مطابق قانون شفاف و واضح عمل کنند

مورد بعدی بحث سر تیم ورک بازی کردن هست آخر بنده نفهمیدم طبق نامه ای که عکسش رو خودتون گذاشتید اگر اکانتی برای کمک به اکانت دیگه ای بالا کشیده شده باشه ای پی جدا و لوگین مستمر با پس اصلی داشته باشه تخلف هست یا خیر ! حالا ایمیل ها مشابه باشه یا کسی با کسی هماهنگ کنه روزی 4 بار صرفا لوگین کنه که اکانت پلیر و ای پی جدا داشته باشه !! از نظر قوانین این بازی در مرجع رسمی این امر تخلف نیست زمانی تخلف محسوب میشه که یک آی پی ها یکی باشه ! لوگین با پس اصلی وجود نداشته باشه چه بخواهیم چه نخواهیم از سال شروع این بازی معیار تشخیص هر پلیر رنج آی پی منحصر بوده به عبارت بهتر اگر اکانتی با پس اصلی رو وی پی اس یا وی پی ان نباشه با ای پی و پس جدا لوگین بشه پلیر مجزا و اصلی شناخته میشه نه اکانت فیک میتونید عین این متن رو نامه بزنید بپرسید از مولتی هانترهای دات کام
در مورد نامه مولتی اکانت محترم عرض کردم این بازی صاحب ایمیل رو بعنوان پلیر اصلی اکانت میشناسه و باید بشناسه ! اینکه کی با کدوم کارت گلد خریده روش معیار درست و صجیحی نیست باز عین این جریان رو میتونید بپرسید از مولتی هانتر دات کام ! سوال من صرفا اینه پلیر اکانت که شماره کارت ارائه داد اگر ارائه نمیداد یا گلد رو کس دیگه ای خریده بود اون اکانت باید بن میشد ؟؟ چون مشکوک به خرید و فروش بود بدون چنج میل و .....؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمونه نامه ها رو دوستمون فونیکس در تاپیک 3 ایکس گذاشته ! میتونید ملاحظه کنید انشالله که موردی نباشه اگر بود اعلام میکنیم چشم

کاربر متخلف همیشه از اعمال قانون شاکی میشه حرف شما متین ولی وقتی اکانت یا اکانتهایی با آی پی جدا لوگین شدن مدام با پس اصلی به جرم مولتی اکانت بن میشن ! که از لحاظ قوانین چه این سایت چه سایتهای دیگه متخلف شناخته نمیشن و موارد اتهامیشون بالا کشیدن اکانت توسط جانشینی یا تشابه ایمیل هست و صرقا بر اساس حس و سلیقه مولتی هانتر محترم اسمش رو نمیشه گذاشت کاربر متخلف ! میشه کاربرو کاربرانی که باهاش برخورد سلیقه ای صورت گرفته
مورد بعدی در مورد سرور بدون رنک خیلی خوب هست بنده هم استقبال میکنم ولی جایزه درخوری هم داشته باشه اضافه شدن اکانت فیک یا تزریق منابع ناتار و ... رو هم بنده مخالفم چون این بازی دو سو داره یکی ساخت نیرو و دیگری تامین گندم نیرو
موارد فنی دیگه ای هم هست که حتما باید اصلاح بشه مثل باگ بی گندمی ! که 25 روز سرور تیم ما رو واندر داشت گندم یک چهارم میداد اساتید تو جنوب کل نیرو ها رو ریخته بودند تو یک ده به مدت 25 روز ! گندمی هم نمیدادند بدون اینکه نیروها بمونه
یا فیکس نبودن و بهم ریختن رید خودکار که اونایی که پوش میکردند طبیعتا تعداد اتک هاشون به ماکس نمیرسید ضرر نمیکردند ولی کسانی که اتک ناتار و آباده میزدند میرفتند رو لاست !
بنده منتظر بررسی شما از اکانتهای ذکر شده در بالای نامه بر اساس قوانین فعلی این سرور و سایت هستم با تشکر