نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 123

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور m5.s

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها

مانی تو نرمتر دوست نداری؟ بعدشم برای شما چربیو نرمی مهمه ولی برای من رفاقت و حرفم که سر حرفی که میزنم میمونم. در مورد گلد از پیام هم میخواستیم گلد رو بگیریم بعد خود اس ای رو بزنیم اما از اونجا که من از همتون با وجدان تر هستم و کثیف بازی نمیکنم بیخیالش شدم. برو از خود پیام بپرس گلد هم کد کرد گفت بدم گفتم نه. پس جو نگیرت هر کاری کنی نمیتونی منو به بازی کثیف یا چیزی متهم کنی. همه منو میشناسن شمارو هم میشناسن.
    اوخیییییییییییییییییییی
    دلم براتون کبابه شما به فیدر نتونستید از من پس بگیرید
    این عکسها هم بزار در کوزه آبشو بخور بعد که تشنگیت برطرف شد یه سر به مصطفی سیکو بزن بگو چرا اینارو زدید اون خودش بلدتره چجوری جوابتو بده
    فقط در این حد که من یه همر مارمولک روتون دیوار شد که اونم به چپیه یه همر هرکول که اونم به راستیه اصلا مهم نیست . چیزی که جنوبغرب زیاده همره
    بعدشم هنوز کم مونده که بفهمی ما چیکار میکنیم اون همرهایی که مال ما بوده و خورده هیچی نبودن 50 -60کی گرزی کار 4-5 روزه پس زیاد شاد نشو اما میشه بگی فقط 200 کی دفی که دیشب ازتون پرید چقدر بهتون ضرر زد
    ببینید همه دفهاتون رو همینجوری کلین میکنم بعد میمونه دف اکانتهای خودم تو سایدتون واندرتون رو با دف من مجبورید ببرید بالا.

راستی یادم رفت بگم همینجا هم اطلاعیه صادر میکنم هر اکانتی از سمت شرق خواست بیاد غرب ما حاضریم همرشو بگیریم باش خودشون رو بزنیم چون این دوستان اسطوره کثیف بازی هستن و باید مثل خودشون رفتار کرد

سلام اسطوره...
    ویرایش توسط MATRIX III : 02-09-2018 در ساعت 03:02 PM