سلام خیلی تحمل کردم که پستی نذارم و به بچه ها هم گفتیم نذارید اما ظاهرا نمیشه
واقعا نمیدونم از کجا باید شروع کنم و چی باید بگم
داشتان و از روز ازاد سازی واندر شروع کنیم همون بعد خوردن نان کپ حمید که سایدمون ریخت بهم یسریا اعلام کناره گیری کردن و اکانت کلاب و پلار در اختیار ساید قرار گرفت به همراه ایمیل و همه چی
اوضاع خوبی نبود یه یاعلی گفتیم با همه ی بچه ها و تلاشمونو بیشتر کردیم یه چراغ زرد هم نبود و کلا موتور دفسازی و همر تپل کردن روشن بود تا اتفاقاتی که افتاد
اول اینکه به بهونه های پلن رمز اکانتا رو داشتن دوستان
ما یروز دیگه بیدار شدیم دیدیم روی واندر دوم کلاب اتک چیف اومده بعد دفش بک خورد!!! و واندر چیف شد ما سریع چیف بک کردیم این از این
تا اینکه همونجوری که شایان جان گفتن از طریق همون تلفن بازیا متوجه اتک روی سالت از اکانت مستر شدیم در همون حالا اومدم همرای اکانتا رو استپ زدن هیچ کس نمیدونست و تا فهمیدیم زدیم رید اون استپ داد پسوردا چنج شد و دوتاشو لانچ کرد و نامه گذاشت رو کلاب که میخوام همر چیف بزنم رید ندید! تارگت هم دهی از شایان بود که پشت همر اولیش به قصد سالت زده شده بود گند کار اینجا درومد و تا ما چیفرارو زدیم بیرون که لانچ نشه بک خورد و پسورد عوض شد!! روی خود ما!!! من و مجتبی و محمد رپتور بیدار بودیم و ب اعصابی خورد خوابیدیم

صب پسوردا برگشت ماهم سریع تو گروه خودمون مطرح کردیم و اوضاع زمانی کامل علنی شد که این نامه اومد
فایل پیوست 2722

حالا که به عقب تر هم نگاه میکنم جنگ یوینک و یه نقشه هم لینک سبز رفت با صد تا دونه تلفات!! بعدم افتاد رو سالت
بعد شد حواسمون نبود و کار داشتیم و یهو کلا اعلام شد که من کار دارم و نمیام دیگه و نمیرسم و با کلیه ی پسوردای ساید که در اخیارشون بود
یهو میشنیدیم میگفتن همر استپ کنید پلن اون شخص سوم که بازی نمیکنه هماهنگ کرده! گفتیم بزنید باشه
تک تارگت رفتن برای اکانت کودئین من همون جا گفتم و اعلام کردم اخه تک تارگت که مشخصه کار نداریم
بعدم که تک تارگت شایان و زدن که اینسرت قشنگی زد تازه میفهمیم میزدن به مخالفاشون!!!

الن هیچ حرفی نمیمونه جز این وقت و زحمتی که ما سر این سرور گذاشتیم به همراه هزینش
واقعا بعد نقشه داغون شدیم ما فقط بخاطر همدیگه
کلش فدای یتار موی رفقا اما واقعا بردن بازی اینقد ارزش داشت؟ اگه داشت میگفتی پول خرج نمیکردی ما خودمون کمکت میکردیم ببری اگه بردن به هر قیمتی اینقد مهمه اگه لوح افتخار میدن که فلان جا بردی دیگه نیازی به این کارا نبود اعلام میکردی من بردن برام مهمه به هر قیمتی ما یا میکشیدیم کنار یا کمکت میکردیم
تویی که پول دادی تویی که خرج کردی مطمئنم یه سرور نرمال از اول بازی نکردی نهابتش یه هفته ی اخرش بوده
آهای کسی که شرافت بازیو به پول به باد میدی یعنی اینقد نیاز داشتی؟ میگفتی قرض میدادیم بهت ما اومدیم اینجا نه برای بردن برای رفاقت اگه میگفتی پول میخوام سیستمی که میومدیم دژکوب و میفروختیم میدادیم بهت اگه اینقد واجب بود
در مورد اون کسی که رفاقت و رفیقاشو فروختم ....
هیچی چیزی تگم بهتره

این یسری از جریانات
ما اینجا میگفتیم گیو و السید از متا خریده شده همین افشین خان میگفت از طرف من اکانتی خریده نشد بله شما نبودین اما اسم اکانت شما بالای اون اتحاد بود یانه؟ یعنی یک سر سوزن متوجه نشدین؟ مشکوک نشدین؟

من بشخصه دست تک تک بچه هامون که کمک میدادن این چند وقت تا بازیو جم کنیم میبوسم حمید جان و مجتبی خیلی فشار تحمل کرد خداییش نوکرتونم داداشا
سامان و سعید خسروی و فرشته خانوم و داش رامین گل و زاوش تا اون روزی که بود دم همتون گرم کارتون درسته