سلام خدمت دوستان
ی اطلاع رسانی میکنم تصمیم گیری با شما .
دیشب رو اکانت بست اتک گذاشتن دوستان که هیچ حرفی نیست . از اونطرف صبح باید پا میشدم لانچ میکردم با تک هیرو رویه جنگی که سانتافه الان برداشته دقیقا تایم اتک من ساعت 2و 10 دقیقه میشست که کلین کنه البته شبهه وجود داشت که کلین شده یا نه دو تا کلینر زدم که با همون اولی کلین شد . اما جالب اینجاست که وقتی خواستم صبح بزنم کتیبه رو بیارم هیرو در راهه رفتن به کپ اکانت بست بود . و خیلی جالبه که قطعا اتکی که ندیدم و نمیتونم انالیزش کنم و قطعا باید جابجا کنم کتیبه رو . خب وقتی هیرو نیست و 22 دقیقه دارم که جابجا کنم خب نمیتونم چون هیرو ندارم . شاه بیت غزل اونجاست که سانتافه زارتی بعد از کلینر من تشریف میبرن جنگ رو در آغوش میکشن . خب بگذریم من که فکر بدی نمیکنم . مشالا مولتی هم جواب نمیده آی پی رو چک کنه . ولی داستان اینجاست که فقط باید بگم برگام ریخت از این همه قضا قدر چون ماشالا بچه های ما همشون درب و داغونن سروش که ناقصه تازه از بیمارستان اومده مهدی همچنان بیمارستانه شاید خودم زدم هیرو رو بره رو بست بعدشم چهار نعل بک بخوره از بست چون اصلا تو اتکی که جناب توپک زدن اگر اشتباه نکنم فقط هیروی بست بوده و نه هیرویه من .
بگذریم شاید این زاییده توهمات ذهن مریض منه و من ی پارانویای شدید دارم .
دم بچه های پوریای ولی هم گرم خوبه گفتیم ما نیستیم و پلیرامم نیستن فکر میکردم که حداقل تا بچه هام نیان نمیزنن که البته انتظار بیجایی هست . وگرنه جناب واندر نه شما نه بزرگتر از شما قده بچه منم پلی ندادی . شما خودت به تنهایی ی جعبه گلابی تشریف دارید .
انقدر شعور و فهم بازی نداری که اگر هم تو پروفایل مینوشتم میگفتم یا نوبی یا حرفه ای اما شما نفهمیدی که ممکنه حرفه ای باشی خودت تا انداختم لفظ رو زمین گفتی هیچکی از جاش تکون نخوره این نوب منم من .
ولی قطعا ما حذف خواهیم کرد . چون شما نه جنبه برد رو داری و نه باخت رو . قدیم ندیما یه ادبی وجود داشت که برنده بازند ه اش رو تخریب شخصیت نمیکرد فقط کری میخوند . خوشبختانه هستند کسایی که قبلا با بنده بازی کردن میدونن که تو هیچ نقطه ای از بازیم کسی رو تخریب نکردم چه غالب چه مغلوب .
اگر پلن بوده پلن قشنگی بود تبریک . اگرم شانسی زدید بازم تبریک . در کل تبریک بهتون . حداقلش اینه که تو این بازی و گیم تو جنم نداشتی که منوبزنی اونی هم که زده ناز شصتش . شما ی بار ی فیک اومدی خسته نباشی . انگار نه خانی اومده نه خانی رفته همرتو بچاق و تایم بگذرون .
یا حق