نقل قول نوشته اصلی توسط RED LINE نمایش پست ها
ما اینجا میگفتیم گیو و السید از متا خریده شده همین افشین خان میگفت از طرف من اکانتی خریده نشد بله شما نبودین اما اسم اکانت شما بالای اون اتحاد بود یانه؟ یعنی یک سر سوزن متوجه نشدین؟ مشکوک نشدین؟

من بشخصه دست تک تک بچه هامون که کمک میدادن این چند وقت تا بازیو جم کنیم میبوسم حمید جان و مجتبی خیلی فشار تحمل کرد خداییش نوکرتونم داداشا
سامان و سعید خسروی و فرشته خانوم و داش رامین گل و زاوش تا اون روزی که بود دم همتون گرم کارتون درسته
سلام مجدد و عذر میخوام واسه کوتاه کردن
دوست عزیز ،دوست بودن بنده و پلیر اکانت کدئین رو تقریبا همه میدونن
مطمعن باش حتی 1% میدونستم روش حمله هست و یا میدونستم فقط روی اون هست و روی بقیه نیست . دف واندر که سهله . همرم رو هم میدادم برا دفاع ازش
متاسفانه به من یه زمانی خبر داد که وقت برای هیچ کاری نبود و روی خودم هم اتک بود . روی کوروش کبیر اتک بود
همر کوروش رو زدم به واندر همه هم خاطرشون هست . همر خودم رو هم استوپ کردم و شوالیه ها رو اینسرت زدم که فیک بود کلش
اگر خبر میداشتیم روش حمله هست ، با 100کی سزار اینسرت میکردم ببینم بازم 0 میشد یا نه

با توجه به اینکه واندر خودم هم دیروز خورده ، مطمعن باش خبر میداشتم ریل روی من اومده تا 1.5 میل دف میریختم روش . اما بازم گفتم فیکه و تارگت کس دیگست
در مورد خرید و فروش هم من توی عمرم نه خریدم و نه فروختم نه گفتم بخره کسی . شما میخوایی بگی من در جریان بودم ، مهم نیست .
اونایی که میشناسن منو که با حرف شما نظرشون عوض نمیشه ، اونهایی هم که نمیشناسن منو ، اصلا واسم مهم نیست چی در باره من فکر میکن

حالا هم همچنان منتظرم مدیریت بیاد داستان رو بگه . الان هر کسی یه چیزی میگه و خیلی از این بچه ها خارج از بازی دوستان منن ، توی هر 4 ساید . نه به کسی تهمت میزنم خریده . نه به کسی میگم فروخته . به هرحال امیدوارم یه تصمیم درست مدیریت در این باره بگیره

شاد باشید و موفق