نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 146

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور q1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

یعضی پست ها رو ریپلی نباید کرد چون ادب مرد به ز دولت اوست .

اینکه نه خانی اومده و نه خانی رفته دقیا بود و نبودت تو سرور فرقی نداشته باز من تارگت بودم اما تارگتم نبودی . ماکزیمم کاری که کردی 19 تا تروپ پیاده زدی با ی کاتا .

واقعا میگن وای به روزی که گدا معتبر شود . اگر 15 سال پیش میگفتن مولتی بازی جز افتخارات خواهد بود یه روزی . مثل این بود که بگن زینا الدین زیدان میاد پرسپولیس بازی کنه برام . اما میبینم که زیدان نیومد اما از افتخارات نوبک هایی چون تو اینه که چهار تا دف نداری (مولتی نداری ) تو سنت قد نمیده گل پسر دو تا سرور قبل هم نهایتا بشه دو سال پیش . هر کسی تو سرور یه برنامه ای بهش داده میشد مثلا قلی فقط همر جنگی بده قلیدون همر اند گیم شمسعلی فقط دف سواره قند علی فقط دف پیاده . اما اما هرگز من نمیتونم این بازی شما رو درک کنم بازی واقعا بازیه بچه بازیه . ی دونه دف بدون اجازه دف کردینیت جابجا نمیشد . اما شما خیلی خوبی چون ندیدی اینا رو و فکر کن تو بازیکنی . ینی اگر خیلی پلیری داتکام بیا بازی یاد بگیر ببینم مولتی نداشته باشی عبا عطا میخونی یا نه .

اون شلغم میرزایی هم که کتیبه ندیده اس مبارکت باشه واسه غول رو کج کردی . کارگاه آموزشی داریم فقط واسه ادمایی که تا میفهمن هیچ کس نیست . میزنن . شما که ما رو پخ میکنی چنج کپ میکنیم همرتون میخوره اما غافلید که کپ چیف نمیشه خخخخخ.

دقیقا شما سرور 6 راند هویج شاید که هنوز حضور فیزیکی در دنیا رو نداشتی شاید ی فکر بودی در یک خیال که به واقعیت بدل شدی وقتی دژکوب ران شد . نهایت نهایت بتونی بگی از a تا z رو دیدم .

اینکه انقدر هم مایه مباهاتتون میدونید ما رو زدید خودش گویای همه چیز هست .

و سخن آخر اینکه احسان خان واندر این بازی هم میگذره و بهت میگن برنده ولی هرگز احترام رقیبت رو بدست نیاوردی . بر عکس دوستتون توپک.

تا وقتی نتونی برنده ای باشه که رقیبت برات دست بزنه برنده نیستی .

یا حق
    ویرایش توسط MOD DeadShot : 09-27-2018 در ساعت 10:50 PM دلیل: بنا به درخواست کاربر
    SILENC IS FOR STATUS

من مخالف اندیشه تو هستم اما حاضرم جان خود را بدهم تا تو آزادنه عقیده ات را بیان کنی !