-

نوشته اصلی توسط
mostafa-bi nam
بنده هنوز هستم در خدمتتون
- - - Updated - - -
شما که تخصصت حفر چاهه ولی باز خدارو شکر اون دوستتون که دکل نفتی رو با جاش میبرد باهاتون نیست. معرف حضورتون که هستن؟
خوشحالم از موندن انشالله که سر حرفتون بمونید
با آرزوی موفقیت.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
St0rm
سلام خدمت دوستان
ی اطلاع رسانی میکنم تصمیم گیری با شما .
دیشب رو اکانت بست اتک گذاشتن دوستان که هیچ حرفی نیست . از اونطرف صبح باید پا میشدم لانچ میکردم با تک هیرو رویه جنگی که سانتافه الان برداشته دقیقا تایم اتک من ساعت 2و 10 دیقه میشست که کلین کنه البته شبهه وجود داشت که کلین شده یا نه دو تا کلینر زدم که با همون اولی کلین شد . اما جالب اینجاست که وقتی خواستم صبح بزنم کتیبه رو بیارم هیرو در راهه رفتن به کپ اکانت بست بود . و خیلی جالبه که قطعا اتکی که نذیذم و نمیتونم انالیزش کنم و قطعا بایذ جابجا کنم کتیبه رو . خب وقتی هیرو نیست و 22 دیقه دارم که جابجا کنم خب نمیتونم چون هیرو ندارم . شاه بیت غزل اونجاست که سانتافه زارتی بعد از کلینر من تشریف میبرن جنگ رو در آعوش میکشن . خب بگذریم من که فکر بدی نمیکنم . مشالا مولتی هم جواب نمیده آی پی رو چک کنه . ولی داستان اینجاست که فقط باید بگم برگام ریخت از این همه قضا قدر چون ماشالا بچه های ما همشون درب و داغونن سروش که ناقصه تازه از بیمارستان اومده مهدی همچنان بیمارستانه شاید خودم زدم هیرو رو بره رو یست بعدشم چهار نعل بک بخوره از بست چون اصلا تو اتکی که جناب توپک زدن اگر اشتباه نکنم فقط هیروی بست بوده و نه هیرویه من .
بگدریم شاید این زاییده توهمات ذهن مریض منه و من ی پارانویای شدید دارم .
دم بچه های پوریای ولی هم گرم خوبه گفتیم ما نیستیم و پلیرامم نیستن فکر میکردم که حداقل تا بچه هام نیان نمیزنم که البته انتظار بیجایی هست . وگرنه جناب واندر نه شما نه بزرگتر از شما قده بچه منم پلی ندادی . شما خودت به تنهایی ی جعبه گلابی تشریف دارید .
انقدر شعور و فهم بازی نداری که اگر هم تو پروفایل مینوشتم میگفتم یا نوبی یا حرفه ای اما شما نفهمیدی که ممکنه خرفه ای باشی خودت تا انداختم لفظ رو زمین گفتی هیچکی از جاش تکون نخوره این نوب منم من .
ولی قطعا ما حذف خواهیم کرد . چون شما نه جنبه برد رو داری و نه باخت رو . قدیم ندیما یه ادبی وجود داشت که برنده بازند ه اش رو تخریب شحصیت نمیکرد فقط کری میخوند . خوشبختانه هستند کسایی که قبلا با بنده بازی کردن میدونن که تو هیچ نقطه ای از بازیم کسی رو تخریب نکردم چه غالب چه مغلوب .
اگر پلن بوده پلن قشنگی بود تبریک . اگرم شانسی زدید بازم تبریک . در کل تبریک بهتون . حداقلش اینه که تو این بازی و گیم تو جنم نداشتی که منوبزنی اونی هم که زده ناز شصتش . شما ی بار ی فیک اومدی خسته نباشی . انگار نه خانی اومده نه خانی رفته همرتو بچاق و تایم بگذرون .
یا حق
با توجه به فشار وارده به شما دوست عزیز من حرفی واسه گفتن ندارم جز اینکه مغزت قد نمیده اگه از اکانت من همری لانچ نشده دلیلش تایم 2برابری بوده که از همرای ان ای و اس دبلمون داشته و بنده بعضی از همون اکانتارو به کمک بقیه دوستان که شاید دوست نداشته باشن اسم ببرم لانچ کردم که اصلا نیازی نمیبینم اسم ببرم یا توضیح بدم برات..
در مورد تجربه و بچه ت و این چیزایی هم که گفتی افتخار میکنم با سرجمع 2سال بازی کردن مفید دژکوب به حدی رسیدم که علاوه بر یاد گرفتن این بازی در در این مدت کوتاه کنار دوستان و دشمنان باعث حذف خود گنده پندارایی همچون شما شدم البته که این کار تنهایی صورت نگرفته ولی منم جزیی از اون بودم علاوه بر همه این چیزها شمایی که ادعای سال های زیاد بازی کردن رو داری در حدی دف نداری که از یه جنگ کوچیکت محافظت کنی چه برسه به پلن رفتن و ... !!!په به عنوان یه رقیب نه چندان با تجربه بهت میگم اگه جایی رفتی دفعه بعدی اسمی از آبروی نژاد رومن نبر که واقعا با این سطح بازیت بی آبرو کردی این نژادو !!!
در مورد کلینرو جنگ کوچیک این چیزا مطمئنن دچار توهم شدی چون بنده تا چند لحظه دیگه لینک برداشتن کتیبه سانتافه رو برات همینجا میذارم تا از توهم در بیای و بدونی با تمام سال هایی که ترا پلی دادی نوب متوهمی بیش نیستی : )))
پ.ن:برو منچتو بازی کن !!
- - - Updated - - -
اینم گزارش اسکاتی که از جنگ آموز خورده شما هم اسکرین کلین کردنتو رو کن ببینیم توهم زدی یا حرفات حقیقته ؟!تو از کتیبه اسکات بزنی ببینی خالیه چیکار میکنی دقیقا ؟!
همون که آخر حرفام گفتم برو با بچه ت منچ بازی کن !!
Screenshot_2018-09-27 Q1 Champions(1).jpg
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن