-
سلام عرض میکنم به همه دوستان و پلیرهای سرور فینال
امیدوارم همیشه تو زندگی واقعی شاد باشید و خوش
امروز باز مثل سرور m5 یه اکانت نیروهاش خورد شد رفت تو دیوار !! بارها صحبت کردیم دوستانه برادرانه این کثافت کاری ها رو انجام ندید درست نیست منطقی نیست دور از انسانیت هست بیشتر به حیوانیت میخوره که مثل گوسفند بیای زحمات یه پلیر رو که شبانه روز بازی کرده رو به باد بدی اگر این کار که با بیشرفی کامل انجام شده از روی عجز و بدبختی با هدف بردن سایدت بود باز آدم میتونست برات یه دلسوزی بکنه !! ولی هدف تو دوست عزیز و گرامی صرفا در آوردن دو قرون پول هست ! که بازی رو برای یه نفر دیگه در بیاری ! منم بودم یه تومن براش کارت به کارت شده بود اینجوری بال بال میزدم
دردت چیه ! پول سیگارتو به سوپر سر کوچه بدهکاری؟؟؟ میخوای با امید صحبت کنیم هرکس گلد میخره ! 5 درصدش رو بعنوان صدقه از طرف بازیکن های سرور بهت بده ؟ بتونی به زندگی انگلیت ادامه بدی؟؟ اینو برای این نمیگم که این سرور قراره پر پر بشی !! برای این میگم که از سرور بعد نوندونیتو قطع میکنم جایی برات برای بازی تو این سایت نیست نه تو نه اون 4 تا گشنه ای که گلدش رو یه بنده خدای دیگه باید بده پول گرفتن و دادن واندر و افتخار سرور رو به یه نفر دیگه تو باس انجام بدی یه بار سرت مشکل پیدا میکنه ! از آخرین سرورت لذت ببر حذف هم نکن تک ده شدی با هم صحبت میکنیم
یه صحبت دوستانه با بقیه اساتید سیاست به خودی خود بد نیست ولی یه کاری کنید که سرورهای بعد هم کسی برای حرفتون تره خورد کنه
در پایان این یه بازیه سعی کنید شما با این بازی بازی کنید نه بازی با شما
پ.ن.1. برد و باخت یه ساید و یه تیم با یه همر نیست ! با رفاقت و برنامه ریزی و تلاش هست با چاشنی صداقت و سیاست
پ.ن.2. آخر سرور به هممون خوش میگذره قول میدم بهتون ساعتتون رو کوک کنید ! شبا و صبح ها هم نخوابید کاری میکنم از سایه خودت هم بترسی بوس بوس