-
آقا من که اصلا با این آدم دیگه حرفی ندارم و طرف حسابم بقیه لیدرهای جنوب شرق هستن
میخواید ما بکشیم کنار شما یا خیال راحت 100 کنید؟ قول میدید سرورهای بعدی برای برد هر جور کثافتکاری نکنید؟
من به شخصه حاضم بکشم کنار تا بعد از این همه سرور یک سرور هم شما برنده بشید ولی دیگه بحاطر یه بازی این همه کثافتکاری نکنید باو ارزش نداره بازیه. ببرید فردا تو خیابون نمیگن این دژکوب واندر 100 کرده. انسانیت چیز خوبیه
یه چالش هم برگزار میکنم
من عکس از حسابای بانکیم میزارم دوستان پر ادعا هم عکس از قسمت گلد اکانتهاشون و البته بانکشون بزارن ببینیم کی گلد گرفته کی پول.
- - - Updated - - -
یه چیزم یادم اومد بگم در مورد لاگینی ما رو اکانتا شمال غرب
میشه بپرسم کی اول رو اکانت زئوس بازی میکرد و درخواست 45 کی گلد بخاطر ان 3 کرد که از اکانت رفت چون 45 کی گلد رو بهش ندادن؟
شما سفسته بازی رو بزار کنار دوتا لیدر با شرف؟ من که شما رو با شرف نمیبینم پس از داشته هات حرف بزن، میدونی چرا متاشون رو باهات زدن؟ چون میخواستی اونارو هم دور بزنی.
این سرور میبینیم چی به چی میشه فعلا که مشخصه از ترس کی رفته کلی پلیر از اینور اونور جمع کرده و آرمان و ماهان و غیره رو آورده کمکش
بزار ببینم با بالا رفتن از مال اینا میتونی برنده باشی یا نه. اتفاقا خودم شمارو جمع میکنم اونم با بازی تمیز نه مثل شما کثیف.
شمایی که برای برد حاضرید همه کار بکنید، پلیرهاتون خبر دارن پیشنهاد گلد و پول دادید که ما بزاریم شما صد کنید ام 5 ولی قبول نکردیم؟
پلیرهاتون میدونن برای برد با ما متا کردید رفتید دف دادید ساید دیگه؟ پلیرهاتون خبر دارن که همر پرسپولیس کردید دیوار که بتونید بقیه همر های اونارو بگیرید؟
پلیرهاتون اگرهمه اینارو بدونن و بازم کنارتون باشن فاتحه اون ساید رو باید خوند.
راستی کی با هانی قول و قرار گذاشت تو ساید هم اکانت نسازیم؟ راستی رادیو صبا که تو متا اتک داد چی شد؟ یادت رفته التماس میکردی به ما اتک ندید؟ باز بهت رحم کردیم دفتون سنگین شد شاخ شدید؟
رویه خوبیرو پیش گرفتیچون به شخصیتت میخوره اینجور کارا
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن