سلام
مانی جان کلی جوابتو بدم یا یکی یکی؟
دف تو آبادی کثیف نیست؟ بیخورد گفتید نریزیم
پوش کردن کثیفه؟ پوش نمیکنی؟
گلد گرفتن واسه یه ساید دیگه کثیفه؟ کی گفته؟ تو ؟ ساید متام دلش خواسته گلد داده یا اصلا دلم خواسته گلد گرفتم برا سابدم الان چرا فشارش رو شماس؟
گفتم سرور نیستنم و نبودم حالا هستم ببینید چی میشه
گفتم این که همر بدید من چیف کنم بعد شمالغرب رو میزنیم؟؟؟؟ تب داری عزیزم یه قرص تب بر بخور داری هزیون میگی (نزار پی ام هاتو اسکرین کنم کف فروم)
اکانت خریدن کثیفه اما اکانت ساختن کثیف نیست و همینجا مگم 12 تا اکانت تو سایدتون دارم که با همونا میزنمتون میدونی چرا؟
چون که به بهانه نپ اومدید از ما وقت خریدید که دف بسازید و این حرف خودتونه تو تلگرامتون ( نگید نه که اسکرین دارم)
اومدید فیدر زدید با دی تی اس گفتید با ما نیست
اومدید اکانت دف سازو تو نپ زدید گفتید مشکل شخصی
اومدید دف ریختید آبادی گفتید پلند با ما نیست ( به نظرت گوش ما درازه؟) با بچه طرف نیستی که مانی
خوشم میاد کلا مثل فاطی سل... خوب بلدید شلوغ کنید و جیغ و داد کنید. میشه یکم از کثیف بازی تون برا بقیه بگید؟ میشه بگید همر نوراتو رو کردید دیوار؟
آدم باید مرد باشه حرف حق بزنه نه اینکه بیاد اینجا هر چی دهنش میاد بگه که خودشو توجیح کنه
تا الان تمیز بازی کردیم اما کثیف بازی کردید حالا میگم چنان کثیف بازی تو سرور راه میندازم که مجبورشید ول کنید برید خودتون چون نامردی کردید چون زیر حرفاتون زدید چون فکر کردید زرنگید میتونید هر کاری دلتون میخواید بکنید و بعد بیاید اینجا داد و بیداد کنید ام ام بزنید که های اینا کثیف بازی کردن. من تا حالا کثیف بازی نکردم اما از امشب بازی میکنم. دیشب هم دست نگه داشتم ببینم چی کار میکنید دیدم نه شما ها حرفتون حرف نیست چون اون که حرف میزنه مرده و شما مرد نیستید وقتی به نفعتون باشه حرف میزنید وقتی ضررتون هاشا. شرمنده اینقدر رک حرف زدم دیگه خیلی پرو شده بودید