-

نوشته اصلی توسط
Omid
دوستان نیاز به ارسال کارت ملی و این داستان های جالبی که میگید نیست.
این ثبت نام یکی از دوستان معترض تو همین انجمن هست که به احترامشون اسم رو پاک کردم.
email.jpg
خوب جواب ایشون این خواهد بود که اینا برادرا و بچه های همسایه هستند و هیچ مشکل قانونی هم نداره چون جدا دارن بازی میکنن.
و ما بهشون حق ندیم میشیم آدم بده که دنبال گواهی تولد نوزادی و این حرفاست. این مشت نمونه خروار.
من واسه همین گفتم این بحث ها نتیجه ای نداره چون قبلا خیلی خیلی براش وقت گذاشتیم و به نتیجه ای نرسیدیم.
کسی که تخلف کنه هیچ وقت نمیاد بگه دمتون گرم که پانیش زدید و همیشه این داستانها ادامه پیدا میکنه.
بنابراین بهترین راه اینه که اگه نظر جمع اینه که می خواین مولتی بازی کنید چه کاریه که ما یه سری قوانین بذاریم که بازیکنانمون رو اذیت کنیم، آزاد باشه و هرکسی به اندازه وقت و تلاشش ازش استفاده کنه.
چون واقعا نمیشه جلوی تخلف رو گرفت و برخورد با متخلف آخرش میشه این که میبینیم.
پی نوشت:
خوب این کاربرمون دفعه بعد برای ثبت نام از ایمیل های متفاوت استفاده میکنه و این میشه اون حرفم که نباید نحوه تشخیص رو اعلام کرد.
امید جان معیار شما برای تشخیص اکانت مولتی ؟؟ تشابه ایمیل هست ؟؟؟ یعنی ایمیل اکانتها مشابه باشه پلیر ها جدا باشند ای پی ثابت باشه مولتی اکانت محسوب میشه ؟؟ کجای قوانین شما نوشته تعدادی اکانت با ایمیل مشابه ساخته شده باشه یه سری از اکانتها باید بن بشه !!!
عملا و رسما قوانین متعارف این بازی رو که از سال 86 بوده و قوانین خودتون هم کپی پیست بوده رو زیر پا گذاشتید و استناد میکنید به چیزی که تخلف نیست ! نامه های مولتی هانتر محترم در مورد اکانت سرور قبل عینا موجود هست نظری ندارید؟؟؟
اکانتها باید باز بشند از نظر قانونی اگر تنها دلیل تخلف این عکس شماست
از نظر غیر قانونی هم سرور شماست هرکاری دلتون بخواد میتونید بکنید !
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن