نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 60

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور فینال FinalO3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    سلام عرض میکنم به همه دوستان و پلیرهای سرور فینال
    امیدوارم همیشه تو زندگی واقعی شاد باشید و خوش
    امروز باز مثل سرور m5 یه اکانت نیروهاش خورد شد رفت تو دیوار !! بارها صحبت کردیم دوستانه برادرانه این کثافت کاری ها رو انجام ندید درست نیست منطقی نیست دور از انسانیت هست بیشتر به حیوانیت میخوره که مثل گوسفند بیای زحمات یه پلیر رو که شبانه روز بازی کرده رو به باد بدی اگر این کار که با بیشرفی کامل انجام شده از روی عجز و بدبختی با هدف بردن سایدت بود باز آدم میتونست برات یه دلسوزی بکنه !! ولی هدف تو دوست عزیز و گرامی صرفا در آوردن دو قرون پول هست ! که بازی رو برای یه نفر دیگه در بیاری ! منم بودم یه تومن براش کارت به کارت شده بود اینجوری بال بال میزدم
    دردت چیه ! پول سیگارتو به سوپر سر کوچه بدهکاری؟؟؟ میخوای با امید صحبت کنیم هرکس گلد میخره ! 5 درصدش رو بعنوان صدقه از طرف بازیکن های سرور بهت بده ؟ بتونی به زندگی انگلیت ادامه بدی؟؟ اینو برای این نمیگم که این سرور قراره پر پر بشی !! برای این میگم که از سرور بعد نوندونیتو قطع میکنم جایی برات برای بازی تو این سایت نیست نه تو نه اون 4 تا گشنه ای که گلدش رو یه بنده خدای دیگه باید بده پول گرفتن و دادن واندر و افتخار سرور رو به یه نفر دیگه تو باس انجام بدی یه بار سرت مشکل پیدا میکنه ! از آخرین سرورت لذت ببر حذف هم نکن تک ده شدی با هم صحبت میکنیم
    یه صحبت دوستانه با بقیه اساتید سیاست به خودی خود بد نیست ولی یه کاری کنید که سرورهای بعد هم کسی برای حرفتون تره خورد کنه
    در پایان این یه بازیه سعی کنید شما با این بازی بازی کنید نه بازی با شما
    پ.ن.1. برد و باخت یه ساید و یه تیم با یه همر نیست ! با رفاقت و برنامه ریزی و تلاش هست با چاشنی صداقت و سیاست
    پ.ن.2. آخر سرور به هممون خوش میگذره قول میدم بهتون ساعتتون رو کوک کنید ! شبا و صبح ها هم نخوابید کاری میکنم از سایه خودت هم بترسی بوس بوس

با سلام خدمت با شرف ترین پلیر دژکوب
    دوستان توجه شما رو به چند نکته جلب میکنم چون امروز شنیدم این کثافتاری رو گردن من انداختن اومدم اینجا توضیحات لازم رو بدم تا تصمیم با پلیرهای سرور باشه .
    دکتر محمد از اکانت فانتوم دو شب پیش به من اعلام کرد همر رو جنوب شرق و جنوب غرب بلند نمیکنه چون از دوستانش توی هر دوساید هستن. ساید جنوب غرب بعد از افتضاحی که ساید جنوب شرق به بار آورد که به اون هم میپردازم با دو ساید شمال شرق و شمال غرب متا بست و همین متا بستن باعث شد جنوب شرق باز دست به کثافتکاری بزنه که به قول خودشون یه همر از دست بدن بهتره تا اینکه چندتا همر رو از دست بدن و بلافاصله بعد از متای 3 ساید دف و همر اکانت پرسپولیس خورد شد و خورد به همین 3 ساید که تازه متا کردن. حالا سوال اینجاست چرا فقط به این 3 تا ساید خورد؟ چرا خورد نشد بخوره به جنوب شرق نصفش؟ ( چون مجبور به جا خالی دادن میشدن و همرای طرف بر میگشت و بازم بلا استفاده میموند؟ حالا تصمیم با پلیرها هست که بپرسن آیا سایدی که مطمئن هست همری روش نمیخوره میره و اون همر رو میزنه در و دیوار؟
    حالا برسیم به گند و کثیف بازی جنوب شرق:
    جنوب غرب و جنوب شرق متا بستن که دو ساید شمال رو بزنن و پلن مشترک برن اما در ابتدا جنوب شرق رفت یه فیدر از اکانت شمال شرق 0 کرد و گفت همر داشته طرف و بعد جنوبغرب درگیر شد با شمال غرب که توی یک پلن اومدن 700 کی دف منو بک کردن و دهکده من پرید و بعد از چند روز درگیری از اونجا که من ایمیل امیر پرشین رو داشتم و شماره من پشتیبانش بود رمز رو عوض کردم و رفتم که تلافی کاری که کرده بودن بکنم که در کمال ناباوری دیدم ساید متای ما به سایدی که باهاش تو جنگ هستیم دفاعی داده که عکس از اردوگاه و گزارش ها هم موجوده که بعدها گفتن طرف فروخته بوده اما پیام فانیکس اویل متا اعلام کرد اکانت خودش هست اون اکانت. بعد از این ماجراها به نوع پلن شک کردم که کار یکی از دوستان خودم هست که ازش پرسیدم و گفت بله من زدم و بعد با کمی تحقیق در کمال ناباوری فهمیدیم کسی که به اون شخص توی پلن ها کمک میکرده جناب مانی پارتیزان بوده که این هم بعد از متا با شمالغرب توسط لیدرهای شمال تایید شد. و ضمنا تایید شد زمانی که با ما متا بوده با دو ساید شمال هم یواشکی متا بسته بوده چون متای جنوب غرب و جنوب شرق تا زمان واندرها بود و قرار شد فقط واندرهای همو بزنیم و هر کس دف و همر واندر زنش بیشتر باشه مسلما برنده سرور هست و به همین دلیل دنبال دف شمال شرق و همرهای شمال غرب بود که باهاشون جنوب غرب رو بزنه.
    همین جناب مانی خان به پلیرهای ما اعلام کرده من واندر رو 4 میل فروختم به امیر پرشین و گفته نزارید واندر رو ایمیل مجتبی باشه که رو لول 99 چنج میکنه برا امیر. دوست عزیز خودتو زدی به خریت یا همه رو خر فرض کردی که واندر از لول 90 به بعد نمیشه چنج میل داد؟ و بعد از اون روی اکانتا جنوبغرب لاگین کردن و پسورد دوتا اکانت عوض شد که به موقع فهمیدیم و اتفاقا اون دوتا اکانت بعدش به دلیل آی پی خوردن با جنوب شرق بن شد که بالاخره پلیرهاش با مولتی صحبت کردن و اکانت از بن درومد.

این سرور شما کثیف بازی رو به حد رسوندید و یادت بیاد پیش آقا مسعود که صحبت اعتماد شده بود گفته بودی من شرافتا قول میدم و شرافتت رو گذاشتی وسط که با جنوبغرب تا تهش باشی و رو بازی کنی و نامردی نکنی.
    خیلی مسائل دیگه هم هست که هر کسی دوست داشت میتونه تلگرام پی ام بده تا با عکس بهش ثابت کنیم حرفهامون رو.

پ.ن: از مولتی هانتر هم میخوایم در صورت امکان همر و دف اکانت پرسپوبیس بک بشه و آی پی کسی که رو اون اکانت خورده رو در بیاره تا مشخص بشه کسی که این کارو کرده حیوون نبوده بلکه بچه باباش نبوده که زحمات یه پلیر رو به باد داد
    پ.ن2: یا این سفسته بازی ها و این حرفا نمیتونید کثافت کاریایی که بخاطر یه مدال و پوینت ایمیل انجام میدید رو ماست مالی کنید
    پ.ن3: به کوری شما این سرور واندر رو ایمیل خودم میره تا بفهمی با این کارا نمیتونی تو جنوب غرب جنگ داخلی راه بندازی و دو تا تیم رو به جون هم بندازی
    پ.ن4: اگر حرفای بالا منظورت منم که باید بگم درامد یه پروژه من به اندازه حقوق یک ماه شماست و نیازی ندارم از اینجا کسب درامد بکنم که اگر این کاری بودم سرور m5 پیشنهاد مالی شمارو قبول میکردم که 1میل پول و 45 کی گلد پیشنهاد دادید که فقط متا با شمالغرب رو بهم بزنم.

- - - Updated - - -

راستی اینو یادم رفت بزارم تاریخ ارسال دف دقیقا تاریخ شروع درگیری دو ساید غربی هست
    photo_2018-09-28_07-09-49.jpg
    ویرایش توسط MATRIX III : 10-18-2018 در ساعت 02:12 AM

2. تشکر M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید