نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 146

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور q1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.2pac نمایش پست ها
    اول که یچیز جدید اونم اینه که کسی اسمش لیدر سایده سر در اتحاد لیدر نیست و اصلا تو سرورم نیست همینجور واسه قشنگی لیدره میره با بقیه سایدا حرف میزنه پلیراشم تو گارنا اوکی میدن که اره تصمیم خوبیه , دوم اینکه کسانی که تو قضیه بودن بعدا حرفاشون در اومده چی بوده قضیه و سه نفرم بودن پول گذاشتن رو هم نه امیر بلو تنها , منم دسترسی به پرینت حسابا ندارم بخوام مدرک بذارم :دی , خودشون مبدونن منم میدونم حالا شما نمیدونی گناهی نکردی و نداری
    درسته علی 21 لیدر ما بود و با sw متا کرد ولی بعد ازشروع شدن سرور ×3 و اومدن تیم والس به اون سرور به اتفاق چند نفر از دوستان به اون سرور کوچ کردن و از اونجا به بعد اختیار ساید دست بنده و مهدی لوسیفر بود و برای ادامه متا شرایطی داشتیم که دوستمون ص ص قبول نکرد.ص ص گفت که sw آماده شکستن متا نیست و بخاطر متا با ما خیلی از برنامه هاش رو پیگیری نکرده که ما پیشنهاد دادیم تا موقعی که sw بخواد جنوب توی نپ بمونه. ولی خرابکاری که روی اکانت های ما انجام شد حرکت زیبایی نبود و به نظرم بزرگترین خرابکاری تاریخ این سایته. به هر حال جواب های هویه و خریدن واندر از طرف ساید nw (ساید متای ما) جواب نامردی دوستان شما بود.

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.2pac نمایش پست ها
    سوم اینکه اون سرور تموم شد و رفت الان چه خبر مصطفی جان
    ok تموم شد
    خبر اینکه منو کی میزنید که به بقیه دوستانم بپیوندم؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط dr.divert نمایش پست ها
    درود خدمت عزیزان مخصوصا نواحی حاصل خیز سرور

مجتبی عزیز
    خوشحالم که به جمع در حال انقراض فروم دژکوب پیوستید.

نکته آخر اینکه
    به دوست عزیزم که اون هم تازه به جمع فروم نشینان پیوسته عرض می کنم که
    قبری که داره بالاسرش فاتحه میخونه توش میت نخوابیده
    اکانتی که در حال مکاتبه باهاش هستی پلیر نداره
    ویرایش توسط mostafa-bi nam : 09-27-2018 در ساعت 09:55 PM
    دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه

مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه

2. تشکر WondeR, mohsen.2pac, dr.divert, lucifer تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
    درسته علی 21 لیدر ما بود و با sw متا کرد ولی بعد ازشروع شدن سرور ×3 و اومدن تیم والس به اون سرور به اتفاق چند نفر از دوستان به اون سرور کوچ کردن و از اونجا به بعد اختیار ساید دست بنده و مهدی لوسیفر بود و برای ادامه متا شرایطی داشتیم که دوستمون ص ص قبول نکرد.ص ص گفت که sw آماده شکستن متا نیست و بخاطر متا با ما خیلی از برنامه هاش رو پیگیری نکرده که ما پیشنهاد دادیم تا موقعی که sw بخواد جنوب توی نپ بمونه. ولی خرابکاری که روی اکانت های ما انجام شد حرکت زیبایی نبود و به نظرم بزرگترین خرابکاری تاریخ این سایته. به هر حال جواب های هویه و خریدن واندر از طرف ساید nw (ساید متای ما) جواب نامردی دوستان شما بود.

ok تموم شد
    خبر اینکه منو کی میزنید که به بقیه دوستانم بپیوندم؟

- - - Updated - - -

مجتبی عزیز

نکته آخر اینکه
    مرسی مصطفی جان , من کلا دوست ندارم وارد این موضوع بشم ولی یا ما میبریم یا ناتار شما باعث شد که یاد یا شما میخرید یا ناتار بیوفتم و همون به اینجا رسید که فهمیدیم واندر خریده شده به زعم شما امیر بلو ولی مطمئنا یا ما میخریم و سیبیل قشنگ هم دست داشتن تو اینکه اون مدال بسیار زیبای اتحاد رو بگیرید که واقعا مهمه تو این بازی و برازنده شماست, از اونورم فهمیدیم که لیدر یعنی پشم دقیقا یعنی پشممممم , , علی یعنی پشممممم منم احتمالا پشمم , الان من با خشی صحبت کردم ولی اگر فردا برم بچه ها میتونن بزنن شمال شرق رو , این هم چیزهایی هست که از دژکوب یاد گرفتیم
    در اخر تاکید میکنم که جدی بازی کنید ولی بازی رو جدی نگیرید , این رو به دوستان سابق خودمم میگم نه فقط شما
    اگر بازی میکنید واسه دور همیش , پس واسه اون دور همی ارزش قائل بشید. اگرم واسه چیز دیگه بازی میکنید ادرسو اشتباه اومدید برید جای واقعی اینکار

پ ن: امضا به دقت مطالعه شود
    در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

4. تشکر WondeR, sw team, dr.divert تشکر نمود
    پسندیدن WondeR, dr.divert پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها

مجتبی عزیز

نکته آخر اینکه
    درود عزیز ممنون از اطلاع رسانی
    در جواب اون اقایی هم که میاد شعار میده ادب مرد... بعد شروع به توهین میکنه
    مرد حسابی شعاری و ریا همین و دارم بهت بگم
    اون از بازی اینم از کف فرومت، جواب بالای اقا مصطفی بی نام و بخون دوباره و دوباره مخصوصا دو خط اخر، البته ایشون منظوری نداشت ولی...
    یه نگاه به همر منم بندازی میفهی منم وقت نداشتم منم دست تنها بودم ته زورم ۵۰ کیلو گرز بوده ولی این مسخره بازیارو کف فروم در نیاوردم حالا بیا از احترام بگو از قدیما بگو منم دارم برات از قدیما بگم ولی نمیگم چرا؟ چون کف فروم دیدم میان لینک میدن و عکس میزارن از سرورهای گذشته خنده ام میگیره چرا؟ چون الان حرفی واسه گفتن ندارن مجبورا، شما هم مجبوری عزیز بیای از سنت بگی از خاطرات بگی ولی هنوز نفهمیدی سنت برام محترم تا زمانی که احترام خودتو نگه داری اما خاطرات برام هیچ ارزشی نداره خاطرات برای تو مهمه نه من و من خاطرات خودم و دارم و البته خاطرات منم برای شما هیچ ارزشی نداره بنابراین گفتنش فقط باعث بی ارزش شدن اون خاطرات میشه، چیزی که الان مهمه اینه که اگر داری بازی میکنی باید حال کنی گذشته، گذشته الان مهمه، آیا داری حال میکنی از بازی؟ اگر اره از گذشته هات نگو از الانت بگو. چنج کپ دادی، خفت شدی، کتیبه ات هم رفت مهم هم نیست واقعا میگم من کنار این تیم اگر بدتر از اینا هم سرم بیاد برام مهم نیست چون دارم حال میکنم با همین وقت محدودی هم که میذارم یه بازی بیشتر نیست
    خوش باشید و امیذوارم بیشتر از این خودتون و کوچیک نکنید ناصر خان.

قبلا هم گفتم و بازم میگم پستهای فرومی من فقط واسه گرم شدن بازیه، هم برای خودم، هم شماست و هیچگونه ارزش دیگری نداره پس ریلکس پلیز
    یادم رفت تو پست قبلی بگم مهدی خان لوسیفر کجا؟ تازه پیدات کردم حذف نکنید خداییش حیفید
    هولدر حذف میشه؟ یا واندر خریده میشه؟
    (ویرایش توسط مدیریت)