-
جد ا دیگه گندشو در اوردین
این یارو کیه گداشتین مولتی هانتر
این بابا اصلا 2 تا سرور بازی کرده که بدونه دژکوب چیه؟یا تو لیگ محلات خاله بازی میکرده؟
ما با هزار زور و زحمت میریم 4 تا ادم پیدا میکنیم که بیان برای ما اکانت بسازن
هزار ماشالا هم که سرور ها به شدت شلوغ اصلا سیستم هنگ میکنه نمیدونه کحا ده اول رو بده به این همه پلیر
بعد ایشون میان الکی بدون هیج مدرکی اکانت ها رو بن میکنن
بهش میگیم اقای عزیز این اکانت پلیر داره ای پی نخورده به چه دلیل بن کردین باز کنین
یارو فکر میکنه الان داره ذرات هسته انم رو میشکاقه
میگه تشخیص من این هست که فلان اکانت مولتیه
اخه عزیز دلم عمو حون شما 4 تا سرور بازی کن بعد تشخیص هات رو به رخ ما بکش!
روز دوم سرور نامه زدیم بچه ها که پوش کنین میخوایم سفارت اتحاد رو ببریم بالا
زده 2 تا اکانت رو بسته که چرا پوش کردن!
جواب این بابا رو ببینین فقط بخندین !
Ashampoo_Snap_2018.12.18_00h49m51s_002_P3 Avengers - Mozilla Firefox.png
میگم عزیز جان برای سفارت اتحاد بوده کسی پوش نمیکنه اینجا
جواب عزیز ما
Ashampoo_Snap_2018.12.18_01h01m34s_003_P3 Avengers - Mozilla Firefox.png
گل من شما یه سر برو سایت های معتبر بازی کن بعد بیا اینجا به من با 12 سال سابقه بازی پلی دادن یاد بده!
نامه های این دوستمون رو فروارد کردم به اقا امید هستن میتونن بخونن تایید کنن
گفتم این بابا با ما لج کرده داره الکی پلیرهای منو میپرونه
اقا امید فرمودن صحبت میکنن این اکانت ها که بی مورد بن شده باز شن
از فردای اون روز به مدت یک هفته ما نامه میزدیم به این مولتی هانتر ایشون یا میخوند حواب نمیداد یا میگفت من باز نمیکنم اکانت ها رو هر کار میخواین بکنین
خواهش تمنا التماس مدرک شاهد هر کاری کردیم ایشون مثل اینکه زبون ما رو نمیفهمیدن
بعد از گذشت یک هفته دیگه دعوامون شد گفتیم اکانت ها رو الکی بن کردی برای 4 کیلو پوش منبع! بازشون کن
تک تک لینک ها موجوده که دقیفا 3 تا اکانت هر کدوم 1کیلو از هر منبع فرستادن که بن شدن!
ایشون که دیدن هیج راهی نیست با بهونه جدید وارد شدن که فرمودن من تشخیص میدم که این اکانت ها مولتی هستن چون با جاتشینی بالا اومدن
ادم عاقل تا دیروز میگفتی اینا مولتی هستن چون پوش دادن دیدی پوشر نیستن به پلیر میگی جانشین بالا اومدن؟
داداش گلم کجای قوانین دژکوب گفته اکانتی که جانشین کمک کنه اکانت بیاد بالا تخلف کرده؟
بیار لینکشو ببینم من همین الان به شما میگم شکر خوردم
اما شما نه دلیل و مدرک داری نه چیزی فک کردی پنل مولتی هانتری زیر دستته هر ... دلت میخواد میتونی بخوری؟
گفتم به بازیکن نامه بده تا مشخص بشه اکانت برای چی بن شده باز کنه
اما اقای شرلوک هلمز با توهماتشون اینجوری به پلیر حواب دادن!
جالبه که بعد از جواب ایشون پلیر من خداخافظی کرد گفت من نیستم دیگه داداش شما موفق باشید با این مولتی هانتر
Ashampoo_Snap_2018.12.18_01h12m29s_005_P3 Avengers - Mozilla Firefox.png
اخه باهوش ، پروفسور اگه من نامه بدم از روی اکانت طرف میزنه جانشین حواب داده نه پلیر که با رمز اصلی روی اون اکاته!
انیشتین!
بعدشم شما ای پی دیدی که میدونی صاحب اون اکانت منم؟
شما علم غیب داری ما خبر نداریم؟
به قران طرف 13 ساله بازی میکنه سر تا ته بازی رو حفظه اینجوری نمیگه من با 5 سال سابفه
عزیزم شما اگه 4 تا دونه قانون رو حفظی من تا ریز اسکریپت بازی رو حفظم
به طرف نامه زدیم که اقا شما کارت خلاف قوانین هست
مگه نمیگی من شک کردم که اکانت پلیر نداره فقط با جانشینی بازی میشه؟
توی قوانین بازی هست که:
Ashampoo_Snap_2018.12.18_01h23m18s_006_P3 Avengers - Mozilla Firefox.png
اگه شک کردی که با جانشین اپ شده چرا جانشین رو ور نداشتی
چرا میگی به خاطر پوش منبعه بعد میای میگی نه به خاطر مولتی اکانته بعد میبینی ای پی نداره میگی به خاطر جانشینیه!
اصلا شما درست میگید قانون رو اجرا کنین پلیرش میاد با ای پی خودش حواب میده مشکل حل میشه
و اما نامه دندان شکن این بابا:
Ashampoo_Snap_2018.12.18_01h27m31s_007_P3 Avengers - Mozilla Firefox.png
دوست عزیز
یا شما نمیدونی داری با کی حرف میزنی یا عقلت اجازه نمیده بفهمی کسی که باهات با احترام داره صحبت میکنه احترامشو نگه داری
عزیز من
اگر شما داری بابت مولتی هانتری در این سرور ماهیانه ان هزار تومن میگیری اگه من نباشم و پلیرهای من نباشن شما باید سماق مک بزنی
پس اول از همه یاد بگیر احترام بذاری
نکته بعدی اینکه شما تو سروراتون شپش پشتک میزنه پس اگر 4 تا پلیر به اعتبار من یا مانی پارتیزان یا ماهان یا میلاد یا مجتبی بیان تو سرورتون فکر نکنین که واقعا مشتری از شماست
خیر
اگر دوست داشتین سرور بعد ما هم مثل خیلی های دیگه میریم شما بمونین گراز ها رو مولتی هانتری کنین
نکته اخر اینکه اگر اینحا وله هیچ کس پشتش نیست در حدی که هر کس هر کار دوست داشت بکنه قانون رو زیر پا بداره نه من نه هیچ کدوم از دوستامون اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم
سنی هم گذشته ازمون من 30 سالمه دیگه حال و حوصله جنگولک بازی ندارم
اگر موندم به خاطر اینه که اینجا و این بازی رو خونه خودم میدونم
پس کاری نکنین که مثل خیلی ها از خونه قراری یشم یرم اونور اب !
خواهش میکنم این پست رو پاک نکنین بدارین همه ببینن که ما با چه مشکلاتی سر و کله میزنیم این دوستمون هم که ادعای مولتی هانتریش میشه بیاد جواب گو باشه که چرا بی دلیل کاری میکنه که پشیمونی به بار بیاره
ویرایش توسط pho3niX : 12-18-2018 در ساعت 02:47 AM
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن