-

نوشته اصلی توسط
pho3niX
اقا امید
موضوع اینه که این دوستمون معلوم نیست کیه
کیو زده که ما از کنارش گذشتیم فکر میکنه شاخه
اکانتی که پلیر داره ای پی نخورده هیچ دلیلی نداره که بن بشه
اگر شک دارین که مولتیه طبق قوانین خودتون جانشینی رو بردارین 2 3 روز معلوم بشه کی روش بازی میکنه!
نه که ورداره این دوستمون بن کنه یه جوری با ما صحبت کنه انگار طلب ارث پدریشو از ما داره
شما بنده رو توجیه بفرمایید اکانتی که پلیر داره ای پی نخورده برای پوش ازش استفاده نشده اصلا با جانشینی هم اومده بالا ایا قانونی هست که جانشین اجازه نداره اکانت رو بالا بکشه؟
من بابامو مجبور کردم برای من یک اکانت بسازه
ایشون مطمئنا به اندازه بنده بازی نکردن
اما همین که توی سرور شما لاگین میکنن شما از کجا میگین مولتیه؟
مولتی یعنی من ساخته باشم من فقط بازی کنم و ازش برای منفعت اکانت خودم استفاده کنم
در صورتی که اکانت پدرم برای منفعت خودش بازی میشه
خودش لاگین میکنه
نه ای پی مشترک خورده نه چیزی
روش گلد زده شده
من پدرم با احترام به این مولتی هانتر میگه اکانت رو باز کن
میگه باز نمیکنم برو هرجا میخوای شکایت کن
عمو جون شما وقتی کسی زو نمیشناسی نه سنت میخوره نه سابقت میخوره بیجا میکنی اینحور توی نامه حرف میزنی!
الان هم اکانت هایی که ای پی خوردن کاملا حق با شماست بن بمونن
اگر ای پی ندارن فکر میکنین با جانشینی خالی بالا اومدن طبق قانون جانشینی بردارین مشخص بشه
نه که با حس ششم و علم غیب نداشته اکانتی که روش زحمت کشیده شده بن بشه!
اگرم باز نمیکنین ایراد نداره
من تهدید به حذف نمیکنم
ولی سرور اخره چون بی قانونی موج میزنه اینحا
میرم جایی که با عزت و احترام ما رو رو سرشون بزارن نه که تو نامه به پدر من بی احترامی کنن
دیگه بحث مولتی هانتر سرور پیش رو باز نمیکنم که خودتون در جریان هستید چه بلایی سر تیم ما اورد برای متعادل شدن بازی
از شماره کارت خواستن از پلیر من گرفته تا پیگیری نشدن در و دیوار کوبیده شدن اکانت های ما و دخالت مستقیم در بازی که کدوم کتیبه کجا میتونه بره... مثال زیاده
من با صحبت های شما مخالف هستم چون خودم اکانتهای مورد صحبت شما رو بررسی کردم و من حق رو به مولتی هانتر به برخورد میدم.
اما اینکه میگی چرا مولتی هانتر میگه مولتیه، اگه دلیلشو بگه شما که نه فرد متخلف از یه روش دیگه استفاده میکنه و اونوقت مولتی هانتر نمی تونه تشخیص بده.
اما اگر فکر میکنید بنده هم اشتباه میکنم در نظرسنجی که قرار دادم شرکت کنید و در صورتی که نظر اکثر کاربران با نظر شما موافق بود این رو اعمال می کنیم.
http://forum.dejkoob.ir/showthread.php?t=3125
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن